עבור לתוכן

[שאלה] על רשת אלחוטית בין שני מחשבים.

Featured Replies

פורסם

אם אני רוצה שתהיה רשת בין שני המחשבים בבית.

אבל גם שהם יוכלו לפעול עצמאית, זאת אומרת.. נניח שאני משתמש בחשבון אינטרנט לשניהם - משתמש בראונטר.

ואז נניח לוקח את החשבון אינטרנט של חבר שלי, ומשתמש בו באחד המחשבים, ובמחשב השני ישתמשו בחשבון הרגיל (או עם ראוטר או בלי זה לא חשוב).

מה צריך?

ויש אפשרות כזאת?

פורסם

בשביל שני חשבונות באותו זמן אתה צריך שני מודמים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי

ונניח שאני רוצה שרק אחד (המחשב שלי) לא יתחבר דרך הראוטר - נניח שיש לי גם מודם שהוא לא ראוטר (יש לי כרגע)

אז זה אפשרי שרק אחד מהמחשבים יהיה מחובר ברגע מסויים דרך הראוטר והשני דרך המודם?

פורסם

ראוטר מחובר למודם ומפצל את החיבור למחשבי םאחרים. הוא לא יוצר חיבור בפני עצמו, אלא אם הוא משולב מודם כמובן, אבל אז היית יודע מזה. לסכם את העניין, לשני חיבורים שונים באותו זמן, צריך שני מודמים, לא יעזור כלום.

פורסם
  • מחבר

אוקיי הבנתי.

ז"א אני אצטרך לבקש מבזק עוד מודם?

ואז אני הולך להתחבר בשני חיבורים שונים?

פורסם

כן. אבל אם יש לך כסף מיותר, אתה תמיד מוזמן לתרום אותו לנו ;D

מה רע בראוטר?

פורסם
  • מחבר

מה רע?..

דבר ראשון.. אמא שלי לא מוכן להתנתק מאינטרנט זהב שזה בכלל קטסטרופה שלא תתואר אני לא יודע איך אני שורד בכלל בימים האלה..

וראוטר זה דפוק אי אפשר להתנתק מהאינטרנט שרוצים.. זה חוסם פול דברים.. אי אפשר לארח במשחקי רשת.. אלא אם כן פותחים פורטים ולפי מה שהבנתי זה לא כל כך פשוט בכל הסוגים..

פורסם

בשבל שני חיבורים אתה צריך יותר משני מודמים, אתה צריך שני קווים, שני מנויי אדסל בבזק, שני מנויי אדסל בא"ז.

זה המון כסף.

מה כ"כ רע לך באינטרנט זהב?

לפתוח פורטים בד"כ זה לא מסובך, מקסימום קוראים את ההוראות, אבל אם לפתוח פורטים תיהיה בעיה כנראה שגם להגדיר אותו מבחינתך לא יהיה פשוט...

תעשה רשת ביתית של ספקית אינטרנט, במקרה הזה א"ז, הם תומכים בכל מה שאתה צריך מבחינת הראוטר.

פורסם

או שתקרא בו קצת ת'ראדים בנושא ותלמד קצת. זה לא כזה מסובך. נכון שעדיף חיבור בלי ראוטר למשחקי רשת, אבל בטוח עדיף הוצאה חד פעמית קטנה על ראוטר, מתשלום חודשי קבוע על עוד חיבור אינטרנט, ואם זה ADSL, אז גם עוד קו טלפון. זה בטוח הפתרון הכי גרוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים