עבור לתוכן

בבקשה המלצה על תוכנת ניגון אודיו

Featured Replies

פורסם

בעקרון ממש אהבתי את ה Winamp 2.8 שלי אבל לאחרונה הוא התחיל להתנהג מוזר... :-\

פשוט אני מחפש תוכנה טובה, קטנה! ואמינה שמנגנת את הפורמטים הפופולריים (mp3, wav, wma יספיקו נראה לי ::)) ושקטנה פיזית על המסך ונראית אלגנטית ונוחה לשימוש.

יש משהו כזה? חוץ מ Winamp כמובן.

פורסם

...."התחיל להתנהג מוזר" מה הוא מכין קפה או משהוא?!

אז תסיר ותתקין עוד פעם! זה הכי טוב שיש!!

פורסם

musicmatch jukebox 7.2 .

פורסם

בעקרון ממש אהבתי את ה Winamp 2.8 שלי אבל לאחרונה הוא התחיל להתנהג מוזר... :-\

פשוט אני מחפש תוכנה טובה, קטנה! ואמינה שמנגנת את הפורמטים הפופולריים (mp3, wav, wma יספיקו נראה לי ::)) ושקטנה פיזית על המסך ונראית אלגנטית ונוחה לשימוש.

יש משהו כזה? חוץ מ Winamp כמובן.

רק במקרה מאד קיצוני כדי לשנות תוכנה מווינאמפ!!

מקרה קיצוני=המחשב כותב לך winamp will nevar work on this computer any more עד אז תמשיך לנסות להחיות את ווינאמפ.

ועכשיו לשאלה תוכנה: סוניק. חרא תוכנה מעצבנת מאד חבר שלי ניסה להראות לי איזה תוכנה מגניבה זאת לקח לו 10 דקות עד שהוא מצא את כפתור הplay....

פורסם

אני משתמש בWMP....

לא ממש מפריע לי ולא עושה שום בעיות

פורסם
  • מחבר

לא הבנתם, הנושא הוא לא איך לתקן את הבעיה שלי ב Winamp (לא בעיה אמיתית אבל משהו מעצבן) אלא להמליץ על משהו אחר, תודה.

פורסם

musicmatch jukebox 7.2 .

זה ממש לא תוכנה קטנה ! ( הוא ביקש קטנות ! )

DXT אם אתה באמת לא יכול לעבוד עם Winamp אז יש לך בעיה ! :-\ לדעתי אין תוכנות יותר טובות מי Winamp בניגון Audio ! :P

פורסם

musicmatch jukebox 7.2 .

זה ממש לא תוכנה קטנה ! ( הוא ביקש קטנות ! )

DXT אם אתה באמת לא יכול לעבוד עם Winamp אז יש לך בעיה ! :-\ לדעתי אין תוכנות יותר טובות מי Winamp בניגון Audio ! :P

הוא ביקש המלצה לתוכנה אחרת.

אין לך המלצה כזאתי? אל תגיב.

סתם בשביל להראות שהוא "נדפק" ויש לו בעיה(שזה ברור לחולטין כפי שהוא ציין קודם לכן), אל תפרסם תגובה.

פורסם
  • מחבר

בעעעעעעעע

זה לא שאני לא יכול לעבוד עם וינאמפ, אני פשוט מחפש חלופות.

כמה פעמים קורא: "יש לי בעיה במשחק..." עונים לו "משחק חרא לא שווה" :AR15: :AR15: :AR15:

פורסם

אם לא הבנתם אותי !!!

אז מה שניסיתי להגיד זה היה שאין תוכנות אחרות יותר טובות מי Winamp ! לכן אני [glow=red, 2, 300]ממליץ לו[/glow] להפסיק לחפש תוכנה אחרת כי זה סתם חבל על הזמן !!!!!!!!

Ghost סליחה שאני מדבר בפורום בסדר ! RRRRRRR

פורסם

תנו לאיש לנסות משהו אחר.

ואיך אתם יודעים שבעוד שנה יהיה נגן מצליח יותר מווינאמפ? ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים