עבור לתוכן

ביטורנט אזוארס ורטיו כל המבינים

Featured Replies

פורסם

אתה חושב לא נכון... אם 128 KB העלה לא מספיק לך תעבור לHOT ותקבל 196 העלאה באותו מחיר... אם גם זה לא מספיק לך תעבור ל512 העלאה ביותר כסף...

אבל כמו שאמרתי גם קודם אפשר לקבל רטיו נורמלי גם עם 128 העלאה... פשוט תשאיר את הביטורנט דלוק ותעשה SEED כמה ימים ובלילה... אתה תעלה בלילה ב16 קילו בייט לשניה שזה יעלה 960 קילו בייט לדקה ויעלה 576000 קילובייט לשעה ואם תשאיר את זה בלילה שיעלה ככה במשך 8 שעות תקבל 460800 קילובייט שהעלת ששוה ל450 מגה... תעלה ככה שני לילות ועברת את ה700 מגה של סרט שהורדת... תעלה ככה שלוש לילות וכבר יהיה לך רטיו גבוה גם אם אתה לא תעלה על 16 קילובייט כי בכל זאתרוב הזמן זה לא יעלה על 16 קילובייט...

צודק רק לא ציינת שיש חבילה של 1 מגה UPLOAD שהמהירות האמיתית שלה היא 128 :o שזה מדהים יחסית לארץ

הבעיה היא שזה גם לא תמיד מעלה על 16....

ד"א אני משאיר את הקובץ להעלה הרבה בלילה אבל הרטיו שלי עדיין בערך על 0.100

כי צריך להוריד קבצים שיש להם הרבה SEEDS אבל לא הרבה LEECHERS

ואם גם זה לא מצליח לך לאתר ציבורי כמו niminova.org או torrentspy.com אבל אל תזייף אפילו לא קצת כי כולנו נקבל באן בגלל אנשים כמוך

• תגובות 30
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פותח הדיון שלח לי בהודעה פרטית קללות:

"יא חתיכת בן זונה

רקוב נושח כריות יא מלקק פודינג תזהר למי קראת אפס?........ תגיד

תזהר ממני יא חתיכת בן זונה!!!!!!

כוס אמא שלך מה אתה מקלל

יא עלוב נמושה

רואים אתה חנון עלוב"

עשיתי טעות שהחזרתי לו הודעה בכלל גם עם קללות, אבל זה מצחיק איך יודעים שהוא ילד קטן

פורסם

צודק רק לא ציינת שיש חבילה של 1 מגה UPLOAD שהמהירות האמיתית שלה היא 128 :o שזה מדהים יחסית לארץ

לא ציינתי בגלל שזה ממש יקר...

כי צריך להוריד קבצים שיש להם הרבה SEEDS אבל לא הרבה LEECHERS

ההפך... קצת סידרים והרבה ליצרים... כדי שיהיה לו הרבה אנשים להעלות אליהם וקצת אנשים שגם יעלו אליהם יחד איתך...

ואם גם זה לא מצליח לך לאתר ציבורי כמו niminova.org או torrentspy.com אבל אל תזייף אפילו לא קצת כי כולנו נקבל באן בגלל אנשים כמוך

:xyxthumbs:

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פותח הדיון שלח לי בהודעה פרטית קללות:

"יא חתיכת בן זונה

רקוב נושח כריות יא מלקק פודינג תזהר למי קראת אפס?........ תגיד

תזהר ממני יא חתיכת בן זונה!!!!!!

כוס אמא שלך מה אתה מקלל

יא עלוב נמושה

רואים אתה חנון עלוב"

עשיתי טעות שהחזרתי לו הודעה בכלל גם עם קללות, אבל זה מצחיק איך יודעים שהוא ילד קטן

חחח... אתה בטח משקשק אהה? :lol: :lol:

רק תשאירו את זה בהודעות פרטיות אחרת זה יוביל לבאן של חודש (ראו מקרה SI-NOM)

אני מאמין שכדאי למצוא את כל הזייפנים ופשוט להחרים את המחשב שלהם (אבל אי אפשר לעשות את זה אז ננסה להסביר להם בדרך תרבותית)

Deddy יש לך טעות, SEED זה מי שעוד לא סיים להוריד ו LEECH זה מי שכן סיים להוריד ורק מעלה

פורסם

Deddy יש לך טעות, SEED זה מי שעוד לא סיים להוריד ו LEECH זה מי שכן סיים להוריד ורק מעלה

בדיוק ההיפך.

פורסם

בUtorrent

שזה מסיים להוריד ומתחיל לעלאות

רשום

Seeding

פורסם

אבל אל תזייף אפילו לא קצת כי כולנו נקבל באן בגלל אנשים כמוך

אתה מדבר אלי כאילו אני זה שמזייף.

אבל לפי התמונה הבאה אפשר לראות שלא(אני גם מנסה להוריד ממש מעט דברים מהאתר הזה).

ד"א seed זה מי שמעלה ו-leech זה מי שמוריד

[attachment deleted by admin]

פורסם

פיי אחי מה זה אתה בקושי מוריד מהאתר הזה

או שנרשמת לא מזמן?

פורסם

יש לי שתי יוזרים :-X

פורסם

סליחה, אתם צודקים טועות שלי :s07:

פורסם

לא ממש.

אני לא חושב שיש ישראלים (ואני לא מדבר על מליונרים) שיש להם רטיו גבוה.

אם יש לך כסף ואתה יכול להרשות לעצמך איזה 5 מגה העלה(מה שאין פה בכלל) אז אין בעיה.אבל אני פה עם 128kb לא יכול להעלות כלום ואני מצליח להשאר שם רק כי אני מוריד איזה 300 מגה בחודש.

תתפלא,

תראה את הרטיו שלי וכמה העלתי עד עכשיו , ויש לי חבילה רגילה של הכבלים עם 128 העלאה שזה 16KB מסכנים, בדיוק כמו שלך , פשוט אל תתקמצן בseeding ותצליח (אני עושה seeding רצוף כל לילה, ולא מוריד מה שאני לא צריך)

[attachment deleted by admin]

פורסם

נראה לי שקבלתי הרגע באן.

משהו יכול לבדוק אם הוא יכול להכנס לאתר?(TorrentLeech.org)

כל פעם שאני מנסה האתר פשוט לא עולה

פורסם

אצלי עובד

פורסם

אני נכנסתי עכשיו חופשי...

פורסם

אז עכשיו אני לי מה לעלות עוד :(

להתחיל להוריד משרתים ציבוריים בעעע

עריכה:

מוזר...אני לא יכול להכנס דרך השורת כתובות או דרך המועדפים אבל מההיסטוריה אני יכול :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים