פורסם 2006 בינואר 2119 שנים אני פירמטתי את המחשב היום והתקנתי שוב XP והמשחב לא זז הוא זז יותר לאט משהיה מלא ועכשיו הוא ריק שאני מדליק אותו הוא עולה מהר אבל שאני עובר בין התיקיות אחרי שהוא עלה יש לו לגים כאלה מעצבניםמה אני צריך לעשות?אולי להתקין שוב?
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים א') אני חושב שזה שייך לפורום תמיכה טכנית, כי ה Windows לא ממש קשור לבעיה שלך.[glow=red,2,300]ב') תן בבקשה את המפרט שלך, יהיה אפשר להבחן מקרוב את הבעיה.[/glow]ג') רק לידע הכללי, זה יכול להגרם משלוש סיבות: מזיקים, דרייברים (לא מעודכנים, וחומרה. גם אני אחד שסובל מהבעיות האלו, רק אצלי זו בעיה חומרתית, ואני צריך להחליף חומרה אחת. גם לפני זה, דרך אגב, המחשב היה ממש איטי להחריד, וזה בסוף התגלה כבעית דרייבר של הצ'יפסט, שלא עודכן נכון.
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים מחבר עידקנתי את המפרטאני לא חושב שזה בגלל מזיקים כי המחשב היה ריק לגמרי ועוד לפני שהכנסתי לא דברים ולפני שחיברתי את האינטרנט זה היה דריברים הורדתי רק לכרטיס מסך היום מהאתר מה זה יכול להיותגם עכשיו אני כותב הוא נתקע לא מרא את האותיות ואחרי 2 שניות הוא כותב במכה את כל האותיות שכתבתיואין לי שום תוכנה פתוחה
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים הבעיה שלך נראת כללית מידי..המפרט שלך אמור לתפקד בסדר (עדיין.. לא ההכי מהיר, אבל לא אמור להגיע לרמה איטית כזו)דרייבר לצ'יפסט, עדכנת?תנסה לבדוק את המחשב בתוכנות בנצ'מארק,כמו SUPER-PI (על מבחן 1M).תנסה גם לבדוק את הזיכרון (גם לזה יש תוכנה, במרכז ההורדות של האתר אתה תמצא אותה)
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים מחבר קיבלתי עידכונים אם הלוח אםלצ'יפסט גירסה 5.0.2.1003הורדתי לכרטיס מסך את מה שיש מאתר מה זה התוכנה super pi?למה אני צריך אותה מה היא מראה לי?איזה עידכונים אני עוד צריך להתקין?העידכון הזה מתאים למחשב שלי?ftp://aiedownload.intel.com/df-support/8178/eng/relnotes.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.