עבור לתוכן

aztech 600e

Featured Replies

פורסם

:yelclap:

מה הדעות לגבי מודם אזטק 600E ?

האם יש מדריך בעברית להפוך לראוטר ?

פורסם

תשנה בבקשה את הכותרת ע"פ חוקי הפורום.

פורסם
  • מחבר

למה צריך לשנות כותרת ?

מה לא בסדר ? איזה כותרת אני צריך לשים ?

אולי תפרט יותר,

פורסם

אתה יכול לשנות ל:"צריך עזרה עם מודם מסוג aztech 600e". לא מסובך, הכל כתוב בחוקים.

פורסם
  • מחבר

מה זה משנה ? מה ההבדל ?

יעקב

פורסם

זה משנה מאוד. תשנה את הכותרת או שהת'ראד יינעל ותקבל אזהרה. תקרא את החוקים ותבין.

פורסם
  • מחבר

אני ציפיתי לקבל הסבר ולא איומים, זה לא יפה לאיים בפורום כזה מכובד,

לגופו של עניין, איך משנים כותרת ?

פורסם

אתה ממש חצוף, אתה יודע? אני עניתי לך על כל השאלות, למרות שכל מה ששאלת נמצא בחוקי הפורום שאפילו נתתי קישור אליהם. אם אתה מתקשה להקיש על העבר ולקרוא כמה שורות, אז אני אצטט אותן כאן:

כותרות:

הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שהנכם פותחים, הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

כותרת טובה וממצה תזמין יותר אנשים להיכנס לדיון שלכם, ותגדיל את הסיכויים לקבל תשובות. בנוסף, כותרת ממצה המכילה את נושא הדיון יכולה לעזור למשתמשים אחרים למצוא את הדיון במערכת ה-search.gif בפורום.

כמו כן, שימו לב שיותר אסתטי ונעים להיכנס לפורום שבו דיונים עם כותרות ענייניות, מאשר לפורום שכולו מלא בהודעות כדוגמת "אחים שלי תעזרו לי!!!!!!!!" או "מי שמוצא לי את הפתרון מלך!!!!!!".

במידה והתבקשתם לשנות את הכותרת, תוכלו לעשות זאת על ידי כפתור ה-modify.gif, שנמצא בהודעה הראשונה שלכם בדיון, מצד שמאל למעלה.

דיונים שכותרתם לא תיערך בהתאם יינעלו!

פורסם
  • מחבר

שמע!!! אתה ממש שחצן, אתה יודע ???

אתה יכול לזרוק אותי, אתה יודע ??????

יעקב

פורסם

איך שאתה רוצה. פשוט טיפשי מצדך מה שקרה כאן, אין מילה אחרת.

קיבלת אזהרה על אי שינוי כותרת. זו אזהרה 1 מתוך 3.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים