עבור לתוכן

מי פה מכיר את התוכנה eyeQ??

Featured Replies

פורסם

זו תוכנה שמשפרת משמעותית את מהירות הקריאה ומרחיבה את מרחב ההתמקדות של העין, ראיה, רפלקסים של העין וכדומה.

אני התחלתי להשתמש בה לפני שלושה ימים, ועברתי כבר שלושה מבחנים.

בהתחלה קראתי 80 מילים לדקה ועכשיו 140 מילים לדקה. אני מעוניין לשמוע על התקדמות אצל אנשים אחרים.

תודה מראש.

פורסם

חחחחחח.....

יש לך לינק אולי לתוכנה הזאת בבקשה?

פורסם

נשמע מעניין..

אמרת שקראת 140 מילים בדקה, אבל הבנת בסופו של דבר את הקטע?

באנגלית או עברית?

פורסם

נשמעת תוכנה קטלנית...

אני עכשיו משיג אותה.. נראה איך היא...

פורסם

נשמע מעניין.

חיפשתי בגוגל וזה האתר הרשמי:

http://www.infmind.com/

עשיתי את הדמו.

אני קורא 175 מילים בדקה לפני שהשתמשתי בתוכנה/דמו (ואין לי רקע באנגלית).

זה אולי טוב לילדים/נערים שלא סיימו בי"ס עדיין...

עכשיו זה נראה מיותר.

פורסם

משום מה, לא נכנס לי לדמו... :nixweiss: מוזר..

אולי מישהו יכול לתת לי קישור?

פורסם

http://www.infmind.com/demo/

כנראה שיש לך חוסם פופ-אפ...

גם לי בהתחלה לא נתן.

פורסם

פששש.....

השתפר לי מ 90 ל 114...

לא חושב שזה משפיע בכלל :nixweiss:

שטויות :kopfpatsch:

פורסם

יש הרבה טכניקות להגברת מהירות הקריאה... צריך להתאמן בזה, זה לא "שדרוג" חד פעמי

ניתן להגיע ל200-300 מילים ואפילו יותר, אם להתאמן בזה

ע: ולא צריך תוכנות מיוחדות

פורסם

אני חושב שההבדל הוא בגלל שבפעם השניה נתנו טקסט עם מילים יותר קלות...

יותר מעניין אותי לגבי הפוקוס וכו של העין...

פותח התראד... ספר לי בבקשה על זה...

פורסם

מ-220 ל-227...

נראה לי שני אוותר על התוכנה הזו..

פורסם

לא רק שלא שיפר לי גם הוריד לי מ 311 מילים לדקה ל 310 :screwy:

סתם שטויות

פורסם

310 מילים לדקה? מה אתה קורא 6 מילים לשניה? ::)

למה צריך יותר? :bash:

פורסם

אנגלית היא השפת אם שלי, אני בטוח שאם המבחן היה בעברית הרבה פה היו מקבלים 300+ ..

בכל מקרה חוץ מלעייף לי את העיניים הדמו הזה לא עשה לי כלום

פורסם
  • מחבר

אךך... אני לא אוהב אנשים שמחפשים תוצאות מידית! פשוט בורות [וסליחה אם אני פוגע שמישהו].

לכו אתם לחדר כושר, תעשו פעם אחת תוכנית AB ואחרי שבוע תפרשו בטענה שזה לא עוזר...

קודם כל, לוקח זמן עד שרואים תוצאות. אותן רואים רק בתרגולים המתקדמים יותר. אישית, לא ממש אכפת לי אם אהבתם או לא, כי אני לא בא למכור לכם, אבל אני ממליץ עליה...

אין פה שום טריק! את זה אני בדקתי עם עוד מחשב כדי לקטול את טענותיכם! עשיתי את הבדיקה הבאה

:

תחילה במחשב א', עשיתי את הבנצ'מארק הראשוני לפני השיעור, אחר כך את השיעור ואחריו את המבחן החוזר כדי לראות שיפור. לאחר מכן ניגשתי אל המחשב השני ועשיתי בו את המבחן הראשון לפני אותו שיעור והתוצאות היו כמעט זהות למבחן האחרון בשיעור הזה, קרי, אין הבדל בין רמת הטקסט לפני השיעור לבין רמת הטקסט אחרי השיעור. הטקסט הוא רנדומאלי!

יש למישהו עוד משהו לומר?

שוב, לא אכפת לי אם אתם חושבים שזה עוזר או לא [את הבדיקה עשיתי יותר בשבילי]. מה שאני יודע הוא ש-לי זה עוזר!

אני כיתה יא', ולא הזדמן לי לקרא הרבה אנגלית, כלומר, אין לי הרבה ניסיון קריאה בשפה זו אך פה יכולה התוכנה לסייע לי. במקום לקרא המון ספרים וכך לרכוש את הידע המתאים ואת התרגול המתאים בקריאת השפה הזו [זיהוי מילים שיהפוך לזיהוי משפטים שלמים בשניות וכך יעלה דרסטית את מהירות הקריאה שלו, זאת, בעזרת השם :-)]

*למי שלא הבין עדיין, התוכנה היא באנגלית!

מה שמעניין אותי הוא איך לעזאזל אנשים פתאום ניסו את התוכנה הזו? מתי היה לכם זמן "לקנות" או לקנות אותה? אני בטוח שהדמו לא ממש מראה את התוכנה כי הוא.... דמו!

נ.ב.

חשוב לציין כי התוכנה אוסרת על עשייה של מעל שיעור אחד ב24 שעות, ומשום כך, לא מאפשרת להפעיל את השיעורים בהפרש זמן זה. אני בטוח שרובכם נתקלתם בדמו בכאב עיניים וזה מה שאומר שיש מקום לשיפור! שרירי העיניים הם כמו כל שריר אחר בגוף, ואת המוח גם כן אפשר לדמות לשריר, דהיינו, המוח זקוק לתרגול, ואישית, את התרגול שלי אני אקבל מהתוכנה הזו.

בהצלחה לכולכם!

עריכה :

עוד משהו שאני חייב להוסיף - התקנתי את זה גם לאחי במחשב. אישית אני רואה את העבודה על התוכנה הזו כהשקעה לדורות, אני יודע שהתוכנה הזו תסייע לי גם באוניברסיטה וגם בימים אלו, בבית הספר בשיעורי האנגלית וגם סתם בקריאת חומר בעברית [מדברים פה על פיתוח המוח ויכולת לזהות משפטים ללא התמקדות במילים ספציפיות.]

מה שיותר מדהים הוא שאפשר להגיע עם התוכנה למעל 600 מילים בדקה! אני מת להגיע ליום הזה :-)

אני יודע שהביקורות באתר הרשמי כנראה בולשיט אבל לכו תדעו... התוכנה הזו בינתיים לא אכזבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים