פורסם 2006 בינואר 2619 שנים מישהו בכלל משתין לכיוון שלהם ?האם יש להם נישה מסויימת בכרטיסי מסך ?מה השוק שלהם , מי קהל היעד שלהם ?ובכלל איך הכרטיסים שלהם ?
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים לפי העובדה שלא שמעתי על הדבר הזה אף-פעם ושסיור קצר באתר שלהם עשה לי דיכאון קשה אני לא הייתי קונה ...
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים matrox עוסקים בעיקר בתחום הדו-מימד....הכרטיסים שלהם מסוגלים לבצע חישובים מסובכים בהרבה בתחום זה אבל בתלת מימד הם די על הפנים (והם גם לא מתיימרים להיות חזקים...)
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים החברה בה אני עובד משתמשת בכרטיסי Matrox, הם יקרים. מאוד לא ניתמכים, אנחנו משתמשים בהם לעיבוד תמונה של מצלמות CCD. Matrox כבר מזמן פרשה מהתחרות (אם בכלל ניסתה להכנס) והם היום, כמו אז פונים למגזר העסקי. - - - -
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים לפי העובדה שלא שמעתי על הדבר הזה אף-פעם ושסיור קצר באתר שלהם עשה לי דיכאון קשה אני לא הייתי קונה ... חחחחחח כמו שאמרו הכרטיסים האלה הם לשימוש דו מימדי (2d), הם לא אמורים בכלל לעסוק בכל תחומי התלת-מימד ואם כבר, אז הם יתחרו בשוק הכרטיסים המקצועיים ולא ה high-end לגיימרים.
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים אכןאלו כרטיסים שנותנים את איכות התמונה הטובה בשוק, אבל לא מתיימרים להיות כרטיסים לגרפיקה.מצוין לעבודה בפוטושופ או עיבוד תמונות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.