פורסם 2006 בינואר 2419 שנים חשבתי היום לנסות לראות מה הקטע של הראדאון 9800 AIW שיש לי בארון שהוא לא עובד..חיברתי אותו עכשיו והמחשב פשוט לא עלה, כלומר, שומעים שהארדיסק מתחיל לעשות רעשים והכרטיס אפילו מתחמם כרגיל אך מעבר לזה המחשב עצמו לא עולה ולא רואים דבר על המסך, האם זה אומר שהוא נשרף? הוא הפסיק לעבוד סתם פתאום ביום אחד ולא היה לי כוח לשלוח לממש את הביטוח שיש עד שקלטתי שנגמר הביטוח חחחחחשבתי שאולי הוא נשרף אבל אם הוא היה נשרף, כלומר, הליבה עצמה הייתה נהרסת, אז איך זה שהמחשב לא מצפצף לדווח שאין כרטיס מסך מחובר [דהיינו, הכרטיס נשרף]? ואיך זה שהוא עדיין מתחמם שזה אומר שחשמל זורם אל הליבה והליבה עובדת כרגיל [לא נשרפה או משהו כזה]. לא עשיתי אובר קלוק אז הזכרונות לא היו יכולים להשרף.מה הקטע פה?תודה מראש :-)
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים ניסית לצרוב לו BIOS או משוSOFT MODVMODמשו?תבדוק את החיבור של הכרטיס ותראה אם הוא תקין
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים מחבר ואללה לא זוכר אבל הסיכויים הם 30 אחוז...מה ז"א החיבור של הכרטיס תקין? היציאה שלו או החיבור עם הלוח אם? פשוט לפי ההגיון, אם הבעיה הייתה ביציאה עצמה אז לפחות הייתי שומע את הביפ שאומר שהמחשב מתחיל לעלות אבל זה לא קורה, זה לא קורה בשני המחשבים.עריכה :בעצם לא נראה לי שיחקתי לו עם ביוס כי אם זה היה ככה אז הכרטיס היה מפסיק לתפקד מההתחלה, כלומר, לאחר הצריבה ואז בטח שהייתי יודע למה הוא לא עובד אבל אני לא.
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים לא קיבלת עליו 3 שנות אחריות?< אם כן תנצל אותם מקסימום יביאו לך כרטיס מהדור החדש
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים מחבר קיבלתי אימייל מפנדס לאישור הזמנת כרטיס המסך בתאריך - 18.11.2003 לא נראה לי שיש אחריות... לא?השם המלא הוא Hercules 9800SE All In Wonder שכחתי שהוא SE... זה לא משנה אבל, נכון?
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים מחבר אתה שואל או עונה?אני ציינתי את התאריך בגלל שאני חושה שנתנו שנתיים ולא שלוש.
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים הרקולס נתנו 3 שניםhttp://www.matbe.com/articles/lire/162/hercules-3d-prophet-all-in-wonder-9800se/page4.phpקח את הכרטיס ותשווה עם התמונות שבלינק תראה אם חסרה איזושהי חתיכה מהכרטיס\חלק
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים כשאחי קנה את הכרטיס נתנו לו בפנדה 3 שנים אחריות...אולי כרטיסי AIW מקבלים פחות?
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים מחבר כנראה שכן... בכל זאת, מה אפשר לעשות עם הכרטיס עכשיו? לא מוצא את הסיבה לזה שהוא לא מתפקד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.