פורסם 2006 בינואר 2719 שנים הגיע הזמן שמישהו ישים לזה סוף - The Top Ten Babes Of The Yearשימו לב מי במקום השני ומי בשלישי!!!http://kontraband.com/show/show.asp?ID=3004&rtn=index-topten
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים בהתחלה נתתי לזה ניסיון אולי עוד יש בזה משהו רציני, אבל ברגע שראיתי ששמו את ג'סיקה סימפסון במקום כזה גבוה, כבר הבנתי שזה אתר חאפר והמדגם אינו מייצג כפי שאומרת חביבתי מינה צמח... עריכה: אוי, דחפו לשם גם את אווה מנדז, איזה ביזיוני... :'( עריכה2: ואפילו את לינדסי לוהן... פליז, מייק איט סטווווופפפ!!!!!
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים ידידה שוודית שלי שמה את כווווולן בכיס הקטן! ואצלה הכל טבעי, חוץ מהקעקועים...
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים ידידה שוודית שלי שמה את כווווולן בכיס הקטן! ואצלה הכל טבעי, חוץ מהקעקועים... לא אמרת שאמא שלך יפה :-*
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים כשאני חושבת על זה, אמא שלי באמת הייתה משהו כשהייתה צעירה. ציירי רחוב היו מציעים לה ציור חינם, וזה עוד אחרי לידה! עכשיו אם זה לא יפה אז מה כן? אתם, פחחח, לא ראיתם אישה אמיתית בחיים שלכם, רק את הקופות המשופצות האלו עם הציצים מפלסטיק.
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים בעעעעעעיותר מדי פריקית... זה אפילו מפחיד, לא הייתי רוצה להתקרב לאחת כזאת שלא תוציא עליי סכין או משהו כזה.יש יופי מסוים אבל זה מפחיד
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים זה בסדר, גם היא לא ממש בקטע של אבירים על עכבר לבן במשחק DND, והיא בשוודיה עד שנה באה והיא גם תפוסה. ;D
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים זה בסדר, גם היא לא ממש בקטע של אבירים על עכבר לבן במשחק DND, והיא בשוודיה עד שנה באה והיא גם תפוסה. ;D הי אני לא עד כדי כך חנון-אביר שיש לו חרב אור אולי לא DND
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים חרב, לא. סיכה - אולי. הי הי הי יש דבר אחד שאני גאה בו על תלכלכי אליו הוא לא השם שהוא מחובר לחנון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.