עבור לתוכן

פעם אחת ולתמיד, איזו ספקית אינטרנט הכי מהירה?

Featured Replies

פורסם

אני כרגע מחובר לברק ואני ממש לא מרוצה מהמהירות... בבקרים ( מהשעות 4 - 10 ) אני מקבל מהירות נורמלית, עדיין לא מקסימלית אבל נורמלית ובכל שאר היום מהירות על הפנים... יש לציין שזו מהירות ההורדה מ FTP למיניהם.

אני ממש השתגעתי אני לא יודע כבר מה לבחור :bash:

פורסם

מה רוחב הפס שלך?

פורסם
  • מחבר

2 מגה

פורסם

כשאתה מוריד מ-FTP אתה תלוי בעיקרון במהירות של ה-FTP.... בדוק מהירות הורדה לשרתים בארץ ובחו"ל, כמו באתר של ברק או של הוט, תבדוק פינגים לחו"ל לאתרים כמו download.com ו- yahoo.com, אני בברק ואני מאוד מרוצה גם ממהירות ההורדה וגם מהפינגים, יש תקופות של 2-3 שבועות שהניתוב קצת משתנה והפינגים מתחרבשים אבל בסה"כ המהירות מצויינת ועברתי מספר ספקיות אינטרנט ואני יודע על מה אני מדבר.

פורסם
  • מחבר

אחי אני מוריד משרתי FTP מאוד מהירים ואני קצת מבין בכל מה שקשור לזה... אני מחובר לברק רק בגלל אבא שלי שאוהב את המחיר חוץ מזה שום דבר... אני מחובר לברק איזה שנתיים אם לא יותר ורק בתחילת השירות הייתי מרוצה בשנה האחרונה ובחודשים האחרונים בפרט מהירות ההורדה היא ממש על הפנים... פינגים טובים לא מעידים על מהירות גבוהה דרך אגב.. ודרך אגב עובדה שבבקרים המהירות יותר גבוהה... אני ממש לא מרוצה מהם ואני רוצה לעבור... אני כל הזמן מתקשר אליהם במהירות ובסוף מתייאש מהם כי אני יודע שרק לדבר הם יודעים לכן אני רוצה לדעת איזה דפק אתם ממליצים חוץ מברק

עריכה:

היום התקשרתי אליהם דיברתי עם תומך פשוט שוב... עוד פעם מחר לי סיפורים ונתן לי להוריד מאתרים כמו symantec ומיקרוסופט שיש להם שרתים בישראל והורדתי מהירות מקסימלית מן הסתם... לא וויתרתי שוב אמרו לי שתומך בכיר יחזור אלי ... רבתי איתו הפעם שנינו עצבניים בסוף הוא שינה לי הגדרות שרתים וראוטינג ווואלה עובד יותר מהר :yelclap: נקווה שזה ימשך ככה אחרת אני עובר סופית חחחח

פורסם

סבבה, קודם כל זה טוב שאתה מרוצה עכשיו. לגבי המהירות הורדה, ידוע שפינגים לאו דווקא מעידים על מהירות הורדה, אבל כמו שאמרתי עדיף לבדוק את הבעייה מכל הבחינות.

פורסם

גם לי יש איטיות נוראית בכל מה שנוגע ל-FTP, בעיקר בארה"ב, גרמניה ושוודיה, יכולה להיות בעייה של ראוטינג? ::)

פורסם

גם לי יש איטיות נוראית בכל מה שנוגע ל-FTP, בעיקר בארה"ב, גרמניה ושוודיה, יכולה להיות בעייה של ראוטינג? ::)

זאת בדרך כלל הבעייה, צריך לחכות לשינוי הניתוב מצד ספק האינטרנט, לפעמים גם פניות ישירות בנוגע לנושא הזה בתמיכה הטכנית של הספק עוזרות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים