פורסם 2006 בינואר 2219 שנים בבקשה אם מישהו שיחק פעם Counter-Strike 1.6 ויש לו סטים והוא לא משחק יותר אז אני מבקש תנו לי אותו כי אני מת לשחק במישחק ואני לא יכול כי אין לי :'( :'( :'(דברו איתי בICQ:310966276
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים חחחחחחחחחחחחחחחח אתה בחור מצחיק בדיוק מה שחשבתי כשקראתי את הכותרת של הדיון חחחחח...
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים דביל, תקנה את זה, במקום לבכות, שאין לי :'( :'( :'(אה כן, שכחתי, אתם לא יודעים מה זה לקנות. אוכל חינם.
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים דביל, תקנה את זה, במקום לבכות, שאין לי :'( :'( :'(אה כן, שכחתי, אתם לא יודעים מה זה לקנות. אוכל חינם.אין כבר מאיפה.תברר לפני שאתה קופץ
פורסם 2006 בינואר 2319 שנים ע"פ התגובות אני מבין שכולם משחקים 1.6...http://www.steampowered.com - תוריד את התוכנה, ותקנה דרכה.
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחיש לי דמעות בעינייםחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.