עבור לתוכן

המלצה לראוטר אלחוטי עם קליטה טובה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש המלצה לראוטר אלחוטי - רצוי עם מודם ADSL מובנה שידוע שטווח קליטה זה הצד החזק שלו הראוטר אמור לשבת בקומה שניה - והמחשב האלחוטי בקומת מרתף- לא ממ"ד.

בעבר ניסיתי ראוטר של LEVEL 1 עם כרטיס של LEVEL 1 USB - הקליטה הייתה סבירהבהחלט הבעיה שהראוטר עצמו זה חתיכת זבל - הוא נוטה להתאפס על הפסקת חשמל - ויש לו המון ניתוקים, אשמח לקבל המלצה לראוטר ולכרטיס- USB טוב (שאםשר יהיה לנייד אותו)- תקציב עד 600 שקל אם אתם מכירים משהו ששווה אפילו יותר אשמח לשמוע

תודה לכל העונים.

פורסם

לא משנה איזה קליטה יש לו, עם התיאור הזה שנתת (הפרש של שתי קומות, המחשב יושב במרתף) כדאי לנסות למקם את הראוטר יותר קרוב לקליינט האלחוטי.

תוכל לדוגמא לקנות ראוטר חוטי, לחבר אותו ב"מרכז המחשבים" למעלה בקומה השניה, ובקומת הקרקע או אפילו במרתף לשים AP (נקודת גישה אלחוטית) שתתחבר בכבל לראוטר.

פורסם

אני מסכים עם QTEC. הרעיון שלו טוב מאוד. מעבר לכך , אני אישית הייתי ממליץ לך ללכת הנתבים של קומקס. חזקים מאוד בקליטה ועוד הרבה מאוד פיצ'רים. הרבה חיבורים ב-EMULE , אני עובד עם 350 פתוחים. יציב מאוד ואמין. שווה לנסות (לדעתי, במשרדיה את יכול לרכוש ולהחזיר עם לא מוצא חן בעיניך תוך שבועיים ותקבל הכסף בחזרה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים