עבור לתוכן

עזרה ברכישת כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

אז אני תקוע, כי במחירים שאני יכול לעמוד בהם אין שום דבר טוב לAGP.

ותכל'ס נדפקתי.

רגע, שאני אבין, הPCI-E של ה68GS יותר טוב מהAGP בצורה משמעותית? כי ממה שהבנתי ההבדל בין PCI-E לAGP בכרטיסים של היום הוא זניח.

נכון ההבדל זניח ביותר אבל במיקרה הספציפי הזה יש הבדל גדול מאוד!

• תגובות 47
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בכרטיס הזה יש הבדל משמעותי בין הגרסאות

פורסם

תיקח ת6800GT ב1660

פורסם
  • מחבר

אז תנו כרטיס אחר בAGP שלא יעבור ת'1600 שקל ויותר טוב מה68GS (בגרסא שלו לAGP).

ואיפה בדיוק אפשר למצוא 68GT לAGP ב1660 שקל?

פורסם

תקח 6800GS לא GT עדיף

איזה מעבד יש לך? אולי תוכל להחליף לוח ל PCI-E ואז כרטיס מסך ל X850XT

פורסם
  • מחבר

רשמתי בהתחלה, AMD 64BIT 3500+, זה יושב על פורט 939.

וכן, יש לוחות אם ב400 שקל למעבד שלי, אבל הלוח אם שלי (ASUS A8V Deluxe) לוקח כל לוח אם ב400 שקל, לא? =|

פורסם

ההצעה שנתתי לך היא טובה מהסיבות הבאות: 6800gs הוא לpci-e שווה בכוח לכל 6800gt והוא עולה 1050 ש''ח. בעוד 450 ש''ח אתה יכול לקנות לוח אם מצויין של asrock שיש לו גם agp וגם pci-e וככה יוצא שאתה משלם 1500 ש''ח ומקבל גם לוח שיתמוך בכל הכרטיסים החדשים וגם כרטיס ששווה בכוח ל6800gt. וכל עוד אתה לא עושה אוברקלוק רציני אז לוח ב450 ש''ח יתאים לך.

פורסם
  • מחבר

אז זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2767

וזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4381

אמור לתת לי ביצועים כמו של 68GT?

=|

אבל זה מייקר ממש.

למה אני לא הולך להחליף את הלוח אם בעצמי, כי אני לא רוצה את הסיכון (במיוחד עם המעבד).

וגם אני צריך ספק כוח חדש בשביל הכרטיס.

אז 1800 שקל לכרטיס מסך+לוח-אם+150 שקל למעבדה להתקין ת'כל+ספק כוח 200 ש"ח= 2150 שקל.

=[

עריכה:

אה, ולגבי זה שאמרת ש6800GS PCI-E אמור להיות ברמה של6800GT..

לפי מה שראיתי באתר של 3DMark עם 6800GT אנשים מוציאים 7000+ ככה (ב3DMark05), ובת'רד אחר ראיתי שמישהו אמר שעם ה68GS PCI-E מוציאים בקושי 5000. (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=162476.0), ככה שלא הבנתי איך בדיוק ה68GS PCI-E באותה רמה כמו ה68GT אם הוא מוציא 2000 פחות ממנו.

פורסם

לי אישית יש נסיון רע מאוד עם GIGABYTE, במיוחד בגלל המאווררים שלהם.

אתם תגידו שזה סתם מזל רע, אבל יש לי לא פחות משלושה כרטיסים של החברה (6600GT PCIE, 9600PRO, 6200TC) וכולם עברו החלפה במעבדה אחרי שהתקלקלו באורח מסתורי.. ה 9600PRO אמנם לא הוחלף כי המאוורר נשרף (ואז נאלצתי לקנות קירור חדש כי האחריות לא מכסה את זה משום מה).

בנוסף, הכרטיסים הללו הכי חלשים מבחינת המהירות שלהם - הזכרון הוא מסוג איטי יותר ומהירויות השעון נמוכות יותר מהמתחרים.

אם אתה רוצה לחסוך כסף אז לך על ג'יגהבייט כי המחירים שלהם זולים וזוהי חברה עם אחריות מוכרת כי יש למוצר 'אבא ואמא'.

החסרון הוא בביצועים, שכן הנתונים של הכרטיס נחותים יותר בהשוואה למתחרים (eVGA נחשב כרטיס טוב יותר)

לא משנה איזה כרטיס תקנה - עצה שלי, אל תתקרב ל XFX ו . החברות הזו על הפנים - וובמקום העבודה שלי חוזרים כאלו לתיקונים הרבה יותר משאר החברות!

עריכה - אם אתה קונה לוח חדש, עדיף לוותר על ה AGP ולקחת לוח PCI-E. ה ASROCK לא יתן לך כלום, כי כרטיס מסך אתה ממילא מחליף! חבל לקנות לוח עם AGP כי אתה פשוט מאוד לא תשתמש בכרטיסים כאלו ברגע שיהיה לך PCIE. הכרטיסים שמיוצרים ל AGP יקרים יותר משמעותית ולכן לא משתלמים.

אני מציע לך אחת משתי האופציות הבאות:

1. קנה לוח PCIE כמו שנאמר וכרטיס PCI-E עד 1000 שקל.

2. קנה כרטיס AGP יד שניה בינוני כמו 9800PRO או 6600GT שיעלה לך 500 שקל וישרת אותך לפחות לשנה הקרובה. לאחר מכן כבר לא תהיה ברירה אלא להחליף לוח.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס של ג'יגהבייט לא עולה פחות מאשר הכרטיס של eVGA.

הקטע שאני הכי מעדיף לקנות את הכל באותו מקום, וכרגע ראיתי מקום בהרצליה שאני סומך עליו (למיר) שיש להם גם את הכרטיס של ג'יגהבייט וגם לוח-אם של ג'יגה בייט וזה יוצא ביחד 1600 וקצת.. וזה גם יחסית קרוב אז אפשר להביא אם משהו מתקלקל (בניגוד למשל לנעה מחשבים שתקוע בנשר).

פורסם
  • מחבר

הקטע שבאפשרות הראשונה אני צריך להחליף כרטיס די מהר.. תוך שנה וקצת ככה..

ובאפשרות השניה, אין בכלל מה לדבר, חוץ מזה שכבר אמרתי שאני לא רוצה כרטיס יד-שניה מטעמים של אחריות.

אם אני קונה לוח אם חדש של ג'יגה בייט ב470 שקל ו68GS של ג'יגה בייט ב1250 שקל..

אהה.. חרא, אני צריך גם עוד זיכרון כי יש לי רק 512.

=[

יאללה.. נמאס לי.. נראה לי אני אפרוץ לאיזה חנות וזהו...

פורסם

קשה לי להמליץ לך על לוח חדש וכרטיס מסך חדש..

שלא לדבר על זכרון, שהרי בכל המשחקים החדשים המינימום הוא 512MB.

לדעתי עדיף לסחוב עם הכרטיס מסך עד שכבר אי אפשר יהיה לשחק בו..

עדיין יש בשוק כרטיסים חלשים והמשחקים יעבדו גם עם כרטיסים כאלו.

פורסם
  • מחבר

לגבי ההצעה הראשונה שלך:

הכרטיס הזה יפתח לי, לא? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=R9800SE-256&cart=11386769781272109〈=heb

כי הSE אמור להפתח לPRO.. אבל תכל'ס גם הPRO זה כרטיס Low-Mid End. =\

כמה התלבטויות יא אללה...

השאלה היא גם כמה כל כרטיס הוא שיפור ממה שיש לי היום (להזכירכם: 9600XT 256MB).

עריכה: המשחקים עובדים, אבל עובדים חרא. =|

המחשב שלי הוציא 1600 ומשהו ב3DMARK05. =[ (ב2001 עם AA עד הסוף הוא הוציא 5664 (בלי AA הוא הוציא 10899), וב2003 (שאי אפשר לגעת בקונפיגורציות, כמו ב2005, הוא הוציא 3233).

פורסם

אוף איזה קשים כולכם.......כך את ההצעה שלי היא טובה מאוד.....הלוח של asrock הוא לוח מצויין שמתחרה בלוחות שיקרים ממנו בהרבה..... ובקשר לכרטיס של ג'יגה-בייט לא שמעתי על שום בעייה איתו ואותו אחד שאמר שxfx היא חברה גרועה אז הוא בטח לא מבין כלום, זו אחת החברות הטובות והיא נותנת הרבה כרטיסים עם אוברקלוק מהמפעל, לי היו כמה כרטיסים של xfx ובחיים לא הייתה לי איתם שום בעיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים