פורסם 2006 בינואר 2719 שנים ה VIRTUAL MEMORY SETTINGS, בלוח בקרה, בהגדרות המערכת יש אפשרות שם לקבוע את גודל הזיכרון הוירטואלי, האם מסומן שם כרגע שה WINDOWS מנהל את זה ?כמובן שהשאלות תקפות להתקנה הנוכחית של WINDOWS, ולא לקודמוח...ותוכנות כאלו עושות שטויות שיוכולות להיות קשורות.. נסה גם אולי לבטל תוכנות בדיקה שיש לך כמו של ה SPYWARE הזה וכו' ולראות אם זה משפיע.
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים מחבר וואי תודה לא חשבתי שזה יוכל לעזור סוף סוף זה קבוע על 25 אחוז בשימוש =) עשיתי שזה יהיה SYSTEM MANGED SET וזה עזר מאד!!! :xyxthumbs: אממ אתה יודע אולי למה ה סידי רום וצורב שלי לא עובדים? ??? שאני מכניס דיסק לצורב הוא מתחיל לעשות רעשים ובקושי חושב (הנורה לא מהבהבת) רק לפעמים זה דולק ואחרי זה זה לא מצליח לקרוא את הדיסק יש לך מושג למה? :-\
פורסם 2006 בינואר 2719 שנים לא עובדים ? אני מניח שהם מופיעים לך ב MY COMPUTER. האם הם לא עובדים עם כל דיסק, או שיש כאלו שהם עובדים (למשל מקוריים) ?
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים מחבר עכשיו ניסיתי זה הצליח לקרוא כמה דיסקים אבל זה היה מאד לאט היו הרבה קטעים שזה לא חשב ורק אחרי זה המשיך.(הנורה הפסיקה לדלוק לכמה שניות)וזה עשה גם קצת רעשים..ושניסיתי לצרוב ה בוופר לא עלה. :'(יש לך מושג מזה?
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים מחבר לא יכול להיות שהוא הלך כזה מהר..קניתי אותו לפני שנתיים..החברה היא TEAC.לנקות איך אפשר??וזה יעזור??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.