פורסם 2006 בינואר 2519 שנים אני קונה 6600GT וספק 400W יספיק לי?יש לי גם amd xp 2800+512ddr120gigatv cardga-k7-7n400pro2זהו נראה לי
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים codegen זה חברה שמשתמשים בה בחניות מחשבים כאשר מוכרים מחשב למישהו שלא מבין אז שמים ספק של codegen הם ספקים ג'נרים וזולים תקנה hec אוו fsp .
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים מחבר וי איזה באסה אז אתם אומרים שהכרטיס לא יפעל לי?(אין לי ממש כסף בזבזתי על הכרטיס ועל מאורר למעבד)
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים מחבר זתומרת אם אני מתכנן OC לשכוח מזה? עד שלפחות אני יקנה אחד על רמה...אני יוכל להחזיק איזה חודשיים עד שאני יקנה חדש?(אני יקנה איזה 520W כבר שיהיה למחשב שאני יקנה שנה הבאה או משהו)
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים לא שהכרטיס לא יעבוד או משהו... פשוט לצורך בטיחות... מומלץ לקחת ספק לא ג'נרי. עם ספק ג'נרי תוכל לעשות OC, אבל אתה עוד יותר מסתכן! אני למשל, 5 שנים על 2 מחשבים והיה עליהם ספק ג'נרי ביותר!!! והחזיק... החזיק סבבה גם עם הפסקות חשמל וכו... יכול להחזיק, ויכול לקצר לך את הכרטיס (במקרה הטוב) או לקצר לך את הכרטיס\ספק הכח עצמו (במקרה הגרוע) ולעיתים נדירות גם את הלוח אם. עדיף להשקיע עכשיו קצת מאשר להשקיע אח"כ הרבה.
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים יכול להחזיק, ויכול לקצר לך את הכרטיס (במקרה הטוב) או לקצר לך את הכרטיס\ספק הכח עצמו (במקרה הגרוע) ולעיתים נדירות גם את הלוח אם.עדיף להשקיע עכשיו קצת מאשר להשקיע אח"כ הרבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.