עבור לתוכן

בעיית מהירות הורדה דרך ראוטר Edimax.

Featured Replies

פורסם

שלום, הבעיה שלי היא כזאת.

יש לי ראוטר Edimax BR-6204wg , מודם Samsung AHT-E300 וספקית האינטרנט שלי היא נזק בינלאומי בחבילה של 2MB.

עכשיו, בדקתי מהירות הורדה לפני כמה זמן באתר: http://212.179.191.175 והמהירות הייתה 190KB שזו מהירות של 1.5MB ולא של 2MB.

התקשרתי לתמיכה, בלבלו לי קצת את השכל ובסוף, ביקשו ממני להתחבר ישירות לאינטרנט דרך המודם (לנתק את הראוטר) ואז בדקתי מהירות שוב והיא הייתה 245KB, שזו אחלה מהירות -כלומר הראוטר הוא הבעיה.

החזרתי את הראוטר לחנות, החליפו לי אותו באחד אחר, ועכשיו אני חוזר הבייתה ושוב אותה בעיה.

מה עושים?! אני סתם משלם על חבילה של 2 ובעצם גולש על מהירות של 1.5 - חבל!

אשמח אם תוכלו לעזור לי...

ד"א אני קצת חלוד , אבל כשבדקתי את הפינג הוא היה 255 זה לא ממש גבוה?! יכול להיות שלא בדקתי טוב?

פורסם

כמה מחשבים מחוברים לאותו ראוטר?

כך מחשב שגולש לוקח לך כוח מהאינטרנט ברגע שאתה מתחבר רק למודם אז רק מחשב שלך מתמש באינטרנט

והיום כבר לא מומךץ לקנות אדימסקס יש לכם הראוטרים שלהם בעיות במהירות גם לי יש את התנ בהזה וכל הזמן יש לי בעיות

פורסם
  • מחבר

מחוברעם 2 מחשבים.

אך הבדיקה נעשתה שהמחשב השני היה כבוי, ככה שאני לא מאמין שזו הבעיה.

פורסם

זה תלוי יש ראוטרים שמחלקים את כוח האינטרנט בין כל המחשבים גם אם אחד כבוי ואחד פעול

ויש ראטורים שמשתמשים בכוח במחשב דוגמא: אמרת יש לך שני המחשבים אז אם מחשב ראשון עובד ומחשב שני כבוי אז כל הכוח המחשב שפועל מקבל

אתה צריך לבדוק אם הראוטר שלך תומך באחד מהם סביר להניח שהוא תומך בדבר הראשון

פורסם

זה תלוי יש ראוטרים שמחלקים את כוח האינטרנט בין כל המחשבים גם אם אחד כבוי ואחד פעול

ויש ראטורים שמשתמשים בכוח במחשב דוגמא: אמרת יש לך שני המחשבים אז אם מחשב ראשון עובד ומחשב שני כבוי אז כל הכוח המחשב שפועל מקבל

אתה צריך לבדוק אם הראוטר שלך תומך באחד מהם סביר להניח שהוא תומך בדבר הראשון

זה ממש לא נכון. אם אין המחשב השני כבוי, אז מבחינת הראוטר לא מחובר אליו כלום בכלל, כי לא עובר זרם בכבל רשת.

פותח הת'ראד, הבדיקה נעשתה דרך חיבור אלחוטי או קווי לראוטר?

פורסם
  • מחבר

בוודאי, קווי לראוטר.

פורסם

זה ממש לא נכון. אם אין המחשב השני כבוי, אז מבחינת הראוטר לא מחובר אליו כלום בכלל, כי לא עובר זרם בכבל רשת.

פותח הת'ראד, הבדיקה נעשתה דרך חיבור אלחוטי או קווי לראוטר?

זה מה שהתכוננתי סליחה על הניסוח הלא טוב

פורסם
  • מחבר

אני מבין שאין פתרון??

פורסם

תנסה אולי עם ראוטר מסוג אחר.

פורסם
  • מחבר

זה לא בדיוק פתרון :( אין לי בהישג יד ראוטר אחר...

אולי זה משהו שקשור להגדרות של :

Nvidia nForce networking controller/Properties/Advenced

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים