פורסם 2006 בינואר 2019 שנים יש לי מודם-ראוטר Aztech DSL-600E מתוך הדף הגדרות שלו אני מצליח להתחבר לאינטרנט גם במצב של PPPoE וגם במצב של PPPoA אז בכל זאת מה ההבדלים ביניהם?
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים מחבר אגב אני לא משתמש איתו לרשת מחשבים אלא למחשב אחד בלבד ופשוט אני רוצה שיהיה מחובר כל הזמן ללא חייגן..
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים ההבדל הגדול הוא שפרוטוקול PPPOE משמש לחיבור מודם מול התקן רשת במקרה שלך כרטיס רשת שמותקן במחשב ופרוטוקול PPPOA משמש לקישור DSL שלא תלוי בהתקני רשת כמו חיבור USB או Dialup.. בכל מקרה עדיף לקנפג את הנתב בתור PPPOE מאחר והוא נחשב ליציב ומאובטח יותר.
פורסם 2006 בינואר 2219 שנים בדיוק להיפךנהוג להגדיר מודם PPPOE , וראוטר מנדירים PPPOA זה יותר יציב, כך מומלץ ע"י תמיכה של בזק שרות WOW ,בהצלחה
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים הסיבה היחידה שבתמיכת בזק המליצו לך על PPPOA זה בגלל שפרוטוקול PPPOE מאפשר לפתוח יותר מסשיין אחד פר שם משתמש וסיסמא ופרוטקול PPPOA מגביל אותך לסשיין אחד.
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים הסיבה היחידה שבתמיכת בזק המליצו לך על PPPOA זה בגלל שפרוטוקול PPPOE מאפשר לפתוח יותר מסשיין אחד פר שם משתמש וסיסמא ופרוטקול PPPOA מגביל אותך לסשיין אחד.זה לא נכון !!!!לכל משתמש יש 2 סשניים פר שם משתמש ואפשר גם 3 אבל בדרך כלל זה כבר עושה בעיות!!!!!בדיוק להיפךנהוג להגדיר מודם PPPOE , וראוטר מנדירים PPPOA זה יותר יציב, כך מומלץ ע"י תמיכה של בזק שרות WOW ,בהצלחהצודק!! ולא רק ביגלל שבבזק אמרו ...כי זה פשוט נכון!!
פורסם 2006 בינואר 2419 שנים מודה לך על חיזוק דברי, אני יודע שזה נכון , במקרה אני איש בזק וחבל שסתם מבלבלים את הגולשים,יעקב
פורסם 2006 בינואר 2519 שנים מחבר אתה אולי מצחיק אבל במחשבים או רשתות אני לא יודע עד כמה אתה מבין ואני לא יסתמך על זה שאתה אומר לי "כי ככה זה טוב"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.