פורסם 2006 בינואר 2619 שנים מה הרעיון בלהשתמש בו זמנית בשני תוכנות? מה זה נותן לכם חוץ מכאב ראש?אני לא משתמש בשתי תוכנות במקביל!אם לא שמת לב כתבתי Azureus/ABC
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים BitComet A powerful C++ BitTorrent Client יש בה כל מה שאני צריך והיא נוחה לשימוש, מנוע גרפי טוב, לא מסובך מידי ומהירות טובות (תלוי במקורות)
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים מה הרעיון בלהשתמש בו זמנית בשני תוכנות? מה זה נותן לכם חוץ מכאב ראש? במקביל הכוונה היא לא שמורידים בשתיהן בו זמנית, אלא שיש את שתיהן במחשב ומשתמשים בקליינט שרוצים לפי המצב רוח
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים ביטקומט אכן טובה מאוד. אני אישית משתמש באזרוס כי האתר שאני מנוי בו נתן BAN לקומט :-\
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים השתמשתי באזורוס אבל היא הכבידה לי על המחשבכרגע אני עם BitComet למרות שניסיתי גם את uTorrent והיא דומה מאוד
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים במקביל הכוונה היא לא שמורידים בשתיהן בו זמנית, אלא שיש את שתיהן במחשב ומשתמשים בקליינט שרוצים לפי המצב רוח ולמה אתה צריך להחליט בינהם לפי מצב הרוח? לא יותר טוב להיות עם קליינט אחד שישמש אותך לכל ההורדות?
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים הורדתי UTORRENT הרבה יותר טוב מביט קומט!!תוכנה פצצהשוקל 130KB!!! חבלז!!לא מכביד על המערכת מוריד מהר מאוד!!ענק!
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים ביטקומטתוכנה חייה. ואני דווקא חושב שבuTorrent לא מעלה במהירות שביטקומט מעלה ניסתי עם קובץ אחר להעלות עם utorrent וזה פשוט לא אותו דבר... והעיצוב של utorrent פשוט זעווה, לא נוח לעומת הbitComet
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים הגרסאות האחרונות של utorrent בכלל לא מאכזבות מבחינת מהירות, הם שיפרו אותה המוןutorret FTW !!@ ;D[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים באמת תוכנה טובה!! עכשיו התקנתי אותה ולא התאכזבתי! מורידה מהר וגם קלילה! אחלה תוכנה!
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים יש לי בעיה ב utorrent אני מפעיל את התוכנה ואחרי כמה זמן שהוא מוריד הוא שולח לי שגיאה אומר שהוא לא מצליח לקבל גישה לקבצים משהו כזהוההורדה נהפכת ל Xלמישהו עוד זה קרה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.