פורסם 2006 בינואר 2019 שנים שמעו, לפני חודש קניתי מחשב חדש..כל המשחקים שאני העלתי (Black&White - FEAR - NEEDFORSPEED MOST WANTED ועוד..) עובדים עם בעיות גראפיקה.יש "הימרחויות"במשחקים וכל מני דברים שלא אמורים לקרות..גם אמרתי לטכנאי שלי פעם קודמת שיחליף לי את הכרטיס מסך וזה לא עזר.הדגם שלי - GeForce 6600 NX LE 256MB.עדכנתי את הכרטיס מסך לפני חודש בערך..את הבעיה תוכלו לראות כאן: http://loading.co.il/uploads/1378171953.gifאם צריך עוד אני יכול לתת..(אם צריך מפרט של המחשב..:1024 MB RAMכרטיס מסך ידועמעבד Pentium 4 3.0 GHZ 2mbדיסק קשיח 120 GBמסך ישן של 17 אינץ' אולי זה קשור O_O. )מקווה שתעזרו לי לפתור, אייל D:
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים תראה תתקין את הדרייבר של הלוח אם (הצ'יפסט)ותתקין מחדש את הדרייברים.אם לא עוזר, אז יכול להיות שזו בעיית חום, או בעיה בכרטיס.הוא החליף לך את הכרטיס?
פורסם 2006 בינואר 2019 שנים מחבר אני יתקין מחדש את הצ'יפסט.. וכן, הוא החליף לי כרטיס מסך, לא נראה לי שזו בעית חום כי יש לי 5 מאווררים במחשב. אני יבדוק את הנושא, תודה
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים נשמה בלי טריפל פוסט בבקשה...תבדוק שבNFSMW לא מופעלת האופציה MOTION BLUR או משו דומה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.