עבור לתוכן

הכרטיס מסך נשרף, מבקש לברר בקשר להחזרה

Featured Replies

פורסם

אני ממש לא מנוסה בהחזרת מוצרים וכדומה.

איך אני אמור לשלוח לפנדס את הכרטיס מסך?

התקשרתי אליהם לברר את הביטוח ובסוף מצאו שהאחריות קיימת לשלוש שנים, כלומר, יש עדיין ביטוח לכרטיס מסך עד סוף שנה ;D אך אין לי את המאוורר המקורי את הכרטיס מסך.. קניתי מפנדס את הקירור לכ. מסך של arctic cooling בגלל שהמאוורר המקורי נשבר לי וזרקתי אותו. האם יקבלו את הכרטיס מסך ללא מאורר מקורי ולאן בכלל לשלוח את זה? [וכמובן, איך לעזאזל שולחים דבר כזה? זה גם שוקל איזה 1 וחצי קילו ואף יותר]

תודה מראש וסליחה על פתיחת הדיון מחדש פשוט לא מצאתי את הישן.

פורסם

שלח להם בדואר עם קבלות והכל.תגיד להם שאין לך את הקירור המקורי תראה מה יגידו לך.

פורסם
  • מחבר

איך אני אמור לשלוח דבר כזה בדואר?

ולא נראה לי שיש לי קבלות... אבל באתר שלהם יש את כל פרטי ההזמנה...

בכל אופן, אני עוד דקה חוזר עם תשובה אם יש לי את הקבלה

מצאתי צילום של הקבלות :-). גם מצאתי שקית כזאת בצבע כסף נראה לי שהיא במיוחד נגד חשמל סטטי.

אז איך אני שולח להם?

מצאתי שהכתובת למשלוחים היא - ת.ד. 55 קיסריה מיקוד 38900

כתבתי מכתב שמסביר מתי קניתי ומה קרה לכרטיס המסך בנוסף לקבלות והכנסתי הכול לתוך שקית סטטית.

עכשיו, כשאני הולך אל הדואר, מה לעזאזל לבקש מהם? מה לומר להם?

פורסם

נראה לי שזה בעייתי שאין קירור מקורי

פורסם

ספר להם מה קרה ..

אך נשרף הכרטיס.

אם לא עשית OC לא תיהיה בעיה.

ספר לנו עם קבלו בחזרה את הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שזה בעייתי שאין קירור מקורי

אתה יכול לפרט בבקשה?

עריכה :

ומישהו בבקשה יכול לענות לי על השאלות ? :-*

פורסם

שים את השקית עם כל הקבלות בקופסא כשלהי,לך לדואר ושם תרשום את הכתובת.הם כבר יגידו לך כמה זה עולה וכל השאר.

פורסם

אני לא יודע היכן אתה גר אבל, ממליץ בחום אם לא קשה לך לגשת אליהם פיזית ולמסור להם את הכרטיס ביד ככה גם עם צריך להתעמת איתם או לנסות לשכנע אותם יהיה יותר קל.

מה אם יחליטו שאין אחריות בגלל המאוורר? נראה לך שהם ישלחו אליך את הכרטיס חזרה על חשבונם :nono:.

הכי בטוח וכדאי לגשת פיזית ולראות....

פורסם
  • מחבר

אתה אולי גר קרוב אבל אני גר בחולון צמוד לראשון וקיסריה רחוקה ממני בשעה וחצי [אל תתחילו לחפור שזה לוקח פחות זמן כי הייתי פעם בסביבה שם וראיתי כמה זמן לוקח להגיע בלי יותר מידי תנועה]. כבר הדלק יעלה יותר... תודה בכל מקרה על העצה.

מה אני אעשה??

פורסם

לא יודע לאיזה תשובה אתה מחכה ..

פנדה ידועים בתור שרות לקוחות "אדיב" שיש להם.

לך לדואר הם ימצאו דרך לשלוח לך את זה.

והימור שלי :

פנדה רק יחפשו תרוץ לא להחליף לך את הכרטיס.

תנסנ להשיג מחבר קרור מקורי ותלביש אותו על הכרטיס לפני שאתה שולח אותו ...

בקיצר ... תגדל מאוורר ...

גם ככה תיהיה לך בעיה איתם.

רצית זול ... קנית רחוק מהבית ...עכשיו זבש"ך.

פורסם

תתקשר ואל תזדהה

ותשאל על הקירור

פורסם
  • מחבר

מה קשור רציתי זול? באותו הזמן רק שם היה.

וכשדיברתי איתם בטלפון דיברה איתי אחת מפגרת והיא אמרה לי ש"בטח לא תהיה בעיה". תכננתי גם לומר להם שהם בכלל התקינו לי את הקירור לכרטיס המסך ולקחו לי את המאוורר המקורי, כלומר, קניתי מהם בהזמנה את כרטיס המסך ואת הקירור אבל אז באתי אליהם לחנות כי "לא ידעתי להתקין את הקירור" ושם התקינו לי הכול ולא מסרו לי שום מידע על ביטול הביטוח.

אני לא חושב שאני אוכל להשיג את הקירור המקורי מחבר או משפחה. לאף אחד אין את כרטיס מסך כזה או אחר עם אותו קירור.

פורסם

קנית מהם את הקרור?

הם התקינו לך אותו?

אז אולי לא תיהיה לך בעיה .....

פורסם
  • מחבר

כן, קניתי מהם את הקירור ואת כרטיס המסך אך לא הם התקינו לי אותו אלא אני. עם זאת, אני לא מוצא דרך בה הם יוכלו להוכיח, לסתור את הטענה שלא הם התקינו את הקירור ושהם בטעות שכחו לתת לי את הקירור המקורי. :smile1:

פורסם

אם קנית את הכרטיס והם שלחו לך אותו.. אז אני הייתי אומר אותו דבר אם שינוי קל...

הייתי אומר שהזמנתי את הכרטיס + קרור אחר והם הרכיבו לך אותו ושלחו.. + לא הביאו את קרור המקורי.. וזה המצב כרגע...

אם לא תנסה לא תדע... מה שבטוח שאם תגיד להם שנשבר לך הקרור או לא יודע מה אני כמעט בטוח שלא יחליפו לך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים