פורסם 2006 בינואר 2819 שנים אבל רפסודה בנויה מעץ ^-^נמסיס אתה גר בברזיל?רפסודה אפשר לבנות מכל דבר שצף... אם הבחורות מסכימו להצתלם כמו שהן הצתלמו, זה אומר שהראש שלהן יצוף יופי, וגם מאגרי הסיליקון צפים לא רע...
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים סבבה אם תראה את לימה בחוף (סיכוי טוב של 25 מיליון ל 1) תביא תמונה אה. ידעתי שאני אמצא שימוש טוב ל DSLR הכבד שסחבתי איתי עד לפה
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים לא חסר בנות יפות, לא חסר בנות זונות, בעצם... שום דבר לא חסר, צרייך רק לדעת היכן לחפש (וזה לא על פוסטרים).
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים פעם אחרונה שעשיתי את זה כמעט ועקץ אותי עקרב. ת'זהר.עקרב? זה לא הייתי אני. נשבע!
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים עקרבים ... חולדות ... כשאני הרמתי בפעם האחרונה בלטה , גיליתי שבט של נמלים שבהו בי ולא ממש הבינו מה אני רוצה מהם .
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים למישהו היה ספק בכלל ש"דיון" על babes לא יתדרדר... :itschy: סבבה אם תראה את לימה בחוף (סיכוי טוב של 25 מיליון ל 1) תביא תמונה תמונה? תביא אותה לפה
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים זה מטופש כמו דיוני אקטואליה. רק שפה זה נגמר טוב. בפורום אקטואליה זה נגמר במכות. LOL DXT, גם דבל פוסט וגם ציטוט של עצמך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.