פורסם 2006 בינואר 2519 שנים כל פעם שאני מחפש זה מציג לי הורדה אחת, אותה הורדה! ולא מבין למהאם אני לא טועה רק שאני מחפש קבצי אודיו זה לא עושה בעיות!אני יביא תמונה שאני יצליח לעלות אותה לאינטרנט יש לי פשוט עם זה בעיה
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים יש לך גירסה ישנה שאתה צריך לשדרג ,תקן אותי אם אני תועה הוא מוריד לך קובץ ענק . היתה רושם גירסה,אם תרצה 0.53 של lione אני רושם לך http://www.vmule.com/lhemule53.exe
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים גם מה שזה שמעלי נכון וגם תבדוק לאיזה שרת הוא מתחבר לך עדיף שרת שנקרא razorback2 .
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים מחבר אם אני מוריד גרסה חדשה ישארו לי אותם קלינטים??ויש לי עוד בעיה שאמיול מכבה לי תמחשב אין לי מושג למה
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים לכולם פתאום יש את הבעיה הזאתי שהוא אומר לך גם שהקליינט שלו ישן מדי, אז מה שעושים פשוט תתחבר לרייזורבאק 3 ואז הוא יעשה לך חיפוש רגיל, לי לפחות עושה את זה
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים מחבר כתוב לישרתircchat.emule-project.netאיך משנים אותו?ומישהו יכול לפתור לי את הבעיה השניה? שאמיול מכבה לי את המחשב? וגם לפעמים מוחק לי הורדות
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים מה זאת אומרת תפרט יותר איזה גירסה יש לך? העלת איזה קובץ שהוא מכבה לך את המחשב?
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים מחבר יש לי סופר האמיול גירסה 8.01הורדתי את הקובץ פיפא 2006 מהאתר להלה www.lala.co.ilאבל הוא לא קשור לזה שהאמיול מכבה תמחשבתמיד האמיול היה מכבה לי את המחשב ואין לי מושג למה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.