עבור לתוכן

מה אתם אומרים על ההצעה חוק לחייב לנהוג עם מלווה במשך חצי שנה?

Featured Replies

פורסם

ברוב אירופה זה ככה... אחוז התאונות אמנם לא קטן, אבל המשטרה יודעת לטפל בזה טוב מאוד. ולא באה בטענות לצעירים כל הזמן כמו אצלינו. זה כבר נדוש, ואני משוכנע שברוב המקרים האחרונים, הצעירים לא כ"כ אשמים כפי שמצטיירים לאחר מותם.

חבר שלי, שגר בגרמניה, מספר לי דברים מטורפים... שהמשטרה מגיעה למעגן של משאיות, מתחזה לאנשי תחזוקה ומתקינה מצלמות בתוך הקבינות של המשאיות ועוקבת אחר התנהגות הנהגים ולומדת את דרך הפעולה שלהם, האם הם נרדמים על ההגה, נכנסים למריבות עם נהגים אחרים וכן הלאה, הם בעיקר שמים עין על הרכבים הכבדים.

היה מקרה קיצוני אחד, שנהג משאית הביא ביד בזמן נסיעה.. כשהוא דוהר באיזה 140 קמ"ש.

מה שעשו לו אחרי זה... סרטיייםםםםםםםםם.

מלכודות בכל התפלגות ומחלף, וכן הלאה...

• תגובות 36
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מלכודות האאא???

יש כאן בארץ חרא מלכודות!

אני וחבר שלי נסענו באוטו שלו ונסענו על 170 קמ"ש (הוא נהג) ומצלמת מהירות צילמה אותנו, זה היה לפניי חצי שנה ועד היום לא קיבל כלום....הוא ברר דרך אבא של חבר שלנו שהוא קצין משטרה והוא אומנם צעק עליו ואמר לו כל מיני שטויות ודיבר עם אבא של הבן אדם!!! :bash:

ובסוף התבר שהמצלמה לא הייתה יכולה לקלוט את המספר של הרכב בגלל המהירות....זה מלכודת?

ועשו טובה יש לנו כאן בארץ משטרת תנועה חרא!

הם בעצמם נוסעים מהר (לא מותר להם) ויום אחד הייתי צריך לנסוע לקיסרייה בלילה והרבצתי קצת...(קצצצצצת) וניידות לא עושות כלום, השוטרים יושנים בתוך הניידות!

היום לפניי שעה נסעתי אחריי ניידת של משטרת התנועה והיה אופנוע שהשתולל על הכביש, חתך אנשים, נסע מהשוליים וכו....ומה הוא עשה ?

במקום להפעיל סרינה ולעצור אותו הוא פשוט צעק לו ברמקול להאט והוא לא הקשיב לו ושם עליו זיין!

על איזה משטרה מדברים כאן?

ומשיהו שיש לו כאן רשיון הצליח לברוח לניידת?

פורסם

למרות שאני בן 14 וברור שאין לי רשיון

לפי דעתי אם רוצים להפחית את התאונות של הנהגים החדשים על הכביש

שיקחו אותם לסיור בבית לבינשטיין , שיראו מה קורה לצעירים שעוברים תאונת דרכים- הם יתפסו כזה פחד שהם יראו מה הולך שם, שהם בחיים לא יעברו את ה 50 קמ"ש .

תאמינו לי הייתי שם שביקרתי את דוד שלי שעבר תאונה קשה, - פשוט מזעזע, אתם לא יודעים מה הולך שם,

ממש מפחיד, צעירים משותקים מכף רגל ועד ראש.......ממש ממש מפחיד! לא חבל!

פורסם

בדיוק, הפחתת התאונות תלויה בכוח ההסברה בלבד ולא באמצעות חקיקת חוקים מטופשים ודיכוי נוסף של הנהגים החדשים.

צריכים להשקיע בזה יותר בבי"ס, בטלויזיה, בעיתונות וכן הלאה.

ידוע שבארץ יש לנו נוער קשה במיוחד ואפילו זכינו להגיע למקום הראשון בעולם באלימות תלמידים בבתי הספר.

והמשטרה בארץ בכלל לא דוגמא, היא משוחדת בדיוק כמו כל דבר במדינה הזאת.

פורסם

הויכוחים פה מתפלגים בעיקר בן אנשים עם רשיון שמסכימים שצריך מלווה לתקופת זמן ארוכה יותר לבין נהגים בלי רשיון (או נהגים חדשים) שלא מסכימים.

ההבדל בינינו (אני בעל רשיון כ 3 שנים) שאנחנו כבר יודעים איך זה על הכביש.

אנחנו כבר הבנו שהנהג הישראלי הוא נהג חרא (זה עוד בניסוח יפה)!

הכביש הישראלי מסוכן מאוד ואת זה לומדים רק אחרי שנוהגים תקופה של זמן.

נהג שלחוץ כשאבא שלו באוטו זאת אשמתו בלבד.

שיבין שאבא שלו לא שם כדי להתקיל אותו אלא לעזור ולכוון (לא לכוון בדרך!!)

אני מודה שאני נוהג שונה שאבא שלי באוטו אבל אני גם מבין את כמות האחריות שיש לי בידיים שאנשים אחרים איתי באוטו.

זה שאבא שלי לא באוטו לא פוטר אותי מלנהוג כמו בן אדם.

תארו לכם מצב שאתם מתפרעים ובסוף חבר שלכם הכי טוב נהרג ואתם יוצא מזה חי... איך תוכלו לחיות עם עצמכם?

אני חושב שהרעיון של מלווה לתקופת זמן גדולה יותר הוא הכרחי.

(אפילו הייתי מגביל אותכם לאוטו עם 50 כוחות סוס ;) )

פורסם
  • מחבר

למרות שאני בן 14 וברור שאין לי רשיון

לפי דעתי אם רוצים להפחית את התאונות של הנהגים החדשים על הכביש

שיקחו אותם לסיור בבית לבינשטיין , שיראו מה קורה לצעירים שעוברים תאונת דרכים- הם יתפסו כזה פחד שהם יראו מה הולך שם, שהם בחיים לא יעברו את ה 50 קמ"ש .

תאמינו לי הייתי שם שביקרתי את דוד שלי שעבר תאונה קשה, - פשוט מזעזע, אתם לא יודעים מה הולך שם,

ממש מפחיד, צעירים משותקים מכף רגל ועד ראש.......ממש ממש מפחיד! לא חבל!

לקחו אותנו לבית לוינשטיין והזדעזנו אין ספק!

אבל שחזרנו לבית ספר ירדנו מהאוטובוס וכל אחד נכנס למכונית שלו בשביל לחזור הבייתה כולם נגו בסדר לכמה ימים! שזה שווה משהו נכון...(עליי אישית זה השפיע) אבל אחריי כמה ימים כולם חוזרים לשיגרה!

ורק אחריי שקורה לך משהו אתה מבין שזה לא משחק (אני היייתי קרוב מאוד מאוד לתאונה קטלנית) ורק אחריי זה הבנתי....והיום אחריי מה שעברתי אני יכול להגיד שאני נזהר הרבה יותר...

פורסם

גם 50 כ"ס יכולים להביא אותך למהירות רצחנית.

שכולם ייסעו על קטנועים ובזה ייגמר הסיפור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים