עבור לתוכן

הרפובליקנים בארה"ב רוצים, שוב, להביא את חוק ההפלות לדיון - במטרה לבטלו

Featured Replies

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3204513,00.html

זאת המדינה שאנו שואפים להיות? לא לא לא לא... בבקשה, תגידו לי לא. לפני 33 שנים קבע המשפט העליון שאין לאיש (ולשופט) זכות על גופה של אישה ולכן עליה להחליט בין אם להפיל או לאו. ארגוני זכויות האדם, קטולים ורפובליקנים למיניהם, לעומת זאת, משכנעים את ציבור המשתרללות והלא זהירות לנסות אלטרנטיבות אחרות כמו אימוץ וכמה זה נהדר שהילד שלך יגדל במשפחה שאלוהים לא נתן לה את האגוזים להוליד ילדים, וכו וכו' ושכולים יהיו מרוצים... הם כנראה מתעלמים ממשהו. אם התמונה שלהם היתה כ"כ מושלמת אולי לא היו כיום כל כך הרבה בנות טיפשעשרה עם ילד או 2. באמת נראה להם שזה כל כך קל לאישה, או לנערה, להיפטר מהתינוק ולמסרו לאימוץ עם הוולדו ולהמשיך בחיים כרגיל? ואם זה באמת היה כך, אז שיסבירו לי למה לכל הרוחות כל בתי התמחוי ובתי היתומים מלאים בילדים שאף אחד לא רוצה לקחת? במיוחד ילדים שחורים או היספאנים? להזכירכם, מרבית ההריונות הלא מתוכננים קורים אצל אוכלוסיות אלו, אם כי אצל קטינים קורה גם "מעורב".

איזו מדינה מפגרת וחשוכה שמצד אחד מטיפה למין חפשי על ימין ועל שמאל, בפרסומות, בסרטים, ברחוב ובכל מקום, אבל כאשר צרייך לשאת בתוצאות הם בעצם בוחרים להטיל את כל הנטל על האמא ועוד עכשיו רוצים לקחת ממנה את הזכות לוותר על התינוק. אז יופי שבגיל שבועיים כבר יש לו דופק - בגיל 9 חודשים הוא גם צרייך טונה חיתולים ובגדים שילדה אמריקקית בת 13 לא יכולה לממן, בטח לא אם היא מה"פרוג'קטס"! ולא חסר תינוקות של אמהות נרקומניות וזונות. גם אותם צרייך לשלוח לאימוץ? הייתי אומרת לקשור לכולם שם את החצוצרות עד החתונה אבל "זה לא הומאני", אבל מי אני שאחליט...

אגב, יש כבר כאלו שהולכים צעד אחד קדימה ומנסים להוציא את אמצעי המניעה מחוץ לחוק - הכנסיה למשל.

מה אתם אומרים, בקרוב אצלינו?

• תגובות 47
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב, זה מה שקורה כשחבורה של פוריטנים מתחסדים מקימים מדינה מפגרת

ו"מפרידים" בין דת למדינה...

אני לא חושב שזה יקרה אצלנו, לא בקרוב לפחות (לכי תדעי מה יקרה בעתיד)

אגב, לפי ההלכה היהודית מותר לבצע הפלות עד גיל 9 שבועות (אם אני לא טועה במספר [אבל העקרון נכון בטוח])

אפילו שאני לא יודע אם זה בכל מקרה, או שיש מקרים שאסור לבצע הפלה

אמצעי המניעה כבר היו מחוץ לחוק פעם בארה"ב, או לפחות מאוד לא מקובלים בחברה,

ולכן החיילים של ארה"ב היו החיילים שחזרו עם הכי הרבה מחלות מין הביתה אחרי מלחמת

העולם הראשונה, כי בניגוד למדינות אחרות, ארה"ב לא סיפקה אמצעי מניעה לחייליה (במלחמת

העולם השנייה הם כבר למדו את גודל הטעות, ואז כן חילקו)

ואני לא חושב שיוציאו אותם מהחוק שוב, כי יש גבול מה לוביסטים יכולים לעשות, ואפילו אם זאת הכנסייה

הקתולית (שכן לפי הפרוטסטנטית מותר להשתמש באמצעי מניעה, אבל אני לא יודע מה דעתם על הפלות)

פורסם

אגב, לפי ההלכה היהודית מותר לבצע הפלות עד גיל 9 שבועות (אם אני לא טועה במספר [אבל העקרון נכון בטוח])

לא סביר.

לפי ההלכה אסור בכלל להוציא זרע שלא למטרת הבאת ילדים..

כלומר, אסור "להרוג" אותם עוד כשהם בצורת זרע. אז בוודאי שבתור עובר זה אסור.

פורסם
  • מחבר

אז זהו, שמה שמפחיד אותי זה שדעת הקהל שקטה למדי בקשר לזה כי גם האזרח האמריקני מאמין שהפלה היא רצח, מה שמשאיר את המיעוט, שמעדיף את חופש הבחירה, להיתקע עם החוק הזה. והנורא מכל, שהם מכשירים דורות של פותחות רגליים קטנות שחושבות שזה בסדר להשריץ ללא בקרה, העיקר שלא רצחנו קבוצת תאים בגודל של ראש סיכה.

פורסם

לא כל האזרחים האמריקאים מאמינים שהפלה זה רצח, הם פשוט לא רואים

טעם ללכת להפגין וכד' בזמן שהחוק גם ככה "בעדם" כרגע

והרי גם כשהפלות לא היו חוקיות, היו עדיין כאלה שביצעו אותם (אם כי הרבה פחות)

אני יודע שזה נשמע לא סביר עמרי,

אבל זה מה ששמעתי מידידה טובה שלי שביצעה הפלה בזמן קצר יחסית,

בדיוק בגלל הסיבה הדתית

ולפי מה שכתוב כאן:

http://news.walla.co.il/?w=/77/630104/@opinion

אז עד היום ה40 להריון, מותר לבצע הפלה (לפי חלק מפוסקים)

חוץ מזה אני אלך ואחפש לינק קצת יותר אמין, אם זה לא מספיק לך

פורסם
  • מחבר

כשהחוק יעבור יהיה מאד קשה לבצע הפלות ונשים יעשו אותן בקליניקות מחתרתיות, לא סטריליות ויגרמו לעצמן נזקים בלתי הפיכים.

כרגע ישנן מדינות בארה"ב בהן החוק אוסר הפלות והבנתי שהעונש לרופא הוא בין חצי שנה עבודות שירות לבין 20 שנות מאסר (כמו על רצח). איזה רופא נורמאלי ירצה להסתכן?

פורסם

את צודקת, אבל עדיין, גם בעבר כשההפלות לא היו חוקיות, עדיין

היו מקומות שעדיין עשו היו עושים בהן הפלות

נכון, זה לא מרפאות מסודרות והכל, ולכן לא הכל סטרילי, וזה

לא אופטימלי, אבל זה לא שלא יהיה

חוץ מזה שגם אם זה יעבור (שגם זה לא ברור אם יקרה) אז

עדיין יהיו מדינות בהן הפלה תהיה חוקית, בניגוד למדינות (בעיקר בדרום)

שבהן זה לא יהיה חוקי

פורסם
  • מחבר

...ואז יהיה דור נוסף של רדנקים, איזה כיף. מה יהיה על האומה החולה הזאת? :bash:

פורסם

הרפובליקנים מטומטמים... זה מה שיש לי להגיד עליהם...

ארה"ב היא האומה הכי מטומטמת בעולם.

איך הם הצליחו להיות כאלה חזקים :s05:

פורסם

לפי ההלכה החל מהיום ה-40 התינוק הוא יצור חי (לא מפורט עד כמה שידוע לי מה ההלכה במהלך ה-40 ימים האלה)

ומהיום ה-41 מותר להפיל תינוק (או לפי ההלכה - "להוציא אותו איברין איברין" רק כאשר יש סכנה ליולדת

פורסם

אני אוצה להגיד שאני

Pro Life

כמו שאני נוסע פה בארה"ב ואני רואה סטיקרים כאלה שהם נגד הפלה ואני ממש נגד הפלה !

על פי ההלכה היהודית אסור בשום פנים ואופן לעשות הפה מלבד שתי מקרים

או העובר בסכנה

או האמא בסכנה

וזה שתי המקרים שבהם על פי ההלכה היהודי מותר לעשות הפלה ויש גם אירגון (לא זכור לו שמו כרגע)

ולכן ההפלכה היהודית מסכימה עם אמצי הגנה ולכן אנשים חייבים לקחת על עצמם את ההשלכות של זה! (וזה לא רק היהידות! יש עוד המון מקומות שבהם מותר להתשמש באמצעי הגנה) ופה מגיע העיניין של השליטה של האישה בגוף! מתי שיש לאישה עובר בגוף אין לה שום זכות בשום אופן! ובגלל זה יש את האמצעי הגנה!

מתי שיש עובר בגוף זה בעיקרון נשמה וכאשר אתה עושה הפלה אתה רוצח את הנשמה ולכן אני ממש נגד זה!

הסטטיסקה שהייתה ברוסיה לפני כמה שנים הממוצע לאישה רוסיה לעשות הפלה עמד על 20 בשנה!

ובאמת כל העיניין של ההפלה בארה"ב יהיה סיפור אחד גדול ואני מקווה שיצא רק לטובה

PRO LIFE

פורסם

[ltr]so basically you're saying that if someone would have raped your mother in 9 months time you would say hello to your new brother?

yea right, fuck life, get real. pro choice![/ltr]

פורסם

[ltr]

yea right, fuck life, get real. pro choice![/ltr]

Amen for that.

פורסם
  • מחבר

Indeed.

עכשיו אם הסטטיסטיקה הזאת על נשים ברוסיה היא נכונה, אז תחשוב כמה רוסים היו היום על האדמה, אילולי ההפלות? וואלה, יותר מסינים. לא ייתכן 20 הפלות לאישה בשנה כי המחזור הקצר ביותר אצל אישה (ביוץ) נמשך 24 יום, ממוצע 28 יום וארוך יכול להמשך גם 3 או 4 חודשים, כך שלא ייתכן שאישה תיכנס 20 פעם בשנה להריון ותפיל ומיד שוב, לכל היותר 7-8, כי מיד אחרי הפלה אין ביצית מוכנה להפריה ולוקח הרבה זמן יחסית לרירית הרחם להתחדש אחרי תהליך ההפלה.

עכשיו תסביר לי, איך עוזרים לעובר בסכנה כאשר מפילים אותו? אולי אתה מתכוון לעובר עם פגמים וניוונים? או שאתה סתם לא ממש פרו-לייף עכשיו כי לא בא לך למשל שייצא לך ילד מפגר או נכה או משותק או עם תסמונת דאון או שתי קרניים וזנב? גם ככה הכוכב הזה מאוכלס על יתר המידה, וזה שתמסור ילד לאימוץ זה לא מבטיח לו חיים יותר טובים.

פורסם

אני רוצה לראות את אותם מתנגדים להפלות אומרים לאישה שעברה אונס שאסור לה להפיל את העובר שברחמה. :pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים