עבור לתוכן

המטוס הגדול בעולם מקורקע ביגלל מישקלו LOL

Featured Replies

פורסם

חחחחחחחחחח סטלנים על הכל הם חשבו חוץ מהדבר הכי חושב :screwy::s07:

פורסם

איזה באסה לי עליהם. אחרי כל המיליארדים שהושקעו (ואפילו הייתה תוכנית שעקבה אחרי כל פרט, שאותה ראיתי בדיסקברי) המאמץ, והשנים יש מצב שבואינג ינצחו אותם. חבל!.

פורסם

מישהו יכל להסביר? הווידאו לא ממש פועל.

פורסם
  • מחבר

הוא לא פועל בשועל אבל בתוסף של השועל הוא כן פועל וחוץ מיזה אפשר פעם בשנה ליגלוש באקספלורר :lol:

פורסם

איירבוס תיכננו דגם חדש A380, מטוס ענקי שמסוגל להטיס פחות או יותר פי 2 יותר נוסעים ממטוס הנוסעים הגדול ביותר היום, וכבר החלו לקבל הזמנות מחברות תעופה. רק מה, כאשר החלו לעשות בדיקות התברר שהוא פשוט גדול מדי מכדי שיהיה כלכלי להשתמש בו, הוא שורף יותר מדי דלק תחת העומס המתוכנן ובאופן כללי פשוט לא עומס בצפיות ממטוס כזה. ועכשיו הם חוזרים ללוח השרטוטים כדי לתקן ולהציל את מה שנותר.

למען האמת מראש זה נראה לי כמו צעד מטומטם מצד איירבוס, לא מתאים לאירופאים לחשוב שגדול יותר = טוב יותר, זה גישה אמריקאית אבל ככאן קרה בדיוק ההפך. לעומתם, בואינג הלכה על מטוס יחסית קומפקטי אך מאוד חסכוני, ה787. לדעתי אין ספק שבואיניג "ינצחו" בסיבוב הזה.

פורסם

זה ממש ממש ממש דפוק והפילו לא הגיוני!

כאלה אנשים צוות של אלפי אנשים אלי שעות של תיכנוניים(לא בנייה) ודבר כזה לא חשבו?

אמא שלי אומרת (היא עובדת בתעשיה אוורית,היא מתכננת מתיסי קרב.....) שלפעמים משלמים לאנשים כסף אם הם יורדים במשקל

פורסם

אפילו*

חחחח איזה סטלנים

פורסם

לפי איך שהמטוס נראה מבפנים אפשר להוריד כמות מכובדת מהמשקל שלו בלי להתאמץ. הוא בנוי כמו מלון מלא בבארים וחללים שנראים מטופשים ומיותרים, הם ניסו להפוך אותו לספינת תענוגות, שכחו שמטוס זה אוטובוס אווירי (אירוני שאיירבס שכחו את זה :) ).

פורסם

לפי איך שהמטוס נראה מבפנים אפשר להוריד כמות מכובדת מהמשקל שלו בלי להתאמץ. הוא בנוי כמו מלון מלא בבארים וחללים שנראים מטופשים ומיותרים, הם ניסו להפוך אותו לספינת תענוגות, שכחו שמטוס זה אוטובוס אווירי (אירוני שאיירבס שכחו את זה :) ).

הבעיה היא לא בדברים האלו, שגם ככה בלעדיהם הוא לא יהיה שווה.

הבעיה היא בתיכנון של ה'שלד' שלו, הבעיה היא יותר עמוקה והם נמצאים עמוק בבוץ להערכתי.

פורסם

פעם שניה שזה קורה לאירופאים הכישלון הראשון היה הקונקורד שאומנם עשה חייל ובהחלט היה מטוס מעולה, אבל הוא לא היה כלכלי ולא מספיק בטיחותי.

עכשיו המכה תיהיה חזקה הרבה יותר אני בספק אם איירבוס תשרוד.

פורסם

הפרוייקט הזה הוא פשוט פיל לבן...

פורסם

גם יש להם את פרוייקט הגלילאו(GPS) שלפי דעתי גם הולך להיכשל

פורסם

הבעיה של האירופאים היא שהם כול כך רוצים להדביק את ארה"ב ולעקוף אותה בכול מני הישגים טכנולוגיים שהם שוכחים שיש מציאות ויש מדע בדיוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים