פורסם 2006 בינואר 2619 שנים השתמשתי בביטקומט אבל עברתי לµTorrent בגלל שביטקומט עשה לי כל מיני בעיות מפגרות ולא הסכים לעשות SEED...
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים משתמש במקביל ב-BitTornado וב-µTorrentבזמן האחרון אני מעדיף את µTorrent, מכבידה על המחשב הרבה פחות ולא גורמת לזליגת זיכרון כמו ה-BitTonradoלגבי מהירות, היא טיפה פחות טובה, אבל אם הטורנט מהיר ממילא אין בעיה לסגור איתה 180
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים בצפרדע מאז מעולם <בגדול כולם תלוים בכמות מפיצים> זה רק תלוי בכמות המשאבים שאתה מוכן לותר עליהם למכונות חזקות את הצפרדע שמסוגלת לדבר עם המון חיבורים בלי בעיות למכונות פחות חזקות את UT <לא המשחק>
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים אני משתמש ב BITCOMETאבל אני לא מקבל מהירויות כל כך טובות איזה תוכנה יש טובה שחא צריך לשנות לה כל מיני הגדרות וכאלה ועובדת טוב עם הפיירוול של ווינדוס
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים משתמש במקביל ב-BitTornado וב-µTorrentAzureus/ABCמה הרעיון בלהשתמש בו זמנית בשני תוכנות? מה זה נותן לכם חוץ מכאב ראש?
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים µTorrent - תוכנה קטנה ומהירה! עם כל האפשרויות שיש בגדולות (אזוראוס וABC שהשתמשתי בהן הרבה זמן), ואפילו כאלה שאין בהן. היא stand-alone של 130KB... תנסו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.