עבור לתוכן

מתאם מPCIE לAGP.

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת האם קיים מתאם מכרטיס מסך AGP ללוח אם עם PCIE.

תודה.

פורסם

לא קיים עד כמה שאני יודע (קיים מתאם הפוך אבל הוא לא מומלץ לשימוש).

פורסם

יש לך אפשרות לקנות לוח אם אם PCI E...לסוקט 478...אבל הוא עולה 550-600...לא יודע אם שווה להשקיע...

פורסם
  • מחבר

יש לי כרטיס מסך עם חיבור AGP.

לא PCIE.

פורסם

יש לי כרטיס מסך עם חיבור AGP.

לא PCIE.

אז הכותרת לא נכונה.

זה צריך להיות מתאם מAGP לPCI-E.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=121598.0

ממה שאני יודע המתאם הזה מאוד מוגבל ועוד עם מספר קטן של כרטיסי אלבטרון וגם גורם לירידת ביצועים.

פורסם
  • מחבר

ראיתי את זה...

לא נראה לי שיכולים להשיג את זה איפשהו, ואם אם אני אוכל להשיג את החלק הזה, אין לי כוח לפרק את הכרטיס מסך שלי, וגם אם אני אפרק אותו, הוא יהייה עבה מידי.

יש פתרונות אחרים?

פורסם

אם אני לא טועה יש מתאם מ PCI-E ל AGP

אני אחפש קצת ברשת ואנסה להשים כאן תמונה

פורסם

יש מתאם של ALBATRON שנקרא ATOP. קיצור של AGP TO PCIE. המתאם מאפשר להתקין כרטיסי AGP על לוחות אם בעלי סלוט PCIE. הוא לא נמכר בארץ למיטב ידיעתי. פתרון אחר למשתמשים שרוצים לשדרג את הלוח ללוח עם PCIE אבל להמשיך לעבוד עם כרטיס ה-AGP הנוכחי שלהם הוא לוח אם של ASROCK (חברת בת של ASUS) מדגם 939DUAL-SATA 2. ללוח יש גם סלוט AGP מלא ומקורי שתמוך בכל כרטיסי ה-AGP עם צריכת מתח של 1.5V באשר הם. אותו דבר נכון לגבי כרטיסי PCIE. הלוח הוא למעבדי AMD בסוקט 939 בלבד.

פורסם

^^^

לוחות כאלה נותנים ביצועים זוועתיים גם ב-AGP וגם ב-PCI-E, לצ'יפסט הזה אין תמיכה לא ב-AGP ולא ב-PCI-E x16. ה-AGP יושב על ה-PCI והסלוט PCI-E יושב על אפיק PCI-E x1. יש גם לוחות אחרים שמבוססים על גרסאות אחרות של ה-915, כאלה שיש להם תמיכה ב-PCI-E x16, אבל אין הרי שום גרסה של ה-915 שמכילה תמיכה ב-AGP, אז זה לא ממש משנה את המצב עם ה-AGP.

אם כבר לוח AGP+PCI-E לסוקט 775 אז מבוססי VIA PT880 Ultra כמו ה-ASUS P5VD1-X

פורסם

^^^

לוחות כאלה נותנים ביצועים זוועתיים גם ב-AGP וגם ב-PCI-E, לצ'יפסט הזה אין תמיכה לא ב-AGP ולא ב-PCI-E x16. ה-AGP יושב על ה-PCI והסלוט PCI-E יושב על אפיק PCI-E x1. יש גם לוחות אחרים שמבוססים על גרסאות אחרות של ה-915, כאלה שיש להם תמיכה ב-PCI-E x16, אבל אין הרי שום גרסה של ה-915 שמכילה תמיכה ב-AGP, אז זה לא ממש משנה את המצב עם ה-AGP.

אם כבר לוח AGP+PCI-E לסוקט 775 אז מבוססי VIA PT880 Ultra כמו ה-ASUS P5VD1-X

כל הנ"ל אינו תקף לגבי הלוח של ASROCK עליו המלצתי ושבו אני למעשה משתמש.

פורסם

לא דיברתי על ה-ASROCK

הכוונה היא לכל מיני פתרונות עקומים שמבוססים על 915/nF4, בניגוד לפתרונות Native שהם ה-ULI 1695 וה-VIA PT880 Ultra

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים