פורסם 2002 בספטמבר 423 שנים בכיתות יש שתי כיתות שהן פשוט "שכונה" - י' ו יב'.י"א היא שנה לא איכותית בכלל.
פורסם 2002 בספטמבר 423 שנים בכיתות יש שתי כיתות שהן פשוט "שכונה" - י' ו יב'.כנראה שאתה לא מכיר את הבית ספר שלי :AR15:
פורסם 2002 בספטמבר 423 שנים בכיתות יש שתי כיתות שהן פשוט "שכונה" - י' ו יב'.כנראה שאתה לא מכיר את הבית ספר שלי :AR15:מצטרף ל-yuvalkob .נכון, אני עוד לא שם, אבל מערכת שעות, לוח מבחנים ואיך מעבידים אותם, את זה כן ראיתי.
פורסם 2002 בספטמבר 423 שנים אני בבצפר עאךק ךמצטיינים, יש שם כאלה מטומטמים. בכל מקרה אני עכשיו בי"א וקורעים אותנו. נ.ב. אני לא תלמיד מצטיין
פורסם 2002 בספטמבר 423 שנים אחראי פורום.... איפה אתה ? ? ? ? ?מה זה הספאמינג הזה...?!? מישהו הסתכל לאחרונה על שמו של הת'ראד ?!?
פורסם 2002 בספטמבר 423 שנים הללווו אנשים, דברים לא קשורים לנושא המרכזי יותר מדי קישקושים על בית ספר ואין שום קשר למאפיה :bash: ??? ??? ???
פורסם 2002 בספטמבר 623 שנים אחראי פורום.... איפה אתה ? ? ? ? ? מה זה הספאמינג הזה...?!? מישהו הסתכל לאחרונה על שמו של הת'ראד ?!? גרררררר צודק! sorry על הaway זה שלי, יום עמוס. ובחזרה לנושא!
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים למישהו יש עוד פרטים? ספרו קצת על המשחק בקצרה. עוד חוויות, משהו... ב-Screenshots זה נראה כמעט זהה ל-GTA3. :
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים זה שונה מgtaבעיקר במשחקיותיש הרבה משימות שהן יותר shooter וכאלה שצריך להתגנב בהםהחיסרון הגדול (ואולי היחיד אם לא מחשיבים שהוא די כבד) הוא שמשימות לא קשורות ברצף כמו בgtaז"א שאחרי המשימה מתחילה אחת חדשה ואין לך אפשרות להסתובב חופשי ברחובות בלי לעשות כלוםוגם אין מחזור של יום\לילה, כך שמהבחינה הזאת הוא פחות טוב מgtaלמרות זאת אני אהבתי את מאפיה יותר, עלילה טובה ומשימות מגווונות עושות אותו למשחק מהנה מאוד.
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים ברר... השלב במירוץ משגע אותי אני לא מצליח לעבור אותו . משחק טוב , אבל ההורדה שלו היא ארוכה לאללה ..
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים וגם אין מחזור של יום\לילה, כך שמהבחינה הזאת הוא פחות טוב מgtaסליחה?במאפיה כל משימה מתקיימת בזמן מסויים של היום, שהוא קבוע.בgta3 יש מחזור של יום ולילה (אור וחושך) וגם שינוי מזג אוויר
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים ברר... השלב במירוץ משגע אותי אני לא מצליח לעבור אותו . משחק טוב , אבל ההורדה שלו היא ארוכה לאללה .. אני מציע שתשלח מכתב תלונה לחברה. בושה שתצטרך לבזבז רוחב פס יקר רק בגלל שהם התעצלו להשתמש בעוד כמה אלגורתמי דחיסה.
פורסם 2002 בספטמבר 823 שנים ברר... השלב במירוץ משגע אותי אני לא מצליח לעבור אותו . משחק טוב , אבל ההורדה שלו היא ארוכה לאללה .. אל תדאג, אוטוטו תוכל ללכת לחנות הקרובה לביתך ולקנות :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.