פורסם 2006 בינואר 2119 שנים איך זה יכול להיות שיש לי 40% זיכרון בשימוש ואני לא מפעיל שום תוכנה. אפילו ביטלתי את הדריבר של ATI וזה עדיין לא עזר אולי יש לי וירוס אבל אני לא יודע איך לנקות אותו אני משתמש ב-NOD32 וב SPYSWEEPER וזה עדיין לא עזר. ולפעמים המחשב עושה לי RESTART ואז אומר שיש שגיאה ב-SP2.. בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים מחבר אבל אני אין לי מדפסת :-\אני לא חושב שזה הבעיה...אז בדקתי בכל מקרה ואין.יש דרך לתקן את זה כי אין סיכוי שיש לי 400 MB בשימוש ועוד בלי שום תוכנה. :'( :'( :'(
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים יש לך אופיס מותקן ? או ACROBAT PRO ? הם מתקינים לך מעיין דריבר וירטואלי של מדפסות.. תראה לי שניה SS של הדף מדפסות.
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים תוכל לפרסם PRINTSCREEN של ה-SERVICES שלך ודו"ח של HIJACKTHIS.זה יכול לעזור...
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים מחבר יש לי אופיס XP ואני לא יודע איזה דף אתה רוצה בדיוק שאני יצלם אבל הבאתי את זה.. אולי זה יעזור ולא הבנתי איפה אני יכול למצוא את SERVICES ו HIJACKTHIS
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים א. כשאתה לוחץ על ה OFFICE הזה, זה ריק שם ?ב. תביא SS גם של PERFORMANCE מה TASK MANAGER
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים מחבר למה אתה מתכוון שאתה אומר להביא תמונה מהאופיסמ-WORD??ואני כבר מעלה תמונה של הטסק מנגר
פורסם 2006 בינואר 2319 שנים מחבר הצלחתי להביא תמונה של ה פרפומנס =) ארר ולזה אתה מתכוון??? בכל מקרה אני לא יודע למה זה קשור ל- אופיס אבל שיהיה
פורסם 2006 בינואר 2319 שנים יש לי אופיס XP ואני לא יודע איזה דף אתה רוצה בדיוק שאני יצלם אבל הבאתי את זה.. אולי זה יעזור ולא הבנתי איפה אני יכול למצוא את SERVICES ו HIJACKTHIS התכוונתי שתלחץ על הICON הזה ותראה אם רשום שם משהו... אבל העיקר שלא הבנת... את HIJACKTHIS תחפש ותוריד מגוגל, ואז כנס לאתר http://hijackthis.de/ ותבדוק מה הוא אומר. כמו כן, אתה יכול לחפש בגוגל על ה PROCESS EXPLORER ולהריץ אותו ולראות מה לוקח שם משאבים.
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים מחבר ותגיד כמה אצלך זיכרון בשימוש?? אולי זה אמור להיות ככה בגלל ש SP2 לוקח הרבה משאבים?
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים א. תעשה כפתור ימני שם למעלה על האיפה יש לך את העמודות ותוסיף תחת PROCESS PERFORMENCE את WORKING SET ו VIRTUAL SIZE, ותראה את הרשימה המלאה, לא חלקית.
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים מחבר מצטער על האיכות הגרועה אני יכול לעלות לשם רק JPEG אני באמת מקווה שזה יעזור :'( :'( :'(
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים יש לך שם SVCHOST.EXE עצבני באמצע שתופס 36 מגה, תלחץ כפתור ימני ובמאפיינים שלו תעשה VERIFY ותראה שזה בסדר, אחרי זה תביא SCREENSHOT של ה SERVICES שלו.ד"א סתם תבדוק אם סגירת INTERNET EXPLORER לגמרי משפיע על זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.