עבור לתוכן

כונן C שלי משתגע

Featured Replies

פורסם

שלום רב.

בחודש ומשהו האחרונים (אולי יותר אני לא זוכר) כונן C שלי משתגע. אמור להיות לי 1GB פנויים (או יותר) אבל כל הזמן המקום הפנוי בכונן צונח בצורה דרמטית. ואז לפעמים יש לזה קפיצות מאיזה 50MB פנויים ל900+ ואז לכל מיני מספרים אחרים בין ה2. אני עושה מעקב (עם כלי החיפוש הרגיל של חלונות) אחר קבצים שהשתנו ואני לא רואה שם קבצים ענקיים שיכולים להוריד ביום 900MB לבקושי 200 רק ע"י גלישה באינטרנט ולשחק בברידג' ברשת.

1. למה?

2. איך אני מתקן את זה?

3. איך אני יכול לפנות מקום מכונן C? חוץ מלמחוק דברים ששולחים לי במסנג'ר?

90% מהתוכנות מותקנות בכונן C. תוכנות שיתוף הקבצים שלי (אי-מיול וביטורנט) לא מותקנות שם וכבר המון זמן שלא הורדתי דרכן משהו בכלל.

מערכת ההפעלה שלי זה חלונותXP (בעברית) home edition עם SP2 מותקן וגם ה.net framework המעצבן הזה.

כונן C מהווה 10GB מתוך ה60 של הכונן הפיסי.

תודה מראש.

פורסם

טוב קודם כל לא מתקינים תוכנות ב C, זו אחת הסיבות שאין לך מקום שם כי כונן C מתמלא כל הזמן, בין אם זה קבצים זמניים מהאינטרנט, בין אם זה דואר, בין אם זה קבצים של ה system restore.

דבר ראשון תראה אם אתה יכול להעביר תוכנות משם לכונן אחר, דבר שני נקה את ה cache מהדפדפן שלך, דבר שלישי (אם ה system restore שלך על מצב הפעל) זה להוריד את הנפח שלו (כמו בתמונה).

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני גם לא יודע כמה זכרון ראשי יש לך (אתה גולש ב FIREFOX?), אך אולי כדאי להעביר ו/או לעשות גודל מינימום לקובץ של הזכרון הוירטואלי (ב CONTROL PANEL). גם אתה יכול להריץ חיפוש לקבצים מעל גודל מסויים בדיסק (אחרי שאתה מבטל שיסתיר קבצי מערכת), ולחפש קבצים ממש גדולים.

פורסם
  • מחבר

וואלה תודה אני מקווה שזה יעזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים