עבור לתוכן

גלישה איטית מאוד!

Featured Replies

פורסם

יש לי אינטרנט 2 מגה ב013 ומודם HomePortal 1800HG ויש לי שתי בעיות :

1. כשאני נכנס אל האי פי של הראוטר [http://192.168.1.254] לא מופיע לי טקסט, כלומר, זה נכנס לדף אך אי אפשר לבצע שום פעולה ולא רואים שמות של תפריטים או בכלל, תפריטים.

2. הגלישה באינטרנט אקספלורר ממש איטית! ביטלתי כל פיירואל קיים אך הגלישה עדיין איטית. בניגוד לגלישה, ההורדה מהירה מאוד [מעל 260KB\S]

איך אני פותר את הבעיות האלו?

תודה מראש.

פורסם

תנקה "עוגיות" היסטוריה" וקבצים זמינים"

פורסם
  • מחבר

זה הדבר הראשון שעשיתי ולא עזר :s07:

פורסם

טוב תאמת להגיד לך יש יותר מידי מה לעשות אבל הכי טוב זה להתקשר לספק!

פורסם
  • מחבר

בעסה... אין מצב שעוזרים לי פה?

תראה, הפיירואל לא משפיע, הכול נקי, אין שגיאות והכול מאוחה.

בדקתי מהירות הורדה עוד פעם והכול מצוין. מה כבר יכולה להיות הבעיה? לא נראה לי זה מאצלם אלא מאצלי ואם זו הפרעה במחשב שלי הם לא יסייעו.

פורסם

תנסה מדפדפן אחר.

פורסם

תנתק ת'ראוטר.. אם עדיין יש בעיות תתקשר לספק (תישאר ישיר למודם בלי הראוטר מתי שאתה מתקשר אליהם.. אחרת הם יבכו שזה הראוטר ואין מה לעשות..)

אם אין בעיות בלי הראוטר אז או שתתקשר למי שמכר לך ת'ראוטר או אימייל לחברה.. או שאתחזיר אותו וקח אחד אחר..

פורסם
  • מחבר

הראוטר חדש ונבדק אישית ע"י טכנאי שלהם.

הייתה בעיה בראוטרים מהסוג הישן יותר [1000S] שבגלל ברקים המון ראוטרים מסוג זה נשרפו [קפיצה קטנה במתח חשמלי]. לאחר שיחה איתם קיבלנו את הדגם החדש בתוספת של 300 שקלים :-)

הקטע עם הגלישה כבר ירד מעט מהפרק משום שכבר דיי נכנעתי... בקשר לדף שליטה בראוטר ניסיתי כמה דברים ומצאתי כי כאשר מאתחלים את הראוטר הדף עובד כראוי אך כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב הראשי המחובר לראוטר ישירות, הדף מזייף ואי אפשר לבצע פעולות.

תודה לך על העזרה, תודה לכם. אני כבר נכנעתי חחח נראה כבר מה יהיה. מקסימום אני אתקשר לדבר איתם עד שיסדרו את הבעיה.

תודה שוב.

פורסם

תבדוק אם הראוטר מתחמם יותר מדי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים