עבור לתוכן

מלווה לאוטו

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע מה קורה עם החוק הזה שאם יש לך רישיון על טרקטור לפני הרישיון על האוטו אז אין את השלושה חודשים מלווה.

מישהו יודע אם שינו את זה כבר או שהולכים לשנות את זה?

בעקרון אמור להיות לי רישיון לאוטו ביוני כרגע יש לי רישיון על טרקטור נראה לכם שזה עוד יהיה תקף לגבי? :nixweiss:

• תגובות 42
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה לא ממש ברור...

לפי האתר של משרד התחבורה אם באמת יש לך רישיון על טרקטור או אופנוע מלפני שהיה לך רישיון על אוטו אז באמת אתה לא צריך מלווה... אבל אין שום חוק או תקנה שבאמת אומרת את זה.... זה מופיע אך ורק באתר שלהם ואין איזכור לדבר כזה בחוקים או בתקנות של משרד התחבורה...

פורסם

ביטלו לחבר שלי חודש אחד מהמלווה[כאילו הוא עשה חודשיים] בגלל התקנה החדשה הזאת...

היא כבר בתוקף, ואם יש לך כרגע רישיון לאחד מהנ"ל אז כשיהיה לך רישיון לרכב לא יהיה לך מלווה וגם ברישיון לא יהיה כתוב לך "נהג מלווה".

פורסם

לפי מה ששמעתי התקנות החדשות יצאו בטעות עקב טעות של כמה חכ"ים טיפשים והם יתוקנו באפריל אז כדאי למהר.

אם עשית רשיון לטרקטור/קטנוע לפני הוצאת רשיון הרכב תתקשר למשרד הרישוי ויטפלו בך.

פורסם

הם לא צריכים לחכות לאפריל הם מטפלים בזה מיד

זה לא חוק זאת תקנה

פורסם

בכול מקרה אידיוטים הם ישארו.

למהר לפני שהתיקון יכנס מי שרוצה להתחמק.

פורסם

ברור לך שאם הם רוצים לדפוק הם יכולים להחיל את החוק המתוקן רטרואקטיבית על כל מי שהחוק הנוכחי חל עליו

פורסם

ברור לך שאם הם רוצים לדפוק הם יכולים להחיל את החוק המתוקן רטרואקטיבית על כל מי שהחוק הנוכחי חל עליו

חח אני רוצה לראות אותם עושים את זה זה כמו להוסיף שמן למדורה

פורסם

שמן למדורה? לעלות אנשים שעשו 19 שיעורים עברו טסט, ולפני זה עשו סללום עם טרקטור בין 2 פחים ללא מלווה זה נורמאלי לדעתך?

פורסם

חח אני רוצה לראות אותם עושים את זה זה כמו להוסיף שמן למדורה

רוצה לדעת מה אני חושב?

הם יעשו את החוק רטרואקטיבית

והם קיבלו הוראה לתקן את זה בהקדם האפשרי

פורסם

מה עם אלו שיש להם רישיון על רנג'ר או מיול? שהם נסעו שנה על הכביש!!!

למה הם צריכים לעזאזל מלווה?!

פורסם

דבר ראשון אני לא יכול להבין איך מעלים פלצן בן 16 שעשה סלאלום בין חביות ולא ראה כביש בחייו על הכביש בלי ליווי.

דבר שני נהיגה ברכב שונה לחלוטין מנהיגה במיול/רנג'ר/טומקאר אותן עגלות אוטומטיות ובזבזניות יש לי מספיק חברים שנסעו על הכלים האלה וכולם אמרו שאין קשר בין נהיגה עליהם לנהיגה על רכב.

התגובות שונות, המהירויות שונות, התפעול שונה, האחריות כבדה יותר, פוטנציאל הנזקים גדול יותר מכול כיוון שתסתכל על זה זה שונה!.

פורסם

מותר לדברים האלה לעלות על כביש בכלל? אני מדבר על כביש כביש, לא בתוך מושב או משהו

פורסם

הם יתקנו אותו אני בטוח בזה! וחסר להם שלו אבל הם לא יוסיפו בכך שכל מי שעבר בזמן החוק הזה יצטרך פתאום מלווה ורק 2 אנשים להסיע

בזה אני כמעט בטוח מספיקה להם פדיחה אחת הם לא יתחילו לעשות סקאנדל (חח איזה מילה ישנה) על זה

פורסם

זאת בדיוק הנקודה הם יוכלו להחזיר את הגלגל אחורה ולהחיל את החוקים שוב אני לא יודע אם מלווה גם אבל החוק של ה-2 אנשים ממש לא בעיה להחיל אותו שוב.

kobayashi

כן מותר להם לעלות על כול כביש חוץ מדרך מהירה(כביש ירושלים-תל אביב, כביש 6, ועוד קטע כביש ליד ראשון), בקיצור כול כביש כמעט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים