עבור לתוכן

איך אני יוצר קובץ ISO מכמה קבצים?

Featured Replies

פורסם

הורדתי lineage 2 [חוקי כמובן] ואני רוצה לעשות ממנו קובץ ISO ואז לפצל וליצרוב [לפצל אני יודע אבל איך ליצור קובץ ISO אני לא.]

הנה תמונה של הקבצים:

[attachment deleted by admin]

פורסם

היי

יש את Isobuster אני לא בטוח אם גירסת החינם המוצעת שם יוצרת קבצי ISO או שהאפשרות לעשות זאת חסומה.

בכל מקרה יש תוכנות אחרות שהן בתשלום שיכולות לעשות זת תוכנות כמו: WinIso

לתוכנות האלה (ULTRAISO ו MAGICISO ביניהן) יש גם גרסת התנסות רק שאני חושב שהיא מוגבלת למדי (אני לא בטוח בדיוק עד כמה ואיך המגבלות באות לידי ביטוי).

אם אתה מעוניין בתוכנות חינם שיעשו את העבודה יש את תוכנות הצריבהCD Burner XP Pro ו burnatonce שמלבד היותן תוכנות צריבה מאוד נוחות קלות ואמינות (אם כבר הזכרנו אותן) מאפשרות לך ליצור קבצי ISO מקבצים שאתה בוחר.

מקווה שזה עוזר

ביי

פורסם

זה לא בעיה "ליקנות" את התוכנה אבל מהי התוכנה הטובה ביותר ממה שנתת לי?

לא הבנתי איך מישתמשים בISOBUSTER.

בכול אופן הקבצים הם על המחשב,אני לעשות ISO אחד גדול ואז לפצל,לפצל זה לא בעיה הבעיה זה להפוך אותו ל ISO.

פורסם

זה מאוד פשוט , עקרון הפעולה דומה בכולן.

אתה בוחר את הקבצים ואז יש לך כפתור או תפריט שבעזרתו אתה הופך את הקבצים לקובץ ISO.

אין כזה דבר הכי טובה כולן הופכות את הקבצים לקובץ ISO בצורה מאוד פשוטה ונוחה.

אני יכול לתת לך דוגמא איך להפוך לISO בעזרת התוכנה CDBURNERXP PRO כי בה אני משתמש, בשאר התוכנות יצא לי להתשמש בעבר אבל אני לא זוכר בעל פה איך עושים את זה.

ב CDBURNERXP PRO תבחר במסך הראשון שעולה לך ובו תפריט המציע לך את סוגי הצריבה השוניפ באפשרות ליצור DATA CD.

בחלון הבא שהוא חלון ההכנה לצריבה (הדומה לנירו או לרוב תוכנות הצריבה האחרות) תבחר את הקבצים בהם את מעוניין ותגרור אותם לחלון למטה (ממש כאילו אתה מכין דיסק לצריבה)

בשלב הבא לך ל File בתפריט העליון ושם תבחר באפשרות Save compilation as ISO file תבחר איפה לשמור את הקובץ ואיך לקרוא לו וזהו התוכנה תיצור לך קובץ ISO.

כמו שציינתי קודם התוכנות הנוספות שהצעתי לך פועלות על פי אותו עקרון אתה בוחר את הקבצים בהם אתה מעוניין ואז יש לך אפשרות ליצור קובץ ISO בדרך כלל זה מופיע ב file או image או משהו דומה תחפש קצת ותמצא.

אם אתה נתקל בבעיות , תגיד

פורסם

אוקי הצלחתי ליצור קובץ ISO,ופיצלתי אותו ל-3 וצרבתי [נהרסו 3 דיסקים טובים של ורבטים :-[ ] ,ניסיתי להתקין וזה נותן ארור שחסרים קבצים,יש לך מושג איך אני יכול ליצור IMAGE שכאילו זה יתחיל את ההתקנה ואז יבקש דיסק 2,ואז3?

פורסם

יש שתי אפשרויות, אני יודע שISOBUSTER אמורה להיות מסוגלת לעשות דבר כזה אבל לא עבדתי איתה מספיק זמן בשביל שאני אוכל להסביר לך בדיוק.

אפשרות נוספת היא ליצור את קובץ ה ISO שלך ואז לכווץ אותו בעזרת תוכנת כיווץ (לדוגמא Zipgenius) ובה להגדיר את הגודל של כל קובץ (נניח 700MB) , יווצרו לך נניח 3 קבצים כאלה וכל אחד מהם תצרוב על דיסק, אחר כך פשוט תפתח את הקבצים המכווצים לHD תחלץ אותם וקובץ ה ISO יווצר לך ב

HD אותו שוב תחלץ (שוב בעזרת Zipgenius) והנה לך כל הקבצים.

אפשרות נוספת וקלה יותר היא פשוט לכווץ את המחיצה המכילה את כל הקבצים ישירות בעזרת תוכנות הכיווץ ושוב לקבוע בה גודל מקסימום לכל חלק, וככה פשוט תצרוב את קבצי ה ZIP תפתח אותם במחשב אליו אתה מעוניין להעביר אותם וזהו.

פורסם

אני ינסה עם התוכנה ZipGenius.

אוקי מצאתי איך לקבץ בZIP,עם אצטרך עוד עזרה אני יבקש!

תודה רבה עזרתה לי מאוד! :xyxthumbs:

פורסם

בבקשה, שמח שיכלתי לעזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים