עבור לתוכן

האם מעבד נמוך משפיע על תוכנות מסרים ומהירות העלאה או שישנה בעיה אחרת?

Featured Replies

פורסם

אני מתגורר כבר כשנה בשכירות במושב בצפון. עד לפני כחודש לא היה מצב בכלל לדבר על אינטרנט "פרטי" ז'א שלא הייתה תשתית לבזק ונאלצתי להסתפק באינטרנט שמשותף לכל המושב דרך הכבלים ומהירותו היא 4\4 לכל המושב!

מה גם שהיה פיירוול מרכזי שחסם את כל הפורטים,לא היה בכלל מה לדבר על תוכנות שיתוף. בחיבור ההוא הייתה לי בעיה שקרתה בעיקר במסנג'ר ובהעלאת קבצים. המסנג'ר היה מתנתק כל רגע, גם המירנדה,ולהעלות קובץ למישהו - גם בשליחת אימייל לפעמים הכי קטן שיהיה , היה סיפור מהפטרה. הייתי בטוח שהתשתית חרא ואין מה לעשות. תישאר עם זה או שלא יהיה כלום.

היום סופסוף התחברתי לבזק וברק כספקית על חבילת 1.5 רגילה. אכן בעיית ההורדה נפתרה והאימיול טס ונותן עבודה מעבר למה שציפיתי.

אך התאכזבתי לגלות שהבעיות במסנג'ר ובסקייפ נשארו אותן בעיות - בסקייפ אני שומע את הצד השני נהדר בעוד אני בקושי נשמע ובמסנג'ר לא פעם ולא פעמיים אני יכול לרשום למישהו כמה משפטים ולגלות אחרי כמה דקות שהוא בכלל לא קיבל אף אות ממה שכתבתי. כמו כן ניסיתי להעלות קובץ דרך המסנג'ר היום למישהו ולא משנה מה גודלו הוא לא זז כמעט. אני מריץ כרגע את האינטרנט עם מחשב נייד די ישן אני מודה, אבל האם זאת הסיבה שגורמת לכל מה שציינתי או שמה בעייה בווינדוס במשהו שצריך להגדיר או השד יודע מה. מבחינת מהירות הורדה וגלישה - המהירות מעולה. אימיול וסולסיק ומסנג'ר ואנטיוירוס עם ווינודס XPSP2 המחשב סוחב כמו גדול אז למה שלא יסחוב אפלוד?

נתונים טכנים: פנטיום 2 , מעבד 400 , 224MB-RAM , ווינדוס XP SP2 . כמו שכבר ציינתי המחשב למרות נתוניו המאוד דלים נותן עבודה ומחוברים אליו המון תוספות והוא מריץ המון תוכנות בו זמנית שלא מביישות פנטיום 4. הבעיות שכתבתי עליהן לפני כן קרו כמובן בסביבת עבודה "ריקה" בלי שום תוכונת ברקע. אני יכול להתכתב עם מישהו שעה ללא בעיות ואז בפיק אחד הוא לא יוכל לקבל יותר שום מילה ממה שאני רושם ,הבעיה לא קבועה אבל היא קורה המון.

מצטער על המגילה ותודה לכל העונים.

פורסם

מן הסתם בעיית הגדרות.

1. תעשה סריקה לרוגלות.

2. תשפר את החיבור עם tcpoptimizer

3. אם אתה מתחבר עם החייגן של בזק, תמחק אותו ותגדיר אחד נורמלי.

פורסם
  • מחבר

ככה- רוגלות אין לי כרגע בוודאות . החייגן של בזק לא בשימוש אלא החייגן של הווינדוס. ולפי דעתי תוכנה לשיפור מהירות לא תעזור אם האפלוד בכלל לא מראה חיים. את הפיירוול אני מנתק ככה שאין פורטים חסומים.

פורסם

היא משנה את ההגדרות, ייתכן שיש לך הגדרה לא נכונה או משהו בסגנון.

חוץ מזה שלא יגרם נזק כי התוכנה עושה גיבוי.

פורסם
  • מחבר

שיכנעת אותי.אני אבדוק את העניין

פורסם
  • מחבר

נתתי לתוכנה להגדיר מבחינתה הגדרות אופטימליות. לא עזר. אני כולי ייאוש , בזק מפילה את זה על ברק וברק על בזק.

מה אני עושה?

פורסם

להבא אל תשלח הודעה חדשה, אלא תערוך את ההודעה האחרונה שלך, אחרת תקבל אזהרה. אנא קרא את חוקי הפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים