עבור לתוכן

צריך זכרונות ל OC

Featured Replies

פורסם

שלום . אני מחפש זכרונות שיהיו טובים מאוד לOC ושלא תהיה להם ממש בעיה גדולה להגיע לבאס 280, אחרי שעשיתי OC למעבד מ 2.4 ל 3.5 אני צריך להיות עם מחלק 3:2 שהוא הכי גרוע שיש.. ולכן אני מחפש זכרונות שיעשו או 1:1 ב 280+- או 5:4 בסביבות 300 גם טוב.. התקציב הוא 1200+- אם ממש שווה אז אפשר 1300.

ותכניסו לשכלול גם את הזכרונות GEiL One TCCD 1.5-2-2-5, אני יכול להשיג אותם ב 1300+- אז תגידו לי אם זה שווה יותר מה ג'יסקיל למיניהם וכו'.

תודה :cool2:

פורסם
  • מחבר

ת'רד מ -1 בצהריים ואפילו אין תגובה אחת :(

פורסם

מישהו כאן חייב לך משהו?

לא נהוג כאן להקפיץ, תקרא את החוקים

פעם הבאה זאת תהיה אזהרה

אחרי 3 אזהרות אתה תקבל הרחקה או השתקה

בקשר לנושא לא סביר שתצליח להשיג G.Skill FF (שמתחרים ב-GeiL ONE TCCD) במחיר כזה

לך על ה GeiL ONE (בהנחה שהם TCCD)

פורסם
  • מחבר

מישהו כאן חייב לך משהו?

לא נהוג כאן להקפיץ, תקרא את החוקים

פעם הבאה זאת תהיה אזהרה

אחרי 3 אזהרות אתה תקבל הרחקה או השתקה

בקשר לנושא לא סביר שתצליח להשיג G.Skill FF (שמתחרים ב-GeiL ONE TCCD) במחיר כזה

לך על ה GeiL ONE (בהנחה שהם TCCD)

זה לא הגיוני.. אז פעם הבאה שעוברות 4 שעות והדיון נמצא במעמקי הדף הראשי של הפורום לפתוח נושא חדש? תחשבו בהגיון.. :-\

ותודה על התגובה, ה GEIL ONE TCCD יגיעו למהירויות גבוהות? יש מצב שהם יעשו 300MHZ?

פורסם

סיכוי מאוד גבוה שכן..

ה-GEIL ONE ידועים כזכרונות טובים מאוד..

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה :xyxthumbs:

ודרך אגב אני קונה מיבואן וכרגע ראיתי שאין לו את זה במלאי.. האם 1G (512Mbx2) KIT EL Platinum Rev 2.0 יעשו את העבודה? אלה TCCD? הם עולים 1100.. עדיף GSKILL? פשוט אם אין לו את ה GEIL ONE אין לי כח לחכות :sleep:

פורסם

זה לא הגיוני.. אז פעם הבאה שעוברות 4 שעות והדיון נמצא במעמקי הדף הראשי של הפורום לפתוח נושא חדש? תחשבו בהגיון.. :-\

ותודה על התגובה, ה GEIL ONE TCCD יגיעו למהירויות גבוהות? יש מצב שהם יעשו 300MHZ?

פעם הבאה שהדיון יהיה בן יום או יומיים ולא הגיבו לך והדיון עבר לעמוד השני אתה מוזמן לשלוח הודעה פרטית לאחד המנהלים ולבקש להקפיץ את הדיון

ה GeiL ONE TCCD נבדקים ל 600MHz ככה שהם בטוח יעשו אותם

ה Platinum Rev.2 גם כן TCCD, אבל עוברים בדיקות הרבה פחות מחמירות, לא נבדקים ב 300 ככה שזה הימור לאן תגיע איתם

פורסם
  • מחבר

פעם הבאה שהדיון יהיה בן יום או יומיים ולא הגיבו לך והדיון עבר לעמוד השני אתה מוזמן לשלוח הודעה פרטית לאחד המנהלים ולבקש להקפיץ את הדיון

ה GeiL ONE TCCD נבדקים ל 600MHz ככה שהם בטוח יעשו אותם

ה Platinum Rev.2 גם כן TCCD, אבל עוברים בדיקות הרבה פחות מחמירות, לא נבדקים ב 300 ככה שזה הימור לאן תגיע איתם

אוקיי תודה :xyxthumbs: נראה לי שאני אבקש מהיבואן שיזמין לי את ה GEIL ONE :cool2:

פורסם

אוקיי תודה :xyxthumbs: נראה לי שאני אבקש מהיבואן שיזמין לי את ה GEIL ONE :cool2:

בחירה מצויינת. תתחדש. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים