עבור לתוכן

מודם ADSL של ROTAL - שווה?

Featured Replies

פורסם

דיברתי כרגע עם שירות הלקוחות של אינטרנט זהב...

הם מציעים רכישת מודם חיצוני ADSL של ROTAL ב-150 ש"ח..

השאלה שלי היא אם מישהו פה התנסה פעם עם המודם שלהם, ואם כן מה המהירויות שהוא השיג ? (אם זה אפשרי אז ביחס לALCATAL שרוב המשתמשים היום משתמשים בו)

(המודם מסופק ע"י תקשורת ישירה)

אני מתלבט אם לקנות אותו ב-150, או להכפיל את סכום ההוצאה ולקנות ב-480 ש"ח את האלקטל השחור.

פורסם

תברח ממנו חרא של מודם!!!!!!!! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:

אני מקלל תיום שקניתי אותו!

שימוש במעבד עצום! קצבים נורמאלים הגעתי ל 81-85 יציב בחבילה של 0.5

אבל חרא של מודם הוא כבה עם כל כיבוי של מחשב על כן הוא צריך כל פעם להסתנכרן מחדש עם הקו ולפ]עמים לוקח 10-15 דקות עד הסינכרון

פורסם

לי דווקה יש של רוטל את אותו מודם אבל אני בחבילה של בזק ביןלאומי, הוא עובד דיי טוב, נכון שהוא צריך להסתקרן כול פעם מחדש אבל זה לוקח בסביבות ה-10-20 שניות אז...

פורסם

לפעמים הוא מיד מסתנכרן לפעמים רבע שעה

פורסם

מודם גרוע.

שמעתי הרבה אנשים שהתלוננו עליו ואמרו שהוא פשוט מודם גרוע! מודם שפשוט עושה בעיות (במיוחד עם מחשבים לא חזקים) כפי שמישהו כאן הזכיר שמיוש גבוה במעבד וגם גזילת הרבה משאבי מערכת (בגלל שהוא USB).

תאמין לי קח אלקטל, יותר יקר אבל יהיה לך שקט.

אני אישית מעדיף קודם כל ללכת לבזק ולהשכיר את המודם ולשם עוד 20 ש"ח לבזק ואז לבחור ספק. (ככה גם אתה לא מחויב לספק שלך).

פורסם

אני לא יודע כמה זה רלוונטי בשבילך

אבל כשאני התחברתי לADSL דרך יס קיבלתי את המודם של אלקטל בשלושה תשלומים של 48 שקל יצא דיי זול 144 שקל סה"כ

אז ככה שאם תצליח לשכנע את הורייך לעבור ל-יס אולי זה יהיה עדיף בשבילך

נ.ב. כרגע אני משלם 350 שקל בחודש (200 שקל יס+150 שקל לבזק ולבזק בינלאומי)

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

חבל לישמוע שזה מודם רע,

אני מתכוון להתחבר ל ADSL של בזק בינלאומי בחבילה של ה 256, היא משתלמת ונותנים את המודם הזה חינם, האם הוא הולך להתנתק לי מדי פעם ולעשות צרות - או שזה מיקרים של משתמשים בודדים.

האם החברה תסכים לספק לי מודם אחר נורמלי בחינם ?

פורסם

לא יודע למה אנשים תוקפים אותו כל כך!

יש לי אותו כבר חודשיים ואני מאוד מרוצה ממנו , הוא לא מתנתק לי והוא עובד טוב!

נכון שאם יש את האפשרות לקחת אלקטל אז זה יותר טוב!

פורסם

בלינק הבא תמצא את כל מבוקשך, בעברית, ובפירוט:

http://users.tapuz.co.il/broadband/guides/adsl/howto.asp

(אתה בכלל מוזמן לחפור באתר הזה, יש שם המון דברים שאולי יעניינו אותך)

פורסם

לדעתי שווה לשלם את ההפרש באופן חד פעמי ולהנות מהייתרון המאוד זול לעומת המחיר שנותן האלקטל (אחרי הקינפוג שלו כמובן ...)

שווה כל שקל שאתה צריך לשים יותר בהשוואה לכל הג"אנק האחר שנותנים לך ...

כמובן שהכי טוב (אם ידך משגת ... או אם פשוט בא לך דה -בסט) מודם-ראוטר של סיסקו \ 3com ... הם יתנו לך את כל מה שאתה צריך מחיבור קבוע ...

פורסם

בקיצור אל תיקח USB תיקח מודם PCI

פורסם

IMAC - הסבר קצת מפורט יותר יעזור, תאמין לי אני מבין.. האם היו לך בעיות איתו ??

פורסם

כן בעיות גדולות, שבוע אחרי שהביאו לי אותו הוא החליט שהוא בשביתה! לא עבד יום שלם (לא בגלל בזק), יש לי 512 DDR והמודם תפס לי 30% מהזיכרון בקיצור USB = :nono:

פורסם

הרבה חצאי אמת היו פה...

המודם כמודם, הוא טוב (אגב, יצא לו דרייבר שמתקן את רוב הבעיות)

למרות שאם אין לך מחשב חדש וחזק, יכול להיות בעייתי העסק של משאבי המערכת.

(בנושא הזה המודם PCI והUSB דיי דומים, אגב...)

כמובן שהכי טוב (אם ידך משגת ... או אם פשוט בא לך דה -בסט) מודם-ראוטר של סיסקו \ 3com ... הם יתנו לך את כל מה שאתה צריך מחיבור קבוע ...

הא?!

איזה משתמש ביתי צריך מודם כל כך יקר? חסר תועלת..

פורסם

המודם של רוטל לא אוכל משאבים... עם דירון 1G, ו128 ראם הוא תופס 498 קילובייט של זכרון... הגזמתם קצת... אלקטל עדיף, כן, אבל יציאה מסנכרון זה לא ממש הבעיה שלו (נדיר עד מאוד)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים