עבור לתוכן

מה המשחק הכי טוב ששחקתם בחיים?

Featured Replies

פורסם

סוף סוף מישהו מסכים איתי על Duke nuken

• תגובות 82
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מקס פיין 1 ו-2 ,ללא ספק הכי טובים..

הלוואי יהיה להם המשך..

פורסם

ללא ספק Half Life 1

והוא היה הרבה יותר טוב מהחלק השני.

ובל נשכח את Dune 2.

אבי תורת משחקי האסטרטגיה.

הווו היו ימים...

פורסם

נכון, אבל גם החלק השני שלו היה מצויין.

פורסם

מבחינת עלילה ומשחקיות הוא לא מגיע לקרסוליים של קודמו.

ולא נכנס לויכוח הזה פה.

פורסם

הרבה מהבחירות שלי הם בחירות נוסטלגיות. כיום משקיעים יותר בגרפיקה והפירוטכניקה ולא במשחקיות.

סימולטורים:

Descent Freespace (מעולה! פשוט מעולה!)

chuck yeager's air combat (הAI הכי טוב שהיה אי פעם בסימולטורים וכל זה ב3 דיסקטים)

QUESTים

starcon 1+2

day of the tentacle

grim fandango

indiana jones and the fate of atlantis

1st person shooter

CS

BF2

אסטרטגיה

homeworld (כולם)

act of war

full spectrum warrior

מרוצים

NFS porche unleashed (רק בגלל המשימות המאתגרות של נהג המבחן)

RPG

Land of Lore 1

כמובן שיש עוד רבים וטובים שנהניתי לשחק בהם אולם לא כולם הצטיינו כמו אלה...

אגב, COD2 משחק סתמי. הוא לא הצליח לסחוף אותי, הוא היה קל מידי והקטע ש"כשנחים - מבריאים" היה פשוט מפגר. ולא! אין לי כוח לשחק מחדש ברמה הגבוהה.

פורסם

Far Cry

GTA

Red Alert

Age of Empires

Age of Mytology

Twistedmetal ---- ישןןןןן

Carmageddon --- כנ"ל

לא יודע יש מלא ישנים חדשים יש ים

אה ונראה לי שחוץ מ-GTA זה המשחק הכי אהוב עליי -- STARCRAFT

פורסם

הרבה מהבחירות שלי הם בחירות נוסטלגיות. כיום משקיעים יותר בגרפיקה והפירוטכניקה ולא במשחקיות.

סימולטורים:

Descent Freespace (מעולה! פשוט מעולה!)

chuck yeager's air combat (הAI הכי טוב שהיה אי פעם בסימולטורים וכל זה ב3 דיסקטים)

QUESTים

starcon 1+2

day of the tentacle

space quest 3

1st person shooter

CS

BF2

אסטרטגיה

homeworld (כולם)

act of war

full spectrum warrior

מרוצים

NFS porche unleashed (רק בגלל המשימות המאתגרות של נהג המבחן)

RPG

Land of Lore

כמובן שיש עוד רבים וטובים שנהניתי לשחק בהם אולם לא כולם הצטיינו כמו אלה...

אגב, COD2 משחק סתמי. הוא לא הצליח לסחוף אותי, הוא היה קל מידי והקטע ש"כשנחים - מבריאים" היה פשוט מפגר. ולא! אין לי כוח לשחק מחדש ברמה הגבוהה.

נהנת מהום וורלד? :P

אני נתקעתי במשימה 13 בראשון ומאז לא נגעתי בו יותר... עד היום אני לא יודע איך משמידים את הגנרטורים האלה, דרך צי פי 100000000 בערך יותר גדול משלי, כשהאנרגיה של ספינות המסווה נגמרת בערך באמצע הדרך, בדיוק בנקודה שאתה מוקף ביותר קרוזרים מהאינטרספטורים שיש לך :s07: (שיחקתי בזה לפני 4 שנים בערך :silly:)

פורסם

Max Payne 1&2הם 2 המשחקים הטובים ביותר בכל הזמנים.

העלילה פשוט מטמטמת + הביצוע הכמעט מושלם = לא ניתן להבסה.

משחקים שפשוט היה כיף לשחק בהם:

GTA Vice City - המשחק הביזבזתי עליו הכי הרבה שעות - כיף לא נגמר. לפי דעתי איך שהוא סאן אנדראס ל הצליח להשתוות אליו...פשוט לא הצלחתי להתחבר...

בעוד שאת וויס סיטי סיימתי מספר פעמים ואחר כך חזרתי "סתם" לעשות משימות או להיסתובב בעיר, את סאן אנדראס מחקתי בערך ב-50%...לא יודע למה.

Battlefield 2 - עדיין משחק. משחק הרשת הכי טוב ששיחקתי בו (לא משווה אותו ל-UT2004, הם שונים במהותם ואי ניתנים להשוואה). כיף לא נגמר.

COD 1&2 - הראשון היה מעולה וההמשך שלו הצליח להשתוות, למרות שחלק מהמשימות בשני פשוט לא היו כיפיות...אבל שאר המשימות כיפרו.

פורסם
נהנת מהום וורלד?

משחק מדהים! הוא משחק האסטרטגיה היחיד שאני מכיר שאתה ממש צריך לחשוב בו, שאתה צריך לעבוד חכם כדי לנצח ושאין שיטה אחת שאיתה אתה יכול לגמור את כל המשחק (לדוגמה: לבנות צבא קטן ומהר ולתקוף את האויב מיד בתחילת המשימה, לבנות turrents לצבור צבא ענק ולתקוף)

הוא מאתגר בטירוף! המשימה שתיארת היא המשימה הכי קשה בסידרה אבל אחרי שאתה מסיים...

אגב, מי שאהב את המשחק, נסו להשיג את השיר agnus dei. הוא יעלה זיכרונות :)

ו-max payne הוא משחק יפה וזהו!!! כל הבולשיט של הbullet time הוא לא מקורי וכל הקטע של הקומיקס והקול שמתאר את המחשבות שלו נמאסו עליי מהר בגלל קטעי המעבר המעיקים.

פורסם

Max Payne 1&2הם 2 המשחקים הטובים ביותר בכל הזמנים.

העלילה פשוט מטמטמת + הביצוע הכמעט מושלם = לא ניתן להבסה.

משחקים שפשוט היה כיף לשחק בהם:

GTA Vice City - המשחק הביזבזתי עליו הכי הרבה שעות - כיף לא נגמר. לפי דעתי איך שהוא סאן אנדראס ל הצליח להשתוות אליו...פשוט לא הצלחתי להתחבר...

בעוד שאת וויס סיטי סיימתי מספר פעמים ואחר כך חזרתי "סתם" לעשות משימות או להיסתובב בעיר, את סאן אנדראס מחקתי בערך ב-50%...לא יודע למה.

Battlefield 2 - עדיין משחק. משחק הרשת הכי טוב ששיחקתי בו (לא משווה אותו ל-UT2004, הם שונים במהותם ואי ניתנים להשוואה). כיף לא נגמר.

COD 1&2 - הראשון היה מעולה וההמשך שלו הצליח להשתוות, למרות שחלק מהמשימות בשני פשוט לא היו כיפיות...אבל שאר המשימות כיפרו.

אז גם אתה חושב ככה..למרות כל החידושים והסביבה החדשה,לא אהבתי אותו כמו GTA VICE.

כנראה שלא היה להם זמן להשקיע בו הרבה זמן הוציאו אותו שנה אחרי VC :s05:

פורסם

אז גם אתה חושב ככה..למרות כל החידושים והסביבה החדשה,לא אהבתי אותו כמו GTA VICE.

כנראה שלא היה להם זמן להשקיע בו הרבה זמן הוציאו אותו שנה אחרי VC :s05:

את GTA:SA רוקסטאר התחילו לפתח כמעט שנה לפני שהם התחילו לפתח את GTA:VICE CITY

זה המשחק שהם פיתחו הכי הרבה זמן....

כמעט 4 שנים.

נ.ב-GTA:SA יצא שנתיים אחרי GTA:VC....

אחרי שיצאה גירסאת הPS2 של GTA:VC הם פיתחו במשך שנה את הפורט למחשב של המשחק...

פורסם

משחק מדהים! הוא משחק האסטרטגיה היחיד שאני מכיר שאתה ממש צריך לחשוב בו, שאתה צריך לעבוד חכם כדי לנצח ושאין שיטה אחת שאיתה אתה יכול לגמור את כל המשחק (לדוגמה: לבנות צבא קטן ומהר ולתקוף את האויב מיד בתחילת המשימה, לבנות turrents לצבור צבא ענק ולתקוף)

הוא מאתגר בטירוף! המשימה שתיארת היא המשימה הכי קשה בסידרה אבל אחרי שאתה מסיים...

אגב, מי שאהב את המשחק, נסו להשיג את השיר agnus dei. הוא יעלה זיכרונות :)

ו-max payne הוא משחק יפה וזהו!!! כל הבולשיט של הbullet time הוא לא מקורי וכל הקטע של הקומיקס והקול שמתאר את המחשבות שלו נמאסו עליי מהר בגלל קטעי המעבר המעיקים.

HOMEWORLD:CATACLYSM לטעמי היה הכי טוב בסדרה

משחק ענק...בכל מובן המילה.

פורסם

ומתוכנן משחק המשך??

פורסם

מה שכן אני מתפלא שאני היחיד שהזכיר את Star Control 2, איפה כל הדינוזאורים שביניכם???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים