פורסם 2006 בינואר 2419 שנים תראו פעם הייתי מנוי של נטוויז'ן ולפני חצי שנה בערך עברתי לברק.עברתי יותר בגלל עניינים כספיים ולא בגלל חוסר שביעות רצון (שדרגתי מ750 ל1.5 באותו המחיר ובלי התחייבות).בעקרון אני דיי מרוצה מברק, לא 100% אבל בסך הכל בסדר.נטוויז'ן עכשיו מתקשרים אליי ומציעים לי הצעה של 2M ב42 שקל לחודש למשך שנה (התחייבות), או אם אני רוצה מבצע של 1.5M כמו שאני משלם לברק ב39 שקלים ללא התחייבות. הם גם מזכירים שהם זכו פעם רביעית בסקר שביעות רצון, ושיש להם קווים נפרדים לשיחות ולאינטרנט (זה נכון?), לכן האינטרנט שלהם הרבה יותר מהיר ובלה בלהאני חייב לציין שכשהייתי מנוי שלהם הייתי מרוצה ולא היו לי בעיות. מה אתם חושבים? כדאי או לא?
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים האמת ה2MB נשמע לי טוב, זה פחות ממה שאני משלם להם על 1.5 (אני משלם 50 ) , אני יברר אולי גם אני יוכל להוציא מהם כזה דבראתה לא מחוייב לברק? אם לא אז לך על מה שיותר זול ומשתלם, שזה נטוויזן כרגע לפי מה שאתה אומר
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים מחבר האמת ה2MB נשמע לי טוב, זה פחות ממה שאני משלם להם על 1.5 (אני משלם 50 ) , אני יברר אולי גם אני יוכל להוציא מהם כזה דבראתה לא מחוייב לברק? אם לא אז לך על מה שיותר זול ומשתלם, שזה נטוויזן כרגע לפי מה שאתה אומראתה מרוצה מה1.5M שלהם ?אני אגיד לך תאמת, נראה לי שהייתי קצת יותר מרוצה בנטוויז'ן מאשר בברק. יותר בגלל שיש פעמים בהם האינטרנט לא ממש פועל כשהוא מחובר וצריך להתנתק ולהתחבר כדי שיפעל טוב.יש למישהו עוד דעה? תודה.
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים אני לא נתקלתי בבעיות איתם, אני מנוי שלהם כבר שנה שנייה ותמיד התמיכה הייתה טובה , אין לי בעיות מהירות וכ"ו אפילו כשנגמר לי המבצע , ואוטומטית התחילו לחייב אותי על 100 ש"ח , התקשרתי אליהם והם זיכו אותי על הסכום וסידרו לי מבצע חדש ישר בקיצור אני מרוצה מהם עד עכשיו
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים מחבר תראו מה שחשוב לי זה המהירות והאיכות של האינטרנט. כמו שאמרתי כרגע המצב בברק הוא אחלה לגמרי, האתרים לחו"ל פועלים מצויין על 120+. והרבה פעמים בזמן האחרון אני מגיע בהמון הורדות למקסימום.לגבי פינגים לא ממש יודע, אבל ממה שהבנתי הפינגים בברק טובים יותר מבנטוויז'ן - זה נכון ?2 מגה או 1.5 זה לא כ"כ משנה, כי גם ככה ברוב המקרים לא מגיעים לניצול של 1.5 (בהורדות גדולות).כמו שאמרתי אני יכול לקבל מנטוויז'ן (אחרי שהם כמעט התייאשו ממני) את אותם תנאים בדיוק של ברק. 1.5 ב39 ללא התחייבות.
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים אני בנטויז'ן.. כנראה עובר לבזק בימים הקרובים...המהירות טובה - הפינגים ממש לא... (95-180 באנגליה, 160-180 בצרפת ו300 בערך בארה"ב..)בבזק אנגליה וצרפת על 100ms וארה"ב בסביבות ה230-250..
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים לגבי פינגים לא ממש יודע, אבל ממה שהבנתי הפינגים בברק טובים יותר מבנטוויז'ן - זה נכון ?מי אמר לך את זה? זה לא נכון
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים לדעתי? נסה לסחוט מהם עוד קצת, בקש מהירות UP יותר גבוהה באותו מחיר, אם הם מסכימים, לדעתי זה אחלה!
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים שתי החברות אותו הדבר בערך... יש כאלה אומרים שאלה יותר טובים וההפך...לך פשוט לחברה שמציעה לך מהירות יותר גבוהה ושהתשלום לספק ולתשתית יותר נמוכה... (כמו בן שאם מציעים לך UP יותר גבוהה אז זה יותר מתשתלם)
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים תתקשר לברק, תגיד להם שהציעו לך בנטויז'ן מבצע יותר טוב ואם יש להם משהו להציע, אם לא אתה עוברהם בתגובה יעבירו אותך למחלקת שימור לקוחות, ורב הסיכויים שתקבל את מה שאתה רוצה/יתנו לך שיפור בתנאיםאם הם לא, תעבור. מה כבר יכול לקרות.. רק אתה צריך להיות מודע לזה שהתשתית שלך ( כבלים/בזק ) תעלה את המחיר..עוד נקודה: לנטויז'ן יש תמיכה טכנית ושירות הכי טובים ( כולל זמני מענה ), אם זה לא חשוב לך כל כך אז כולם אותודבר.
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים ^^^נכון.... כדי לך להתקשר לברק ולהגיד להם על המבצע...עברתי את זה עם בזק ו012 עד ש012 הציעו לי אינטרנט 1.5 ב 20 שקל לחודש... ואני יכול להגיד לך שכמעט כל מבצע שיש לחברה אחת יש גם לחברות האחרות (מבחינת מחיר)
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים וכמה דברים שצריכים לעשות בשביל לא להידפק עם נטויז'ן:- שמישהו\מישהי משירות לקוחות עונה לך, בקש שם ותרשום אותו, חוק יסוד! אם יקרה לך איזה פאשלה, יש לך שם.- תתעקש לקבל את פירוט החבילה שסיכמת עם אותו נציג שירות למייל שלך, אם אחרי 24 שעות עדיין לא קיבלת, תתקשר ותישמע קצת עצבני (לא צריך לצעוק או לאיים, זה סתם אידיוטי, אין להם שום סיבה לא לשלוח אם ביקשת).- שהם מציעים לך כל מני חבילות נוספות, תגיד "לא תודה", אל תפחד, יש להם דרך לשכנע לקחת מנוי חינם לחודש לאיזה מגאזין דבילי, או שירות שיחות (אלא אם זה מעניין אותך).
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים שימו לב, הודעות משמיצות מכל סוג שהן יימחקו (ואכן נמחקו מהת'ראד הנוכחי כמה). היה לכם ניסיון רע עם ספקית אינטרנט? תגידו את זה וזהו. זה לא המקום לפרסם את הסיפור הרע שהיה לכם. ראו את עצמכם כמוזהרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.