עבור לתוכן

עזרה ברכישת כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

בעוד 100 שקל אתה יכול להשיג 6800gt שיותר חזק מהgs

הם +- שווים...

• תגובות 47
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא בagp........

פורסם

לא בagp........

נכון...

אבל אם פותח התרד יהיה מעוניין בOC אז אפשר להגיע ליותר מהרמה של 68GT

פורסם

אפשר לעשות אוברקלוק גם לgt......והוא יהיה יותר חזק מ6800gs עם אוברקלוק

פורסם

אפשר לעשות אוברקלוק גם לgt......והוא יהיה יותר חזק מ6800gs עם אוברקלוק

עם עושים OC ל68GT הגג הוא 68U וטיפה + והגג של 68GS הוא 68U+

פורסם

לא כבר עדיף GTO?

פורסם

קנה לוח אם ב 400 שח תומך PCI-E וקנה X850XT ב 1200 שח או 6800GS ב 1050 שח

פורסם

קנה לוח אם ב 400 שח תומך PCI-E וקנה X850XT ב 1200 שח או 6800GS ב 1050 שח

יכולה להיות בעיה אם אין לוח אם עם PCI-E שמתאים למעבד שלו כי אז זה כבר שידרוג של כימט כל המחשב[לוח אם,מעבד,כרטיס מסך(ואולי זיכרון)]

פורסם

יש לו ATHALON 3500 לא? אם כן לא אמורה להיות בעיה רק החלפת כ.מסך

פורסם
  • מחבר

בעוד 100 שקל אתה יכול להשיג 6800gt שיותר חזק מהgs

6800GT AGP ב1700 שקל?

איפה?

לא הולך להחליף לוח אם..

גם למה בכלל להחליף לוח אם?

להחליף לוח אם+כרטיס מסך PCI-E יצא לי כמו כרטיס מסך AGP, ותכל'ס הלוח אם שלי עדיף על כל לוח אם ב400 שקל.

לדוגמא ה6800GS בנ?עה עולה 390 שקל יותר בAGP מאשר בPCI-E, וממה שהבנתי ההבדל במהירות הוא עדיין זניח.

בקיצור, AGP.

פורסם

אני יודע שהבנאדם לא מתכוון לבצע אוברקלוק, אבל בכל זאת - אני מקווה שאתם מודעים לכך שבכל ה 6800GS שהוצעו לו כבר אי אפשר לפתוח צינורות..

Point of View יש את הליבה של ה PCIE שהיא בלתי ניתנת לפתיחת צינורות מאותה סיבה שכרטיס PCIE לא ניתן לפתיחה.

XFX חסמו את הצינורות בחיתוך לייזר ואם אני לא טועה הכרטיסים שהגיעו לארץ הם החדשים (צריך להשוות את הדגם שעל הכרטיס כדי לדעת בוודאות)

ה eVGA אפשר לפתוח צינורות -רק- בדגם ה 397, שאין בארץ עדיין. (יש 387 שהוא הזול יותר ולא דגם ה CO עם הקירור נחושת, שרק איתו אפשר לפתוח צינורות)

לגבי ה eVGA צריך לבדוק זאת לעומק כי יש שני דגמים ורק אחד מהם ניתן לפתיחת צינורות- כמו שאמרתי קודם לכן, דגם ה 397. הנה לינק לשני הדגמים :

1. זה הדגם הרגיל שלא ניתן לפתוח בו צינורות, ה PCB הינו ייחודי לגרסת ה AGP ומכאן גם מהירויות הליבה השונות.

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814130002

2. דגם עם ליבת ה 6800GT. דגם זה ניתן לפתיחת צינורות, מגיע עם קירור נחושת ו PCB של ה 6800GT למעט מספר קבלים שחסרים בו וקיימים ב 6800GT.

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814130264

שימו לב שחנות אחת מוכרת את שני הדגמים, אחד מהם - ה 397, אזל מהמלאי "משום מה", בעוד שאת ה 387 יש בשפע, והוא גם זול יותר ב 20 דולר...

פורסם

קנה לוח של asrock מksp ואיתו תקנה 6800gs......ככה יהיה יותר משתלם מ6800gs לagp?

פורסם
  • מחבר

אבל לוח אם ב400 שקל יהיה פחות טוב מהלוח אם הנוכחי שלי, וכשאני ארצה להחליף את הכרטיס שאני אקנה עכשיו אני ממילא גם אחליף לוח אם.

לכן זה אומר בעצם שאני מתפשר על לוח אם פחות טוב, רק בשביל שיהיה לי לוח אם עם PCI-E, שאני לא צריך אם אני קונה AGP.

ממילא אין לי שום דבר שאני ארצה להחליף שידרוש לוח אם יותר טוב, חוץ מכרטיס מסך.

פורסם

אל תקנה 6800GS AGP. רוב הסיכויים שלא תוכל לפתוח לו צינורות, מהסיבות שכתבתי בתגובה הקודמת. נסה לחפש כרטיס מסך יד שניה או לך על כרטיס מדגם אחר. המחיר של ה AGP יקר מדי ולמעשה עולה 500 שקל יותר מכרטיס PCIE למרות שדגם ה AGP נחות ממנו בצורה רצינית (גם בסוג הזכרון וגם במהירות הזכרון).

פורסם
  • מחבר

אז אני תקוע, כי במחירים שאני יכול לעמוד בהם אין שום דבר טוב לAGP.

ותכל'ס נדפקתי.

רגע, שאני אבין, הPCI-E של ה68GS יותר טוב מהAGP בצורה משמעותית? כי ממה שהבנתי ההבדל בין PCI-E לAGP בכרטיסים של היום הוא זניח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים