עבור לתוכן

מה המשחק הכי טוב ששחקתם בחיים?

Featured Replies

פורסם
QUESTים

starcon 1+2

• תגובות 82
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל סדרת ה MONKEY ISLAND הקווסטים הכי מצחיקים ששיחקתם בחיים שלכם ותוסיפו לרשימה כל קווסט אחר של לוקאס.

מבחינת משחק שהייתי הכי בשוק ששיחקתי אותו זה היה דיאבלו הראשון שרק יצא בשנת 1995, בחיים לא ראיתי משחק שהכניס את כל הגרפיקה הכי טובה לפנטיום אחד עלוב וגם בתור משחק הוא היה חדשני בטירוף. עכשיו אני מסתכל עליו בא לי להקיא מכל הבחינות(גם משחקיות כי זה הפך לקלישאה) אבל זה לא סותר את מה שהיה קודם.

פורסם

HL2

call of duty 1-2

ובוא נגיד לא משחק הכי טוב מבחינת גראפיקה אבל הכי ממכר וכיפי:

CS

פורסם

ps:t

ff6

vtm-bloodlines

tales of phantsia

פורסם

מאז MAFIA לא נהנתי ממשחק מחשב.

אני אפילו די סובל מרובם, משחקים כמו COD1-2\HL2\משחקי אסטרטגייה \GTA 4-5... גורמים לי לחשוב פעמיים למה בכלל לבזבז זמן על המחשב.

אם בסוף המשחק כל מה שיצא זה שהרגתי כמה מאות או מיליוני חילים ווירטואלים מה בדיוק הרווחתי מזה עם העלילה שווה לתחת? זה כמו סרט עם השחקנים והאפקטים הכי טובים שיכולים להיות אבל בלי עלילה, פשוט בזבוז זמן.

כמו שרוק' אמר

אחד מהמשחקים המעטים שלאחר הסיום שלהם, נשענתי לאחור עם הכיסא... לקחתי נשימה עמוקה ופשוט אמרתי לעצמי "WoW - אין מצב שאני לא משחק את כל הקמפיין מהתחלה".

היחיד שעשה לי את זה אי פעם היה MAFIA.

מקס פיין 1 היה קרוב...

פורסם

^^^^^

אין לי אלא להסכים עם הנאמר

אף משחק לא הגיע לרמה שלו ואני בספק אם איי פעם יגיע

פורסם

לא מבין מה השאלה פה- אם מדובר במשחקי אסטרטגיה, ברור ש Red-Alert2 לוקח את כולם בהליכה מכללללל הבחינות- משחקיות, עלילה, גרפיקה, יחידות, נשקים, שלבים, ולא לדבר על הקולות והסאונד....

בתור אחד שמשחק רק אסטרטגיה אני יכול לקבוע שזה המשחק הכי טוב שיצא. ועד שכל כך חיכיתי למשחק המשך הפליצו את הג'נרל המסריח הזה, גם כן EA....

בכל מקרה המשחק השני שמאוד מתקרב אליו זה ללא ספק Warcraft3 , משחק פצצה , גם, מכל הבחינות...

פורסם

אמ.. היו הרבה משחקים טובים.. אם אני צריך לבחור אחד אז metal gear solid הראשון..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים