עבור לתוכן

ראוטר אלחוטי Pre-N של Belkin - מה דעתכם?

Featured Replies

פורסם

לפני כמה זמן בלקין הוציאו ראוטר בטכנולוגית MiMo [ר"ת Multiple Input Multiple Output], שתהיה בראוטרים N שיצאו ב 2007.

הטכנולוגיה כמו השם שלה - "רב קולט" ו "רב משדר".. ולביצוע המשימה היא משתמשת ב 3 אנטנות לפחות.

קישור: http://www.maximus.co.il/Product.asp?Pid=BELKIN2&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=33

ד"א המהירות תקשורת היא 108MBPS, יותר גבוה מרשת חוטית ממוצעת.

מה שאני רוצה בעצם לשאול פה.. זה האם תוספת טווח הקליטה והאות והמהירות מצדיקים את המחיר הכפול? והם זה באמת טוב אפילו לבית של 5 קומות?

תודה מראש (:

פורסם

אם תקרא את החדשה האחרונה באתר, אתה תראה שעדיין אין פורמט N, מה שאומר שאי אפשר לדעת איך הרשת תתנהג, כי עדיין אין תמיכה אוניברסלית בפרוטוקול אחד. אז אי אפשר לדעת.

פורסם
  • מחבר

אם תקרא את החדשה האחרונה באתר, אתה תראה שעדיין אין פורמט N, מה שאומר שאי אפשר לדעת איך הרשת תתנהג, כי עדיין אין תמיכה אוניברסלית בפרוטוקול אחד. אז אי אפשר לדעת.

כן קראתי אני יודע שאין פורמט N עדיין אבל זה כאילו PRE N כי זה מהירות יותר גבוהה ומשתמש ב MIMO..

אבל האם זה בכלל שווה?

ועוד שאלה ממש חשובה - זה נכון שכל הראוטרים שבאים לארץ עוברים שינוי חומרתי ע"י משרד התקשורת להנמכת התדר והטווח או משהו כזה?

פורסם

יש רף כניסה לארץ.עצמת שידור 20dBm 100mW מקסימאלית. לגבי הבטחות מהיצרנים בתקן PRE-N . חברה בשם DLINK כבר נתבעה בעניין זה בארצות הברית והוכרחה לשלם פיצויים למי שקנה את הציוד שלה. כך שכמו שאמר liiight, תיזהר מעניין ה-PRE-N. תקנה ראוטר איכותי, ואני אישית ממליץ על כזה המבוסס ATHEROS. טווח מצויין ומעבר מכשולים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים