עבור לתוכן

אני רוצה לקנות לוח ושתי מעבדים XEON

Featured Replies

פורסם

הלוח הזה http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?Prod_ID=2137428398

ועוד שתי מעבדים 3.06 XEON

אז רציתי לשאול עם זה יותר טוב מלוחות רגילים של אינטל ומעבדים ומה החסרונות של הלוחות והמעבדים האלה ומה טוב בהם (אני לא צריך אותו למטרות סרבר)

וגם המחיר טוב? או לא משהו

פורסם

הוא לוח יחסית מיושן (DDR333, FSB533)

למה אתה צריך זיאון אם לא לסרבר?

פורסם

בבקשה עוד חכם שחושב שאם הוא קונה סרבר..אז כאילו זה מחשב סוס והכל..שיריץ את הכל..

אתה טועה ובגדול..כל הרכיבים לשרתים מחירם גדול ב-90-150% והם מותאמים לעבודות של שרת..נגד מחשב רגיל הם לא יהיו יותר טובים ממחשב שעולה שליש מהמחיר ואולי אפילו פחות טובים.

פורסם
  • מחבר

בבקשה עוד חכם שחושב שאם הוא קונה סרבר..אז כאילו זה מחשב סוס והכל..שיריץ את הכל..

אתה טועה ובגדול..כל הרכיבים לשרתים מחירם גדול ב-90-150% והם מותאמים לעבודות של שרת..נגד מחשב רגיל הם לא יהיו יותר טובים ממחשב שעולה שליש מהמחיר ואולי אפילו פחות טובים.

מה אתה מנסה להיות חכם איפה כתוב שאני אומר שזה יהיה מחשב סוס ויריץ את הכל?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?

אני צריך אותו בגלל היציבות שלו

פעם הבאה עם אתה לא יודע על מה ההודעה אז אל תגיב...

פורסם

לאיזה מטרות מיועד המחשב?

כי אין סיבה שמחשב מבוסס כפול ליבה יהיה פחות יציב

פורסם

אני לא רוצה להעליב אותך..אבל גם אתה בעצמך לא נראה לי יודע על מה ההודעה...

סרבר יציב?! מה קשור..? אני מציע לך אם יש לך את הכסף לסרבר..אחלה כיף לך..לך לפורום מפרטים..ויתנו לך מפרט אני בטוח שהוא יהיה מעולה לכל הצרכים שלך..

פורסם
  • מחבר

אני רוצה מחשב יציב שיעבוד כמעט בלי לכבות אותו ואני רוצה 2 מעבדים אני יודע מזה כפול ליבה ואני לא רוצה אני רוצה XEON רק אולי אחר כך אני יקנה מעבד כפול ליבה

וזה לא שאני לא יודע על מה ההודעה זה אתם לא מבינים מה אני מנסה להגיד

פורסם

כל מחשב אתה יכול להשאיר שיעבוד בלי לכבות

ול2 XEON אין שום יתרון על כפול ליבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים