עבור לתוכן

ממוצע

Featured Replies

פורסם

אני לא רוצה להשבית את כל חגיגת הספאם שרצה פה אבל בנאדם לא נרשם לפורום יעודי על מחשבים ובהודעה הראשונה שלו מבקש ממוצע של ציונים - ועוד בכזאת צורה...יותר נראה לי שמישהו מבקש לעבוד עליכם, ואתם תפסתם את הפיתיון.

• תגובות 49
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגידו, ממוצעים 88 ו83 [חבר] בכיתה יא' זה טוב?

אני רוצה ללמוד משהו שקשור להיטק [עדיין לא החלטתי] אך אני חושש שהציונים שלי לא יעמדו בתחרות עם שאר האנשים כי בטח יש אנשים שהשקיעו הרבה יותר ממני בלימודים [אין לי הרבה זמן וכוח ללימודים]. בקשר לפסיכומטרי אין הרבה דאגה. האם אני צריך לחשוש בכל מקרה?

תודה מראש וסליחה על סטייה מנושא הדיון.

אז זהו שזה בעיקר מה שצריך להדאיג אותך.

ברוב האונ' היום המשקל של הפסיכו גבוהה יותר מהמשקל של הבגרויות...

לדוגמא בעברית בחלק מהמקצועות המשקל של הבגרות הוא 30 אחוז והפסיכו 70...אתה מוזמן לבקר ולראות בעצמך.

www.huji.ac.il

פורסם

התכוונתי שבקשר לפסיכומטרי אני לא חושש לציון שלי. פשוט לא רציתי לומר את זה בצורה מתנשאת מידי כי אני לא כזה. :-X

תודה בכל מקרה על ההבהרה ועל הקישור לאתר שהבאת. השכלתי. :-*

עריכה :

מצאתי בעיה קטנה - אני עושה עכשיו 5 יחידות מתמטיקה. נגיד שאני מקבל 86.5 ציון סופי וחבר שלי עושה 4 יחידות ומוציא 100. אני אקבל 25 נקודות בונות והוא 12.5, כלומר, הציון שלו יהיה גבוה בנקודה משלי. אם נעזוב את עניין ההפרש הקטן, את מי יעדיפו לקבל?

פורסם

אני לא רוצה להשבית את כל חגיגת הספאם שרצה פה אבל בנאדם לא נרשם לפורום יעודי על מחשבים ובהודעה הראשונה שלו מבקש ממוצע של ציונים - ועוד בכזאת צורה...יותר נראה לי שמישהו מבקש לעבוד עליכם, ואתם תפסתם את הפיתיון.

אני אגיד את האמת מבחינתי זה היה ברור חשבתי שכל האנשים פה פשוט צוחקים עם זה שפתח את הדיון....

פורסם

עריכה :

מצאתי בעיה קטנה - אני עושה עכשיו 5 יחידות מתמטיקה. נגיד שאני מקבל 86.5 ציון סופי וחבר שלי עושה 4 יחידות ומוציא 100. אני אקבל 25 נקודות בונות והוא 12.5, כלומר, הציון שלו יהיה גבוה בנקודה משלי. אם נעזוב את עניין ההפרש הקטן, את מי יעדיפו לקבל?

ברוווווווווווווור שאותך!

גם אם תקבל ב15 נקודות סופי כולל בונוס פחות ממנו אז יעדיפו אותך בהרבה על פניו...

פורסם

ברוווווווווווווור שאותך!

ואתה אומר את זה כאחד שכבר סיים את התעודת בגרות שלו? וניגש לקבלה למוסד אקדמאי.

פורסם

ברוווווווווווווור שאותך!

מה שאתה אומר רחוק מאוד מהמציאות.

קבלה למוסדות להשכלה גבוהה מבוססת על ממוצע בגרויות וציון פסיכומטרי, מה שנקרא סכם.

התכוונתי שבקשר לפסיכומטרי אני לא חושש לציון שלי. פשוט לא רציתי לומר את זה בצורה מתנשאת מידי כי אני לא כזה. :-X

כבר יש לך אתה ציון ביד שאתה "לא חושש"?

כי אם לא, תחשוש.

פורסם

הפסיכומטרי מבוסס על חוכמה, כלומר, מנת משכל ולמידה, תרגול.

בקשר לאם אני מספיק חכם לציון גבוה אני ממש לא חושש. תרגול- פשוט צריך לרצות לקבל ציון גבוה וללמוד.

פורסם

בקשר לאם אני מספיק חכם לציון גבוה אני ממש לא חושש. תרגול- פשוט צריך לרצות לקבל ציון גבוה וללמוד.

הפסיכומטרי לא מבוסס על חוכמה...הפסיכומטרי מבוסס על תיפקוד תחת לחץ.

יש לך 25 ד' לעשות 25 שאלות, בחלק של האנגלית זה 29 שאלות, ויש לך 8 מבחנים שמורכבים מפרק כמותי, מילולי ואנגלית.

אבל אתה בכיוון הנכון, צריך לשבת וללמוד את זה...כמו שבחיים לא למדת משהו, כי כשמדובר

בקבלה למוסדות להשכלה גבוה לפסיכומטרי יש משקל של כ- 50% לעומת הבגרות.

פורסם

תן לי לנחש, ה-40 היה במתמטיקה ?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

בלי לפגוע בך,באמת,ולא לזלזל בך חס ושלום,אבל אני מכיר די הרבה אנשים שהגיעו בדיוק בגישה שלך,על אף שהיו להם אחלה ציונים בבגרות במת' וכו,הציון היה רחוק מאוד מלשקף את מי שהם...

אז במילה אחת : תחשוש.

פורסם

שטויות במיץ עגבניות.

..ומלפפונים.

פורסם

אני במקומך הייתי מתחיל לחשוש.

פורסם

חחחחח טוב תלחיצו אותו עוד יותר!!

אחי זה ממש קשה!! אתה לא תקבל אפילו 100 לידך יושב המורה לספורט שלך עם אלת ביסבול וכל שאלה שלא עניתה נכון הוא שובר לך צלע! אז תתחיל לחשוש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים