פורסם 2006 בינואר 2619 שנים יש לי מחשב עם ראוטר ומחשב עם מודם ומסך אחד איך לשלוט על המחשב השני (אין חיבור אין רשת)רעיונות?יש דרך לשלוט או להתחבר למחשב השני בלי רשת?אם לא איך אני רואה את המחשב השני על הראשון (שליטה מלאה בשולחן העבודה וכו...)למה לא לחבר לראוטר וזהו ככה עזבו את זה ותתרכזו בדברים הספציפים ששאלתי...תודה.
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים אולי סוס טרויאניdr computer, נוספה לך אזהרה על הודעת ספאם. זו אזהרה 3 מתוך 3.
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים מחבר Kvm קצת יקר השאלה האם שני המחשבים מחוברים או לא כאילו האם הם ברשת או שסתם יש לי שליטה עליהם בנפרד וזהו (ניהול) או שאני צריך לחבר אותם גם בכבל של רשת?יש עוד דרכים? כי זה יצא קצת מסובך
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים מחבר שאלתי אם KVM נותך לך שיתוף בין 2 המחשבים ולא רק שליטה עליהם בנפרד או שאני צריך לחבר כבל רשתוגם על דרכים נוספות לעשות את זה בלי KVM
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים KVM לא נותן שיתוף בין המחשבים, למעשה אין שום תיקשורת בין המחשבים שמחוברים ל-KVM.אני אמנה לך את האפשרויות העומדות בפניך:1. KVM - אמרת שזה יקר (אין תקשורת בין המחשבים).2. לחבר את המחשב לרשת הקיימת (לראוטר) - זה אמרת שאתה לא רוצה וסיבותיך עימך (יש תקשורת בין המחשבים).3. לחבר כבל רשת מוצלב בין המחשבים (יש תיקשורת בין המחשבים).ישנם עוד אפשרויות אבל הם לא ממש פרקטיות (כמו לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט ע"י קו נפרד (ספק+תשתית) ואז לשלוט על המחשב דרך האינטרנט וכו').
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים בעזרת כבל רשת מוצלב בין המחשבים אתה יכול גם לשלוט על המחשב השני ברשת (לראות את המסך שלו) ככה שאם אתה מחבר כבל רשת אתה לא צריך KVM.
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים מחבר איך אני עושה את זה? (בהנחה שהם מחוברים ואני רוצה שליטה מלאה על שניהם)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.