פורסם 2006 בינואר 2219 שנים יש לי כמה שאלות בקשר לאיפילפני שחיברתי תראוטר היה לי איפי 80.178.0.0חיצוני בלי פנימייכולתי לפתוח שרת FTP על המחשב וכל אחד היה יכול להתחבר אליו מכוון שהיה לי איפי חיצוני שהיה מאפשר את זההייתי יכול להשתמש ב TFTP ו ב RCP לשימוש העברת קבצים ברשת ע"י הפקודות הנכונות והאיפי החיצונימיכוון שעכשיו חיברתי תראוטר ולכל מחשב יש איפי פנימי הפעולות האלה הלכו לי בשימוש היום יומי וזה מעצבן נוראאני לא יכול להתחבר מחברים לבית.לא יכול להתחבר לשולחן עבודה מרחוק הביתיש דרך כלשהו לנתב איפי במודם בראוטר איכשהו ? שאם אני מתחבר לחיצוני הוא ינתב אותו גם לפנימי למחשב שלי...?! יש לי 3 מחשבים ברשתיש לי EDIMAX6102Bומודם RTA 1320
פורסם 2006 בינואר 2319 שנים PORT FORWARDING וSPECIAL APPLICATIONS. תקרא בסטיקי את המדריך של הראוטר שלך.
פורסם 2006 בינואר 2319 שנים מחבר נכנסתי כבר לסטיקי ולא ראיתי משו שקשור במה שאני מתככוןהפננית פורטים אני עשיתי לאימול ולכל התוכנותוזה לא קושר לאיפי עצמו.......אני צריך לנתב תאיפי החיצוני ששלי שיתחבר למחשב אחד פנימי192.168.2.45 - פנימי80.179.6.66 חיצוניזה לדוגמאואם אני ירצה שמישו יתחבר אליי למחשב אז הוא יתחבר ל 80.179.6.66 חיצוניוהוא יפנה אותו למחשב שלי ישרות192.168.2.45 - פנימיאם יש למישו קישור עזרה בנושא אני ישמח
פורסם 2006 בינואר 2319 שנים לא נכון, DMZ (שזה DEMILITARIZED ZONE) פשוט אומר של-IP מסויים הניתוב הוא ללא שום פיקוח על הפורטים או שום דבר אחר מבחינת פיירוול.
פורסם 2006 בינואר 2319 שנים אני צריך לנתב תאיפי החיצוני ששלי שיתחבר למחשב אחד פנימי192.168.2.45 - פנימי80.179.6.66 חיצוניזה לדוגמאואם אני ירצה שמישו יתחבר אליי למחשב אז הוא יתחבר ל 80.179.6.66 חיצוניוהוא יפנה אותו למחשב שלי ישרות192.168.2.45 - פנימיאם הוא יקבע את 192.168.2.45 כ DMZ ב ROUTER, אז כל הפורטים שיגיעו לנתב והם לא PORT FORWARD למשהו אחר, במקום להתקע כרגיל, יגיעו ל IP שמוגדר ב DMZ וזה מה שאני מבין שהוא רוצה, ומה שאני מבין ש DMZ ברוב ה ROUTER עושה.
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים מחבר בהתחלה שנכנסתי להגדרות של הראוטר כתוב ככהיש לי אדימקס 6102BRThe Broadband router supports advanced functions like Virtual Server, Access Control, Hacker Attack Detection and DMZ. We highly recommend you keep the default settings. נכנסתי לשם ולפיירולרשוםSecurity Settings (Firewall)The Broadband router provides extensive firewall protection by restricting connection parameters, thus limiting the risk of hacker attack, and defending against a wide array of common attacks. However, for applications that require unrestricted access to the Internet, you can configure a specific client/server as a Demilitarized Zone (DMZ).Enable or disable Firewall module function בחרתי Enableואז יש לי אופציות שבהן כלולה ה DMZנכנסתי ומה אני צריך לרשום בהגדרות שם ..?! הנה תמונה למטה[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים מחבר הצלחתי...רשמתי בStatic IP תאיפי של המודם ובשני את האיפי של המחשב ברשת 192.168.2.45 וזה עובד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.