עבור לתוכן

מה ההבדלים בין PPPoE ל PPPoA??

Featured Replies

פורסם

יש לי מודם-ראוטר Aztech DSL-600E מתוך הדף הגדרות שלו אני מצליח להתחבר לאינטרנט גם במצב של PPPoE וגם במצב של PPPoA אז בכל זאת מה ההבדלים ביניהם?

פורסם
  • מחבר

עדיין לא הבנתי

פורסם

גם לי יש אותו ראוטר וגם אני חשבתי על זה..

פורסם
  • מחבר

אגב אני לא משתמש איתו לרשת מחשבים אלא למחשב אחד בלבד ופשוט אני רוצה שיהיה מחובר כל הזמן ללא חייגן..

פורסם

ההבדל הגדול הוא שפרוטוקול PPPOE משמש לחיבור מודם מול התקן רשת במקרה שלך כרטיס רשת שמותקן במחשב ופרוטוקול PPPOA משמש לקישור DSL שלא תלוי בהתקני רשת כמו חיבור USB או Dialup..

בכל מקרה עדיף לקנפג את הנתב בתור PPPOE מאחר והוא נחשב ליציב ומאובטח יותר.

פורסם

בדיוק להיפך

נהוג להגדיר מודם PPPOE , וראוטר מנדירים PPPOA זה יותר יציב,

כך מומלץ ע"י תמיכה של בזק שרות WOW ,

בהצלחה

פורסם

הסיבה היחידה שבתמיכת בזק המליצו לך על PPPOA זה בגלל שפרוטוקול PPPOE מאפשר לפתוח יותר מסשיין אחד פר שם משתמש וסיסמא ופרוטקול PPPOA מגביל אותך לסשיין אחד.

פורסם

הסיבה היחידה שבתמיכת בזק המליצו לך על PPPOA זה בגלל שפרוטוקול PPPOE מאפשר לפתוח יותר מסשיין אחד פר שם משתמש וסיסמא ופרוטקול PPPOA מגביל אותך לסשיין אחד.

זה לא נכון !!!!

לכל משתמש יש 2 סשניים פר שם משתמש ואפשר גם 3 אבל בדרך כלל זה כבר עושה בעיות!!!!!

בדיוק להיפך

נהוג להגדיר מודם PPPOE , וראוטר מנדירים PPPOA זה יותר יציב,

כך מומלץ ע"י תמיכה של בזק שרות WOW ,

בהצלחה

צודק!! ולא רק ביגלל שבבזק אמרו ...כי זה פשוט נכון!!

פורסם

מודה לך על חיזוק דברי, אני יודע שזה נכון , במקרה אני איש בזק וחבל שסתם מבלבלים את הגולשים,

יעקב

פורסם
  • מחבר

מזה הסיישנים ובקיצור מה להגדיר PPPoA או PPPoE??

פורסם

אם ראוטר תגדיר PPPOA

פורסם
  • מחבר

על סמך מה

פורסם

זה כתוב בספר היסטוריה על סין

פורסם
  • מחבר

אתה אולי מצחיק אבל במחשבים או רשתות אני לא יודע עד כמה אתה מבין ואני לא יסתמך על זה שאתה אומר לי "כי ככה זה טוב"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים