פורסם 2006 בינואר 2119 שנים נכון יש איפה שמעבירים את ההילוכים ל D וזה,אז יש כפתור כזה קטן על הידית מה זה?[מדובר על מזדה 323 אוטומט.]
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים אתה מתכוון לכפתור הזזה? נראה לי שאתה מדבר על זה. כשאתה רוצה לשלב להילוך אחר (מD לR או לN או P או שאר הדבר שיש לך) אז אתה צריך ללחוץ על הכפתור. יש מכוניות שהידית הילוכים (האוטומטית) שלהם עם כפתור ואז צריך ללחוץ כדי להזיז אותה, ויש כאלה בלי כפתור.
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים לא אני מדבר על כפתור פיצי שאפשר ללחוץ עליו. [על הידית הילוכים מהצד של הנהג.].
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים כפתור ה-Overdrive בעצם מוריד לך הילוך להילוך שלישי...ככה שאם אתה בירידה ואתה רוצה לבלום מעט את האוטו אתה יכול ללחוץ עליו והוא יוריד לך הילוך ויאט את האוטו.או אם אתה לפני עלייה ממושכת ואתה רוצה לעלות בשלישי.או אם אתה על 100 ואתה לוחץ על האובר דרייב אז זה בעצם נותן לך קיק.טוב, נראה לי שהבנת מה הכפתור עושה..
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים כאשר הוא לחוץ הוא מבטל את ההילוך האחרון (שהוא הילוך OVER DRIVE)לא רק ולא תמידזה מאוד תלוי ביצרןבמקרים מסויימים הכפתור הזה גם אומר למחשב לעבור למוד יותר ספורטיבי - משמע, להעלות הילוך רק ב-4000 במקום ב-3000
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים זה מזכיר לי שכבר היה דיון על זה מתישהו בפורוםוכן, זה כן תמידבכל מכונית ההילוך האחרון הוא OVER DRIVE שמטרתו לשמור על המהירות בסל"ד נמוך יותר(גם במכוניות עם גיר ידני)הלחצן OD OFF פשוט מבטל אותו
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים ^^זה לא תמידOVERDRIVE במכוניות חדשות לא מבטל הילוך, רק המנוע מושך יותר כל הילוך...
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים זה מזכיר לי שכבר היה דיון על זה מתישהו בפורוםוכן, זה כן תמידלמה אנשים סתם מתווכחים על משהו שהם לא מבינים בו
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים אני מדבר על כפתור שנקרא OVERDRIVE OFF(שים לב למילה OFF)אני לא מדבר על כפתורים אחרים כמו POWER (כמו במיצובישי סופר לנסר) או משהו בסגנוןלמה אנשים סתם מתווכחים על משהו שהם לא מבינים בוהוצאת לי את המילים מהפה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.