פורסם 2006 בינואר 2519 שנים אני התחיל היום היתחשמלתי מיגלל שנתתי מכה למסך וקיבלתי זרם איזה כאבי ראש והיד שלי שורפת אשששש עוד 5 שניות האיתי תנו גם סיפורים דומים אשר קשורים על היתחשמלות בתודה...המפציץ A החמקן !!
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים מהמכונית-הפסקתי לספור. מה-DVD- לפחות 10 פעמים. מאנשים- לפחות 10 פעמים. שונות-המוווון.
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים השאלה למה אתה קורא התחשמלות. למשל התחשמלות רצינית שהייתה לי, קרתה לי פעם אחת בגיל 4 כשנגעתי בכבל חשמל חשוף ועפתי אחורה איזה כמה מטרים...למזלי נחתתי על מיטה. היו מלא תאונות כשהייתי קטן...(אולי זה מסביר משהו ) אבל חישמולים קטנים כאלה מאנשים או מהמארז אני בכלל לא סופר.
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים מחבר מהמכונית-הפסקתי לספור. מה-DVD- לפחות 10 פעמים. מאנשים- לפחות 10 פעמים. שונות-המוווון. אחי אתה שפן ניסיונות של חברת חשמל חחח סתם אבל זה מצחיק שחושבים על זה
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים פעם אחת בכיתה ה', כבל 220V חשוף שמשום מה ממש רציתי לגעת בו. פעש שנייה מתג של תאורה על הקיר שניסיתי להדליק, הבעיה היתה שעוד לא התקינו את הפלסטיק, התוצאה היתה שדחפתי את יש ישר לחשמל שבקיר קטנים כאלה של מתכות מיליון פעם אבל זה שטויות.
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים לפי מה שאני זוכר פעמיים..מפלאש של מצלמה, פירקתי מצלמה דלוקה ובטעות נגעתי בקבל של הפלאש.
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים מחבר בישביל כזאת כמות איקיו,אתה מבין דיי טוב.אחי יש לך בעיה איתי תיכתוב לי הודעה פרטית, אתה חוצפן !!!!דרך אגב למסך נתתי מכה כי אמא שלי עצבנה אותי !!! אני מודה מרוקאי זה השם האמצעי שלי
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים התחשמלתי מ:החלק האחורי של המחשבהתנורמברגה עם כבל חשוףסוללת 9 וולטהרבה חשמל סטטימלחםעוד פעם תנור......
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים תסלחו לי כבל לגעת במתכת טעונה בחשמל סטטי ממש לא נחשב להתחשמללהתחשמל זה 220V ומעלה
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים כשהיתקנתי מזגן ,שחכתי להוציאה את הכבל הראשי וקיבלתי וולט380 אא וגם פעם אחד בבית ספר שעשיתי ניסוי אם מנוע 380 גם לא הוצאתי מחשמל וקיבלתי מכה רציניתפשוט עפתי לצד השני של הכיתה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.