עבור לתוכן

מסך 16MS.

Featured Replies

פורסם

שלום,יש לי מסך 16MS של AOC דגם LM925.

יש לי שאלה.

האם העובדה המצערת שיש לי מסך 16MS תשפיע לי על הביצועים במשחקים...כלומר...האם למרות שיש כרטיס מסך לא רע שמריץ משחקים כמו פיפא וכו... אז יש מצב שהכרטיס יקרטע לי במשחקים הקלים האלה או יקבל פחות ציון ב3DMARK05 או בכלל יציג איכות תמונה פחות טובה ופחות FPS במשחקים וקירטועים במשחקים?

פורסם

המסך לא משפיע על הביצועים... אבל בהחלט משפיע על ההנאה...

ב 16MS אפשר לראות מריחות במשחקים וסרטים.

פורסם

ב16 MS טוב אין שום מריחה!

פורסם
  • מחבר

אז מה החיסרון שלו במשחקים?

פורסם

אין

פורסם
link=topic=163417.msg1381027#msg1381027 date=1137858567]

ב16 MS טוב אין שום מריחה!

:kopfpatsch:

אז מה החיסרון שלו במשחקים?

שיהיו מריחות...

פורסם
  • מחבר

המסך שציינתי פה נחשב לאיכותי?

פורסם

לא ממש...

:kopfpatsch:

שיהיו מריחות...

מה הבעיה שלך?

פורסם

ב 16ms אין שום מריחות ואל תבלבלו תמוח.

פורסם

בניגוד לצוות המומחים ברמה עולמית שיש לך פה שסקר מאות מסכי LCD אני מעדיף להקשיב לאנשים שבאמת יודעים מה הם עושים.

אם תראה את כל הסיקורים של מסכי LCD תראה שברובם יש הפתעות בנוגע למהירות התגובה.

ראיתי מסכי 8 MS שבביקורות אמרו שיש להם רוחות.

זה תלוי במסך, כי החברה מציינת את הערך המינימלי של של מהירות התגובה. אבל מה שווה מסך 8 MS אם חצי מהזמן הוא מתנהג כמו מסך 16 MS ?

חפש ביקורות באינטרנט על המסך שלך.

פורסם

תראה, אני יודע של מסכי LG 16MS אין מריחות

פורסם

זה שכתוב על המסך 16ms לא אומר שום דבר

כל הדירוג הזה של זמן תגובה כל כך לא מדוייק וכל כך לא נכון ככה שאי אפשר להסיק ממנו כמעט שום דבר בלי מבחני ביצועים אמיתיים

המסך שלך הוא מחברה די נחותה ככה שלא הייתי בונה עליו שיהיה מושלם, אם יש מריחות או לא אי אפשר להגיד לך בוודאות

תסתכל ותראה

פורסם

16ms לא עושה שום מריחות

ויש לי אחד כזה בבית, אז אני יודע.

הקטע הוא שאם הוא באמת עושה 16 או יותר, תיכנסו ל xbit ותראו כמה דברים מעניינים:

730BF, שהוא לכאורה 4ms עושה מריחות נוראיות, בעוד שה 730B אחיו המיושן שעושה 8ms, נקי לגמרי.

למה זה? כי ה BF בעצם מגיע ל 13-19 וה B רק ל 9-10

בקיצור, תבדוק בחנות לפני שאתה קונה |:

בקשר למסך שלך- Google it

פורסם

16 ms לא עושה שום מריחות לי יש של philips ואני משחק far cry וכל המשחקים הכבדים עים הנופים והכל ואין שום מריחה אף לא אחת ואחלה מסך שבעולם ;)

פורסם

אנשים לא כלכך מבינים מה זה מריחות ובעיות זמן תגובה.

זה לא שהמריחות זה דבר מאוד בולט במסכים חדשים, ויש להן גם דרגות שונות. בעיה נוספת זה טשטוש - תזוזה מהירה במשחקים תטשטש את התמונה ופרטים לא יראו חדים וברורים בניגוד לCRT למשל וזה מקשה על המיקוד במשחקי FPS ופוגע בהנאה.

ולגבי זמני תגובה - קשה מאוד להתבסס על מה שהיצרן מצהיר. מה שהוא מצהיר זה הזמן התגובה המינימלי בגוון מסויים (מסך כל הגוונים) שהמסך מגיע אליו. למשל יש מסכי 4MS שברוב הגוונים הם 16 MS. יש מסכי 12 שבגוונים מסוימים מגיעים גם ל80MS , ולמעשה כל מסך שונה מחברו.

גם אי אפשר להשוות בין דורות מסכים מבחינת היחס של המהירות המוצהרת ע"י היצרן , למשל יש מסך 8MS שעובד רוב הסקאלה סביב ה15MS ויש מסך 12 MS שיושב רוב סקאלה בין 25 ל 30.

ושוב מריחות זה לא שאתה משחק באיזה משחק ואז אתה זז מהר ואתה רואה את כל העץ מרוח על המסך - ממש לא. זה לא משהו שקל לשים לב אליו אבל זה משהו שמשפיע בכללי על מהירות התזוזה של המשחק (בהרגשה ולא בFPS) ועל החדות של התמונה בתזוזה מהירה. וזה לא דבר ברור כשמש אלא יותר כללי כמו ההבדל בין לשחק ב25FPS ל60FPS - בשניהם זה חלק אבל תחושת התזוזה וההנאה הכללית יותר טובה ב60.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים