עבור לתוכן

להיתעורר בבאסה...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה אכלתם סרט על ערסים??? אנחנו כולה : "שלוחים בקטעים"

• תגובות 77
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
[ U S A lR ][/\][ link=topic=163409.msg1385205#msg1385205 date=1138114559]

מה אכלתם סרט על ערסים??? אנחנו כולה : "שלוחים בקטעים"

= ערסים :yelclap:

פורסם
  • מחבר
link=topic=163409.msg1385215#msg1385215 date=1138114722]

= ערסים :yelclap:

זה לא אותו דבר אנחנו ככה :lol: ותוסיף שניים :silly: ואחד :cool2: עם כמות מסחרית של :screwy: ו :jump:

וערסים זה בוי מ קח חופן :pissed: ו :bash: ו :DJsmile: :auto: + כל הקסטות יש לציין של אבי ביטר

פורסם

זה גם לא עושה אותך יותר טוב :hi::xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר
link=topic=163409.msg1385238#msg1385238 date=1138115230]

זה גם לא עושה אותך יותר טוב :hi::xyxthumbs:

הבלפנים : "סעמק...מה אני יעשה אני רגיל לסמיילי באיסיקיו" :P

פורסם

לא הבנתי! פרצתם לבית של בן אדם, והתחלתם להכניס לו מכות בזמן שישן במיטה?

אתם הכרתם אותו, או שסתם מצאתם בית עם גישה קלה?

נ.ב, אני מחר קונה שוקר חשמלי בעזריאלי+מרסס פלפל. כי פרחחים משועממים כמוכם כמעט דקרו אותי בתחנה מרכזית לפני שבוע.

אנשים במדינה צריכים להתארגן, לתפוס חבורות כמוכם ולזיין לכם את הפרצוף.

פורסם

malcolmx9 קצת הגזמת,כול עוד הם לא ניפלו עליך,עזוב אותם באמא ש'ך. ;D

פורסם

ערסים = עם מטומטם.

לא משנה מה תגידו... עם ספקולציות אפשר להתווכח, עם עובדות לא.

פורסם

malcolmx9 קצת הגזמת,כול עוד הם לא ניפלו עליך,עזוב אותם באמא ש'ך. ;D

הוא באמת הגזים בכך שהוא אמר שהוא הולך לקנות שוקר וכל זה אבל הוא ממש לא הגזים שאמר שצריכים להפתר לטפל תגיד מה שאתה רוצה בכאילו חלאות וגם אותי כמעט דקרו רק כמה חבריה שרצו להשתעשע וזה היה ללא סיבה זה אותם "אנשים" אם אפשר לקרוא להם ככה לפרוץ לבית של אדם ולהכות אותו בשנתו היא ללא ספק התנהגות לא אנושית

הבעיה שכולם שותקים ונותנים לזה להמשיך לאף אחד כמעט ולא אכפת ואם מישהו אכפת לו קצת אז הוא מגנה את זה כאן בפורום או אומר שזה לא בסדר להם או במקום אחר וזה ממש לא מספיק..

פורסם

תגיד מהשם של השיר הערבי שברקע חח אני חייב להשמיע אותו לחבר

פורסם

מגזים :-\, הוציאו עליי סכין רק כי עברתי ליד התחנה מרכזית, לא עשיתי כלום...במזל זה נגמר בטוב, אם לא הייתי יושב בבית חולים ואפילו יותר גרוע.

אני 1.83, אבל מה אפשר לעשות נגד חמש ערסים בריונים שכנראה היו על סוטול מדלק האוטובוס או מהשתן של עצמם!?

פורסם

אתה יכול לעשות דברים אחרים, אתה צודק לגמרי שאתה אומר שזה יכול היה להגמר אחרת ואנחנו ראים מקרים כאילו כל הזמן חבר טוב של חבר שלי נרצח כי הוא לא נתן למשהו ברחוב את הפאלפון שלו תוצאה דקירה בלב הענישה חלשה מדי החינות ותרני מדי ואילו התוצאות ובנוסף החברה רואה בזה כמשהו לא רציני אצילנו ביסודי אנשים היו מביאים סכנים חצי כיתה ידע ואף אחד לא עשה כולם באותה מידה מישהו היה יכול להרג סכין זה לא משחק ומי שמביא סכין לבית הספר בדרך באופן קבוע בדרך כלל יש לו סיבה...

פורסם

זה כבר לא קשורים לערסים... זה קשור לשכל כבר.. למה אין מספיק מפגרים שדוקרים?

יש חולי נפש ועוד ועוד...

זה לא אומר שכול ערס שתראה ברחוב לא תביא לו סגריה ותקבל דקירה תאמין לי שזה שטויות.

מה שראית לדוגמא עם הילדים שם זה סתם חרטה של ילדים (במקרה שלהם לא של ילדים נורמלים)

אני עדיין לא יודע איך הבן אדם הזה לא תפס יצא אלהם בריצה.

ולבחור שאמר שהוא קנה שוקר/תרסיס פלפל.. לא שווה..

אתה תקבל 10 דקירות עד שתוציא את התרסיסי או את השוקר... ובשביל לחשמל בן אדם אתה צריך להצמיד לו את זה לגוף.

מי שבאמת רוצה להגן על עצמו יוציא רישיון על אקדח שיהיה לו רישיון מסודר יקנה אקדח ויהיה לו הגנה עצמית.

אקדח מולבש על נרטיק שנמצא על המכנס זה דבר בולט יחשבו פעמים אם להיתקרב אליך.

פורסם

מי שבאמת ירצה להגן על עצמו, שילך להאיבקות\אגרוף תאילנדי,או שישיג חברים אם קשרים.

אני אישית בחיים שלי לא הלכתי מכות [חוץ מפעם אחת,אולי פעמיים],כי כולם יודעים שאם יגעו בי הם יקבלו בראש.

פורסם

קשרים זה תמיד טוב אבל מי שלא מכיר אותך כנראה ידקור אותך לפני שתספיק לספר לו על הקשרים שלך....

תמיד כדאי שיהיה איתך פלפל, שוקר או אקדח (כמובן רק אם יש לך רישיון)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים