עבור לתוכן

מכונית עד 10000 שקל.מה מומלץ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן מה אתם אומרים על פיאסטה?

• תגובות 43
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני ממליץ לך לעשות את מה שBOSE אמר לעשות בתחילת הדיון לגשת לפורום של קארס פורום פה זה פורום מחשבים חצי מהאנשים פה הם ילדים קטנים בלי רשיון שלא יודעים דבר על אחזקת רכב, נהיגה ברכב, איכות של רכב...

הם נותנים את חוות דעתם על פי דעות קדומות וכול מני סטיגמות שהם נדבקו בהם למשל זה שאמר איביזה=מוסך מוסך מוסך, איך אתה יודע את זה? היית הבעלים של הרכב הנ"ל? וגם אם כן רכב אחד לא יכול להצביע על אמינות של דגם מסויים.

בתקציב הנ"ל יש מספםר מצומצםן של רכבים שיעשו את העבודה:

האופציות הבטוחות נקרא להן ככה:

פיאסטה-אמינה מאודד!!!, מהנה יחסית לאחרות בקבוצה הזאת אחלה רכב.

דיאטסו שרייד-אין הרבה מה להגיד על הרכב אמין חסכוני.

סובארו ג'אסטי-בערך כמו השרייד.

סוזוקי סוויפט-כמו השתיים הקודמות.

סובארו DL-כמו השלוש הקודמות רק גדולה יותר ופחות חסכונית בדלק.

מה-4 הנ"ל בהנחה שאתה לא צריך אוטו גדול יחסית(DL) הייתי הולך על הפיאסטה רכב מאוד מאוד אמין וטוב יעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר.

אופציה ב- האופציה המהנה: פיג'ו 205.

פה אתה יכול להכנס קצת להרפתקאות דבר ראשון למצוא 205 במצב טוב יחסית יהיה קשה יותר מכיוון שהרכב הזה לא אוהב הזנחה.

בהנחה שתמצא אקזמפלר במצב טוב ושטופל כראוי ותוצאות הבדיקה יהיו חיוביות ה205 תיתן לך יותר מהרכבים הקודמים, יותר הנאה, ויותר נוחות.

מה שכן יש לטפל ברכב הזה בזמן ולא להזניח אותו, אם תטפל בו טוב הוא ישרת אותך נאמנה.

אני ממליץ לך לעזוב את הפורום הזה במה שקשור ליעוץ בקניית רכב לך ל

www.carsforum.co.il

ותמשיך משם.

בקשר למגאן אני חושב שבתקציב הנ"ל לא שווה לך להכנס להרפתקאה הזאת.

אנחנו הבעלים של רנו מגאן 2 דיזל ידנית הרכב מעולה באמת מצויין אבל אני לא חושב שלמי שיש 10K לקניית רכב יוכל להחזיק כזה רכב לאורך זמן(לא ששלנו עושה בעיות סך הכול היא עדיין חדשה).

פורסם

הם נותנים את חוות דעתם על פי דעות קדומות וכול מני סטיגמות שהם נדבקו בהם למשל זה שאמר איביזה=מוסך מוסך מוסך, איך אתה יודע את זה? היית הבעלים של הרכב הנ"ל? וגם אם כן רכב אחד לא יכול להצביע על אמינות של דגם מסויים.

לא הייתה לי איביזה, אני פשוט עובד בצ'מפיון מוטורס. וכל רכב שני שמגיע לטיפול שהוא לא קשור לתאונה הוא איביזה של איזה פוץ צעיר שלחץ יותר מדי...

ונכון ששכחתי לציין שהדגם שאני מדבר עליו זה הגדם של 2001-2005

פורסם

AMG זה כבר קשור לנהג ולא לאוטו

אתה לא יכול להגיד שזה אשמת הנהג ("צעיר שלחץ יותר מדי") ולהאשים את האוטו ("מוסך מוסך מוסך מוסך")

פורסם

^^

לא אומר שזה רק צעירים ולא אומר שזה רק לחיצות, מה שכן,

אנשים לוחצים גם באודי 3 למשל, אז למה שם זה לא קורה ככה?

ואני מדבר על תקלות כמו מחשב, פלאגים, גיר ועוד

פורסם

עם כל הכבוד אתה בטח יודע שהרוב הקרביים של האיביזה הם למעשה Audi A3, VW Golf ושאר מכוניות של קונצרן VW

הסיבה שזה לא קורה ב Audi A3 היא שהאוטו עצמו יותר יקר (בהרבה) ואנשים שומרים עליו יותר

פורסם
  • מחבר

אני ממליץ לך לעשות את מה שBOSE אמר לעשות בתחילת הדיון לגשת לפורום של קארס פורום פה זה פורום מחשבים חצי מהאנשים פה הם ילדים קטנים בלי רשיון שלא יודעים דבר על אחזקת רכב, נהיגה ברכב, איכות של רכב...

בתקציב הנ"ל יש מספםר מצומצםן של רכבים שיעשו את העבודה:

האופציות הבטוחות נקרא להן ככה:

פיאסטה-אמינה מאודד!!!, מהנה יחסית לאחרות בקבוצה הזאת אחלה רכב.

דיאטסו שרייד-אין הרבה מה להגיד על הרכב אמין חסכוני.

סובארו ג'אסטי-בערך כמו השרייד.

סוזוקי סוויפט-כמו השתיים הקודמות.

סובארו DL-כמו השלוש הקודמות רק גדולה יותר ופחות חסכונית בדלק.

מה-4 הנ"ל בהנחה שאתה לא צריך אוטו גדול יחסית(DL) הייתי הולך על הפיאסטה רכב מאוד מאוד אמין וטוב יעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר.

אופציה ב- האופציה המהנה: פיג'ו 205.

פה אתה יכול להכנס קצת להרפתקאות דבר ראשון למצוא 205 במצב טוב יחסית יהיה קשה יותר מכיוון שהרכב הזה לא אוהב הזנחה.

בהנחה שתמצא אקזמפלר במצב טוב ושטופל כראוי ותוצאות הבדיקה יהיו חיוביות ה205 תיתן לך יותר מהרכבים הקודמים, יותר הנאה, ויותר נוחות.

מה שכן יש לטפל ברכב הזה בזמן ולא להזניח אותו, אם תטפל בו טוב הוא ישרת אותך נאמנה.

אני ממליץ לך לעזוב את הפורום הזה במה שקשור ליעוץ בקניית רכב לך ל

www.carsforum.co.il

ותמשיך משם.

בקשר למגאן אני חושב שבתקציב הנ"ל לא שווה לך להכנס להרפתקאה הזאת.

אנחנו הבעלים של רנו מגאן 2 דיזל ידנית הרכב מעולה באמת מצויין אבל אני לא חושב שלמי שיש 10K לקניית רכב יוכל להחזיק כזה רכב לאורך זמן(לא ששלנו עושה בעיות סך הכול היא עדיין חדשה).

תודה על ההשקעה.אני בהחלט אתייעץ שם.
פורסם

עם כל הכבוד אתה בטח יודע שהרוב הקרביים של האיביזה הם למעשה Audi A3, VW Golf ושאר מכוניות של קונצרן VW

הסיבה שזה לא קורה ב Audi A3 היא שהאוטו עצמו יותר יקר (בהרבה) ואנשים שומרים עליו יותר

כן, השלדה וחלקים מהמנוע אבל יש הרבה חלקים שלא קשורים בכלל והרבה יותר זולים מחלקים של אודי וגולף.

למשל המחשב באודי A3 לא דומה בכלל למחשב שבאיביזה או בגולף, כל מערכת ההצתה שונה, וגם הטכנולוגיה של הגיר שונה

ואלה בידיוק הדברים שהולכים...

ד.א מהיום ל GOLF ולאיביזה\A3 לא משותף כמעת שום דבר חוץ מהשלדה

פורסם

כן, השלדה וחלקים מהמנוע אבל יש הרבה חלקים שלא קשורים בכלל והרבה יותר זולים מחלקים של אודי וגולף.

למשל המחשב באודי A3 לא דומה בכלל למחשב שבאיביזה או בגולף, כל מערכת ההצתה שונה, וגם הטכנולוגיה של הגיר שונה

ואלה בידיוק הדברים שהולכים...

ד.א מהיום ל GOLF ולאיביזה\A3 לא משותף כמעת שום דבר חוץ מהשלדה

מה אתה מקשקש.

A3 וגולף זהים עד העצם. אותה שלדה, אותם מנועים ואותם גירים.

איביזה היא עם שלדה של פולו.

פורסם

מה אתה מקשקש.

A3 וגולף זהים עד העצם. אותה שלדה, אותם מנועים ואותם גירים.

איביזה היא עם שלדה של פולו.

לא, יש להם אותה שילדה ואותו מנוע אבל החלקים שציינתי בהודעה הקודמת לא זהים

כדי שתבדוק

פורסם

מה הגיר שונה? לא...

לשניהם יש תיבת 6 הילוכים ו-DSG זהים לחלוטין.

תבין, המכונית זהה לחלוטין זה שהקליפה החיצונית קצת השתנתה לא צריך להטעות.

ובוא לא נמשיך בדיון הזה, צריך לעזור פה ל-EVMAN007.

פורסם

AMG עם כול הכבוד הקשר בין איביזה שנת 2001-2005 לאיביזה שאתה קונה ב10K הוא בסמל וזהו!

לאיביזה ב10K אין מחשב אין כול מני חלקים אלקטרוניים ומערכת חשמל בעייתית שאולי באמת עושים בעיות(זה אתה אמרת על סמך הניסיון שלך ואולי אתה צודק).

בכול מקרה תסכים איתי שלהגיד על דגם מסויים שהוא לא אמין על סמך ניסון עם אותו דגם 7+ שנים קדימה זו טעות.

בכול מקרה פותח התרד הבין את הרמז ואני מקווה שהוא התייעץ בפורום שמתאים לנושאים כאלה.

פורסם

יש לי כמה דברים לספר לך, מוסך, מוסך, מוסך, מוסך, מוסך, מוסך, מוסך, מוסך, מוסך, מוסך, מוסך, מוסך, מוסך, מוסך, מוסך, מוסך, מוסך, מוסך, מוסך, מוסך, מוסך, מוסך, מוסך, מוסך, מוסך, מוסך, מוסך, מוסך, מוסך, מוסך

^^

זה סיאט איביזה >:(

בסובארו, כמה שיותר ישן יותר עמיד...

:xyxthumbs:

אז כניראה חיים לא היה לך סיאט...כי יש לי קורדובה כבר כמה שנים טובות ופעם אחת היא לא היתה במוסך... רק החלפת מצבר.

פורסם

AMG

בתור אחד שעובד עם מוניות הרבה גיליתי שחלפים שמתאימים לכמה מכוניות של קונצרן VW עולים מחירים שונים אם מודפס עליהם VW או Skoda או Seat (למעשה של סיאט הכי זול משום מה - אולי בגלל ריבוי המוניות של סקודה)

ואתה חושב ש VW יתחילו לייצר לך תיבות ומנועים ומכלולים שונים לכל אוטו?

תסתכל על ה Skoda Octavia

שלדה של Bora, מנוע Passat (גם בנזין וגם דיזל), מחשב A6, תיבה Bora

יותר מזה, במקום לפתח ולייצר מנוע 1.6 בנזין הם משתמשים ב 2.0 ליטר בנזין מוגבל ע"י מחשב (בצ'כיה אפילו מוכרים את השבבים של ה-2.0 ליטר בנפרד לכל דורש, לא יודע אם בארץ זה מותר, אבל לא מוכרים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים